Poslední návštěva: 13 pro 2019 13:33 Právě je 13 pro 2019 13:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 29 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chip tuning
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 17:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 úno 2005 18:09
Příspěvky: 1163
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)
Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 17:56 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3885
Bydliště: Praha
myslim ze ne, turbo tam neni :( tak by to bylo asi zbytecny

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 19:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
na sdi je, no ale nevim jestli to k něčemu bude..

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 20:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 kvě 2004 10:11
Příspěvky: 500
Fazeey píše:
na sdi je, no ale nevim jestli to k něčemu bude..

to bude asi neco jako premapovani RJ na normalnim benzinu ne


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 21:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
jo ale na tom 1.9d to určo nedá ani těch 10 procent..

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 21:27 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2004 19:21
Příspěvky: 1822
Bydliště: Královské město Litoměřice
určo by šel jenom jestli ho někdo nabízí, ale myslim že to už je vw motor tak asi pude.

_________________
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 21:55 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3885
Bydliště: Praha
co sem slysel tak 1.6i ve felde nacipovali o neuveritelnyho 1 kone :lol: ale tahlo to vic na spodku

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 21:59 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2004 19:21
Příspěvky: 1822
Bydliště: Královské město Litoměřice
bordel: se mi nezdá vetšinou uváděj 10procent a to by i u 1,3 bylo víc

_________________
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 22:02 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3885
Bydliště: Praha
PJ píše:
bordel: se mi nezdá vetšinou uváděj 10procent a to by i u 1,3 bylo víc

jiste, on hlavne chtel lepsi tah na spodku

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 22:11 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2004 19:21
Příspěvky: 1822
Bydliště: Královské město Litoměřice
takže na ježdění v klidu

_________________
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip tuning
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 05:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2004 12:14
Příspěvky: 436
Bydliště: Niedere Tatra
Šigy píše:
Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D

Tak toto auto nikto nenachipuje,nema to RJ
Bud to nevies,alebo nas tu skusas


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip tuning
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 08:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
Maco píše:
Šigy píše:
Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D

Tak toto auto nikto nenachipuje,nema to RJ
Bud to nevies,alebo nas tu skusas


tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 09:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 úno 2005 18:09
Příspěvky: 1163
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)
Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 13:12 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3885
Bydliště: Praha
Šigy píše:
Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek

da, ale ne pocitacem

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 14:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 srp 2004 08:01
Příspěvky: 6518
Šigy píše:
Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek


Dá, výměnou motoru :)

_________________
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 14:56 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
Vsetko sa da upravit. ide o to, kolko vykonu dostanes za kolko penez.
A v pripade 1.9D dostanes za MOC penez strasne malo.....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 20:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 20:13 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3885
Bydliště: Praha
Fazeey píše:
no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?

bo turbo, ale asi na to neni stavenej

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 20:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 kvě 2004 10:11
Příspěvky: 500
tojebordel píše:
Fazeey píše:
no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?

bo turbo, ale asi na to neni stavenej

no jestli chces prihotit turbo a chces aby to chvili vydrzelo,tak to bud budes malo tlacit = +- 0,4bar ,nebo to bude chtit odolnejsi vnitrnosti,ale ty nevim jak sehnat ,nevim jestli se daj pouzit z nejakyho TD


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2005 05:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2004 12:14
Příspěvky: 436
Bydliště: Niedere Tatra
No na hladkom diesli sa toho spravit vela neda resp.skoro nic,takze len fakt vymena motoru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2005 21:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2005 20:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Praha
Ten motor se načipovat nedá,pro spekulanty!!!Jestli chceš zvýšit výkon tak tam na čerpadle trochu přidej nafty,možná ti trochu taky pomůže vzduchovej filtr,ale bejt tebou tak tam nacpu TDI.Jo a 1.9TD tam nedávej to by sis moc nepomohl je to taky línej šmejd.Čao


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2005 22:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
Dukes píše:
Ten motor se načipovat nedá,pro spekulanty!!!Jestli chceš zvýšit výkon tak tam na čerpadle trochu přidej nafty,možná ti trochu taky pomůže vzduchovej filtr,ale bejt tebou tak tam nacpu TDI.Jo a 1.9TD tam nedávej to by sis moc nepomohl je to taky línej šmejd.Čao
no tak to už taky víme že to nemá ecu a že na čerpadle si otočíš šroubkem.. náhodou 1.9TD se dá upravit moc dobře, kámoš tam má okolo 130k..

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2005 22:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 úno 2005 18:09
Příspěvky: 1163
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)
Diky za rady spek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip tuning
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 10:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2004 22:30
Příspěvky: 157
Bydliště: Brno
Fazeey píše:
tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi


já myslel že 1,9D je shodná jako SDI, nebo právě to I znamená že vstřik tudíž to má řj??

_________________
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 11:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
Martin IV. píše:
Fazeey píše:
tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi


já myslel že 1,9D je shodná jako SDI, nebo právě to I znamená že vstřik tudíž to má řj??
jo asi to tak bude, já si taky myslel že je to to samý, ale prej 1.9d nemá Řj, čemu se věřit dá, s SDI přišli až mnohem dýl..

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 15:37 
TO Fazeey jen sem to chtěl upřesnit.Divil jsem se ,že zrovna ty TDI klubař si to nevěděl ,že 1,9D nemá ecu.Co tam má za úpravy ten tvůj kámoš???130k mi přijde dost hodně na ten motor,jaký tam má turbo??
Čao


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 15:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2005 20:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Praha
sorry zapomněl jsem se přihlásit ten anonym sem já :sorry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 15:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
no zase všechno nevim a motorem 1.9D sem se nikdy nijak nesetkal.. má tam postavený čerpadlo a má to pěkně nakrmený, turbo z 130pd, velkej cooler a já nevim co ještě, a všechno to je v golfovi 1 :D.. bude určo bude v mimoni

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2005 15:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
jo a těch 130 nemá naměřenejch, uvádim jenom to co mi řek :wink:

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 29 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
Preferujete když jde o 205/55 R16 LETNÍ pneumatiky nejlepší poměr ceny a kvality?
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů