Poslední návštěva: 15 pro 2017 11:15 Právě je 15 pro 2017 11:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 21 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 3. pásmové komponentní repro...???
PříspěvekNapsal: 18 říj 2005 20:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Sháním 3. pásmové komponentní repro do plata něco okolo 100 - 160 W RMS, nejlíp do modra ztvořený!!! Je fakt pakárna to sehnat, neví někdo o něčem??? A co říkáte na tohle: http://www.hificar.cz/item.php?id=1127 ??? Neřekne někomu něco ta značka a hlavně ta cena.....vyplatí se to za to dát??? A když už tuhle značku, tak radši: http://www.electrohall.cz/store/GoodsDe ... SE01036287 ???

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2005 11:42 
Poku se ti zamlouvají tak je klidně vem Oxygen jsou dobrý(made in France)nevím sice proč 3-kompo,ale budiž. 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2005 19:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Tak dík!!! Dělám si plato a nechci, aby bylo prázdný (2 koaxiály a subáč a nebo 2 středobasy a 2 tweetery) a nelíbí se mi, když je tam kotel repráků a každej od jiný značky.......!!! Tím neříkám, že koaxiály, nebo ty dvoupásmový hrajou špatně, to určitě ne!!! Ale jinak si rád nechám poradit, od někoho, kdo tomu rozumí!!! Nechci dělat nějakou nástavbu (nebo jaxe tomu nadává) do kufru i když to je to nejmenší a bavilo by mě to, páč to vypadá dobře (když je to samozřejmě dobře provedený)!!! Chci jen, aby to slušně "řvalo" uvnitř, ale hlavně qualitně a zároveň to i ňák vypadalo, né jak týpci, kerý si tam daj 2 koaxi od Sony, nebo Blaupunktu a mezi to no name subáč na ??? zesáku (i když to hraje pěkně) a nebo nedej bože místo zadních sedaček 2 ??? subwoofery a kolem samý starý papíráky nejmenované značky Tesla z televizí a všechno přidělaný vrutama pro sádrokarton!!! Jestli někdo poradí, jak na plato, budu rád a vděčnej!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2005 20:13 
Co máš za auto?OXYGEN jsou pro to co jsi napsal vhodný.Plato udělej z MDF,dobře se s ním pracuje.Ne do všech aut jde plato vyrobit,některá se pro svou asymetrii jen vystužují.Celkem není co radit,plato vyřežeš přímočarkou podle originálu.Pro zachování funkčnosti vyklápění plata zavrtávám 10mm spojovací kolíky(OBI-BAUMAX jsou v 1m délce)Otvory dělám vykružovákem na stojanové vrtačce,ale jde to i přímočarkou i když ten středobas se bude dělat obtížně pro malý poloměr.Na konec provedeš potah kobercem dle vlastního výběru.Pro výjímatelnost plata použij plug konektory na rozpojení kabelů.No a to je vše 8)


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2005 20:15 
Tak vypadá plug konektor


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2005 21:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Jsem blb, spěchal jsem a napsal jsem to blbě!!! Neměl jsem napsat: jak na plato, ale co dát na plato, ale na to jsi mi vlastně odpověděl - že se ty Oxigeny taky hoděj!!! Chtěl jsem vědět, co bych tam měl dát, když ne teda 3. pásmový kompo.!!! Mám první verzi Ibizy (ale New Style) a to nový plato už mám vyříznutý (z MDFky), jen čeká na díry pro repro a koberec tu už taky čeká a taky jen na ty otvory!!! O těch plug konektorech jsem nevěděl a dlouho bych asi řešil, jak přerušit přívod...!!! Kde se daj sehnat??? Na tom obrázku: to jsou 4 vedle sebe a nebo to je takhle v celku??? Právě by mě zajímalo, jak je zespoda řešená kabeláž, prostě jak je to tam uspořádaný (aby tam jen tak nevysely dvoulinkový smyčky) a výhybky jsou předpokládám taky zespodu!?! O zesáku taky přemejšlim, ale chci si nekdřiv poslechnout, jestli nebude stačit oněch 4x 50 W z rádia!!! Kdyžtak kam s ním??? Zezadu na opěradlo??? Já už to stejně vidim - nebude trvat dlouho a budu tam cpát vestavbu :-) !!! Jinak: ešče jednou děkuju!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2005 22:27 
Konektory mají v nabídce;Carpower;Stualarm a Caliber.Vyhybky jsou připevněny zespod na místě orig. repro takže kabely vedou z každé strany jeden.Aby navisely smyčky,vyfrézuji drážku pro kabel.Dají se použít i šroubovací očka(Stualarm)Konektor jde v případě potřeby rozdělit rozřezáním.Zesilovač se dá upevnit na zadní opěradlo(na1/3)Používám zase desku MDF,kterou vyrobím na obrys pěradla.Ze spodní strany vyfrézuji drážky na kabely pro čistý vzhled aby tam nevysely tak ledabyle.Potah kobercem, protáhneš kabely vyvrtanými otvory u terminálů zesilovače, to celé přišroubuješ na opěradlo aje hotovo 8) Doporučil bych využít zesilovač pro pohon subwooferu než pro repro.Pokud neuvažuješ o dalším rozšiřováním tak rádio si s nimi poradí,samozřejmě v mezích možností(rádia)Ibizu jsem taky dělal a chce to trošku upravit př. dveře.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2005 22:29 
a tady finále


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 říj 2005 20:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
No jo, další dobrá vychytávka, táhnout kabely pod kobercem, jako to mám tady v pokoji........sakra, ňák mi poslední dobou schází fantazie, na platě by mě totaky asi nenapadlo!!! Pokud ale výhybky budou na místech origoš repro, tak budou mimo plato a to znamená, že na plato budu přivádět 2x 3 páry vodičů, což mi přijde docela zbytečný, když můžu přivádět páry jen 2!!! Nemyslim z hlediska finanční ůspory na konektorech, ale z estetickýho hlediska!!! Vždyť se nic nestane, když budou výhybky zespodu na platu, nebo jo??? Designově jsou řesený docela dobře a s tím kanálkovým fíglem pro vodiče se to dá naaranžovat tak, že to na estetice neubere, ba možná i naopak, isnot???
Jestli je tohle Ibiza, tak určitě novější, jak mám já!!! Právě dneska jsem potahoval podložky do dveří, co jsem dělal z překližky, namísto původních krytů na repro!!! Nečekal jsem, že se mi to povede až takhle - pokud nevíš, kde je ten koberec napojovanej, tak to neuvidíš!!! Dal bych sem obrázky, ale posledně se mi to nepovedlo, psalo mi to furt, že jsem nezvolil typ odeslání, nebo tak nějak!!! O subwooferu uvažuju a právě díky tomu přemejšlim, jestli se vestavba do kufru dělá pro celou hudbu, nebo je to jen ozvučnice pro subwoofery!!! Může sub. dobre fachat i v platě??? Asi ne, co??? Je fajn, že si tady může člověk pokecat i s někym kdo tomu rozumí a dělá do toho (a nebo aspoň tak vypadá :D )!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2005 18:20 
Vyhybky dej v poho na plato.Co se týká subwooferu můžeš zvolit i do plata,ale ten musí být freeair.Má to jen nevýhodu v tom, že plato musí být festovní,je to ale málo rozšířený způsob.Ideální je vybrat jeden z těchto typů;uzavřený(přesnější basy)-bassreflex(ten jde hlouběji) a bandpas(woofer je v ozvučnici) dnes jsem takový montoval do Audi A4 a nezní to špatně :) energii mu dodává Magnat Hot Rod 2500.Zatím to postrádá kapacitor,ale majitel do budoucna to bude řešit.Pro vkládání obrázků je musíš zmenšit,klikneš na "připojit soubor" vložíš foto a odešleš.Pokud budeš mít nějaké dotazy klidně se ptej,když budu vědět rád ti odpovím.Všechno ví jen pánbůh(a někteří si na něj hrají)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2005 22:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Tak fajn, nechám si ten sub. projít hlavou, zatím ale čekám na vejplatu, abych se mohl vrhnout aspoň na ty Oxigeny!!! S těma fotkama jsem to zkoušel přesně, jak tu píšeš a byly v rozlišení 800x600, ale nedávno se mi to zas povedlo, asi jsem nenapsal popis, nebo co já vim...!!! Tak to zkusim znova!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2005 22:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Kvalita fotek nic moc, ale pro názornost...!!! Jelikož jsou na těch modrejch platovejch kapsách čmouhy od podrážek kanad, tak tam mám dočasně na test jenom USBčka, abych si omylem neprokopl drahý repro!!! A pokud ty USB ňákej ten čas nepřežijou, tak tam budu nucen dát nad nový repro ňáký mřížky, což se mi ale nechce, proto testuju!!! Zkusim to vyfotit kdyžtak na dveřích!!!
Jo, a můj názor na pána boha: Na cestu si se*eme v první řadě mi sami a v druhý řadě nám na ní se*ou Ti ostatní, ale né nějaká vyšší (ne)moc!!! To jen tak okrajem :-) !!!


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2005 23:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 čer 2004 16:51
Příspěvky: 428
Bydliště: Praha
od kanad??? to ridis v kanadach????

_________________
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 lis 2005 12:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2004 16:55
Příspěvky: 3496
Bydliště: Praha
můžeš dát taky Helix Blue pokud nechceš moc utrácet ...

Obrázek

_________________
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 lis 2005 21:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
V kanadách jsem odřídil celou autoškolu vč. závěreček a v pohodě, nevidím rozdíl oproti jiným botkám (v řízení)!!!
Na tyhle Helixe jsem už narazil a kotel Blaupunktů je taky modrejch, jenže je to dvoupásmový a to mi pak připadá v tom platě takový chudý, proto aktivně uvažuju o 3. pásmech!!! Já sice vim, že to hraje dobře, ale pokud mi někdo nevysvětlí, že jsou 3 pásma prostě zbytečný, tak do nich stejně pudu!!! Nejsem v autohifi moc sběhlej, taxi rád nechám poradit!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 lis 2005 21:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2004 16:55
Příspěvky: 3496
Bydliště: Praha
3 pásma jsou dle mě nesmysl a to zejména pokud to nejsou 3-pásma za 20 000,- daleko lepší jsou 2 pásma + SW protože nikdy u běžnejch repro Ti žádný třípásmo stejnak neudělá basy jako SW ...

_________________
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 lis 2005 17:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2004 19:35
Příspěvky: 49
Bydliště: Louny
asi tak..protože 3-pasmo na plato je blbost..protože ty potrebujes nasmerovat výšku + ten stredak presne k usim...což asi na plate neudelas...i když podle toho co pises,ty chces jenom ramus a ne SQ :( takže bouchni do plata nejake lepsi 2-pasma,pohraj si s nasmerovani vyšek-to znamena udelej na ne domečky,do kufru udelej-kup nejakej dobrej SW ,do predku dej dobre 16 kompa a nasmeruj taky vysky-domecky,a když budes mit prachy tak to nakrm vsechno 5-kanalem nebo 4-kanal+zesik na SW....když nebudes mit tolik penez,tak kup nejakej 3-kanal,nakrm tim ten SW a ty predky...a ty zadky hon jenom radiem..proto kup na zadek nejake kompa s lepsi citlivosti...

_________________
Octavie RS 220PS :ja_nic: /zatim/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 lis 2005 17:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 říj 2005 21:05
Příspěvky: 254
Bydliště: Liberec / Jablonec n.N.
http://www.cts-cz.com/repro/kompa/165.htm
Rainbow SLC 365

_________________
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 lis 2005 22:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Ne, ne...nejde mi o rámus, potrpim si na qualitním a čistým zvuku, zvlášť při větší hlasitosti, páč jinak se hudba nedá toliko vychutnat!!! Co to jsou ty domečky???Prostě náký sockely pod tweetery, aby byly nasměrovaný tam, kam potřebuju??? A co je podle vás lepší citlivost??? Jaxem psal: kdybych o carhi-fi věděl všechno, neztrácel bych čas tady!!! Jinač dík za názory!!! A podobný, cenově a parametrově možná i lepší jsou Oxygen Air2 - 83!!! Myslim, že jsou taky na hificaf.cz ...!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 lis 2005 22:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 19:12
Příspěvky: 223
Bydliště: Görsdorf in Grotau bei Reichenberg
Myslim podobný těm Rainbow SLC 365!!!

_________________
$


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2005 00:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 11 říj 2005 17:43
Příspěvky: 1
Bydliště: Český Těšín
koukni na tyto 3 pásma:
http://shop.caracass.com/index.php?main ... cts_id=389¨

citlivost 93dB ,výborný kvalitní zvuk !


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 21 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO