Poslední návštěva: 29 dub 2017 22:17 Právě je 29 dub 2017 22:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Repra audi a4b5 avant
PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 16:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 17:04
Příspěvky: 3336
Bydliště: jižní čechy
Čau borci. Je tu někdo kdo řešil repro v a4ce avantu? Chtěl bych vyměnit stávající šumítka za něco lepšího. Jen vůbec netuším co tam dát. Uchycení je secifické, zadní ve dveřích napájí origo zesík se subáčem co je schovanej v kufru..
V předních dveřích jsou údajně 10", ale při použití redukce se dá dát údajně 13". Zadní dveře nevím. Navíc tam prý není moc místa na zapuštění, takže repra jen nějaký placatější.

Bednu do kufru nechci. Případně jsem viděl basáky zabudovaný v bočnicích kufru :lol:

Za jakoukoliv radu budu vděčný 8)

_________________
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Repra audi a4b5 avant
PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 18:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 říj 2012 11:19
Příspěvky: 320
Bydliště: Cheb
teď nedávno někdo prodával na tuningbazaru na fb repro origo Bose do Audi za 3500 i s basákem a zesíkem. Jestli to najdu, tak hodím odkaz, měl to tam hodně dlouho...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Repra audi a4b5 avant
PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 20:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 17:04
Příspěvky: 3336
Bydliště: jižní čechy
o tom vím. Bose asi ne, musela by k tomu být i el. instalace. Vykopat celej interiér.. Moc práce :(

_________________
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Repra audi a4b5 avant
PříspěvekNapsal: 02 led 2016 10:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 říj 2012 11:19
Příspěvky: 320
Bydliště: Cheb
Tak udelat se to da i na starou instalaci jen vymenou repro, ale chapu, ze 20 let stary repro uz nemusi byt to co byvalo, zkusil bych ahifi, tam by mohli poradit, me zatim se vsim vysli vstric a koneckoncu muzes pak koupit kde budes chtit. Repro tam bude asi jako ve většině koncernu, nejvic ale dela radio, ja ted koupil za par supu novyho pioneera a skok proti oem je hrozne znat a to je radio jen v zakladnim nastaveni :D :D


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO