Audi S3 by Pacient_S3

Vyberte každý měsíc ze 3 aut to nejlepší

Moderátoři: Fáboš, Berry

Zamčeno
milosh
Administrátor

Audi S3 by Pacient_S3

Příspěvek od milosh »

Úpravy:

Exteriér:
Lak - bílá (Ibis weiss), střecha, lišty, mřížky v náraznícíh jsou v černém matu
Světla - facelift (předek má nečinné plochy v černém matu, zadek origo face), lehce zatmavené boční blikače
Zavařené zámky, vzadu sundané "kruhy"

Interiér:
Série - jsem milovník audi a nevím, co by se dalo na modro černých recarech a několika plastech v klavírovce vylepšovat - takže série, fotky ani neposílám

Motor:
Pův. majitel tvrdil, že má 265ps/385Nm - graf není, ale na okrsce jsem si dal EVO 7 v sérii (tuším 280ps) a ten borec mi to nebyl schopný vrátit, takže tam asi jen 209 ps nebude...
Jinak do budoucnosti max. performance, na žádné lakování plastů a chrom mě neužije.

Podvozek:
Štelovák (výška) AP Sportfahrwerke

Kola:
ASA AR5 8,5x18 (původně byla v chromu, ted opískována a 2 vrstvy bílého komaxitu), podložky předek 2,5cm, zadek 2cm

Brzdy:
Zatím pouze kotouče+ desky zimmermann, v plánu jsou třmeny z Porsche nebo min. bremba z Cupry R (pokud mi auto zůstane)

Toto je víceméně vše, domlouvám se na reportáži i do Autosport and tuning, jinak auto bylo k vidění jen na posledním collision eventu.

PS: omlouvám se za kvalitu fotek atd - jsem počítačový negramot, takže rozlišení apod. mi bohužel nic neříká a neumím je upravit.

S pozdravem

Martin "Pacient" Paul

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Auto měsíce“