Poslední návštěva: 18 led 2017 14:57 Právě je 18 led 2017 14:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunguje zosilovač do auta Kenwood
PříspěvekNapsal: 02 úno 2016 20:43 
Offline

Registrován: 02 úno 2016 20:31
Příspěvky: 1
Nefunguje mi zosilovač - Kenwood KAC-5203 350W. Kupil som ho za par drobnych aj s Subwooferom.
Zosilovač som otvoril a našiel som zvlaštnú tvrdú bielu hmotu pri kondenzatoroch.

Pri pripojeni v aute sa iba rozsivieti cervene svetielko v zosilovaci. ziadny signal nejde do subwooferu.

Obrázek Obrázek Obrázek

Da sa nieco s tym este urobit, alebo lepsie vyhodit ?


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 02 úno 2016 22:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2012 13:26
Příspěvky: 701
Ta divna bila hmota je lepidlo :D heled sikovny elektrotechnik pricinu najde a opravi, ale asi to nema smysl nosit opravit nekam, to spis prodat nekomu za par slupek kdo si to opravi nebo pouzije na naky svoje jiny projekty... :) cenovka toho zesiku je velice nizka i kdyby byl fcni :D

_________________
mám hnujdaj a je to pěknej shit... Ale už sem se s tim smířil


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 02 úno 2016 22:33 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 08 kvě 2010 11:05
Příspěvky: 1476
podiv se jestli to máš správně zapojene a jestli viditelně nejde něco do zkratu, červené je tuším protect. Jinak vyhodit.


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO