Poslední návštěva: 18 lis 2018 17:47 Právě je 18 lis 2018 17:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 110 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 25 led 2007 18:11 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 úno 2004 19:21
Příspěvky: 1822
Bydliště: Královské město Litoměřice
Beaver píše:
semysak píše:
ja i sestra mame v aute turbonator Mitsubishi TD04HL a funguje velice dobre, nechapu jak nekdo muze napsat ze nefunguje


:lol: V tom případě musím doporučit i turbonátor HITACHI CT-26, ten taky není marnej :lol:

Mam doma fen :lol: myslis ze ho mam dat do fava :lol: je to super performance ma i prepinani teplej/studenej vzduch :lol:

_________________
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2007 18:27 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2004 17:40
Příspěvky: 2328
Bydliště: Praha
Jo jen ho tam dej a prepni na horkej vzduch to lepe jede a kort v lete to tahne jako cert.Jsou to strasny picoviny tohle opravdu. :roll:

_________________
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 25 led 2007 22:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 bře 2005 09:22
Příspěvky: 421
Bydliště: Prachatice
semysak píše:
ja i sestra mame v aute turbonator Mitsubishi TD04HL a funguje velice dobre, nechapu jak nekdo muze napsat ze nefunguje


asi myslis Turbo a ne turbonator:

http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Mitsubishi+TD04HL&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=

obrázková galerie
http://images.google.cz/images?hl=cs&q=Mitsubishi%20TD04HL&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi

_________________
Felda forever


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2007 22:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 bře 2005 09:22
Příspěvky: 421
Bydliště: Prachatice
JonnY píše:
Taboo píše:
...2.0L motor s 80% VE pri 10:1 AFR a 3000 RPM...


cize 3000l/min *0.8VE = 2400l/min
spravne?

ale co s AFR? :?


to by mě zajímalo, jak by se zachoval ŘJ (ECU) kdyby došlo k ucpání sacího potrubí. Z takovýho průtoku prudkej pokles na 0l/min

_________________
Felda forever


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 25 led 2007 22:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2004 16:55
Příspěvky: 3496
Bydliště: Praha
okamžitě by to chcíplo co jinýho :o)

_________________
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 26 led 2007 10:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2005 22:09
Příspěvky: 404
Bydliště: Mělník
Nevim ale podobné zařízeni uz bylo testováno jmenovalo se PowerBooster a výkon stoupl o 0.5kW ve stredních otačkách. Vše bylo odbržděno. Viděl jsem i grafy a myslim, že zde byli na ukázku.

_________________
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 26 led 2007 11:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 dub 2004 16:03
Příspěvky: 2230
Bydliště: Praha
Laky píše:
Nevim ale podobné zařízeni uz bylo testováno jmenovalo se PowerBooster a výkon stoupl o 0.5kW ve stredních otačkách. Vše bylo odbržděno. Viděl jsem i grafy a myslim, že zde byli na ukázku.


sem to psal stránku před Tebou :lol: :?:

_________________
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 led 2007 11:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2006 21:39
Příspěvky: 232
Bydliště: Vysočina,Štěpánov n. Svratkou
Kdo moc na prachy nekouká tak ať si tam dá turbonátor,za něj tu power sračičku a pak třeba zase turbonátor.Výkon se sečte a budete koukat kolik vák to dá koní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smich:

_________________
BMW E34 520i 110kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 26 led 2007 13:42 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2004 12:55
Příspěvky: 4345
Bydliště: EU
jj bude to twin-turnonátor.

..nebo bi-turbonátor ?

:lol:

_________________
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 led 2007 14:23 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2004 17:40
Příspěvky: 2328
Bydliště: Praha
No a to kdyz toto das na torbo motor tak ti vyzkoci z auta jakej to bude mit tah :lol:

_________________
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 01 úno 2007 14:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2006 07:54
Příspěvky: 136
Bydliště: Praha
OXiDE.cz píše:
semysak píše:
ja i sestra mame v aute turbonator Mitsubishi TD04HL a funguje velice dobre, nechapu jak nekdo muze napsat ze nefunguje


asi myslis Turbo a ne turbonator:

http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Mitsubishi+TD04HL&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=

obrázková galerie
http://images.google.cz/images?hl=cs&q=Mitsubishi%20TD04HL&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi

a já zase nechápu, jk si někdo může plést obyčejný Turbo se supermegasportfuelsaverturbonatorem!! :zapomel:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2007 11:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 dub 2005 11:43
Příspěvky: 377
Bydliště: Usti nad Orlici
U starejch stovek se davali dva vetraky na topeni za sebou a hnalo se to do sani :) A dokonce to fungovalo :)

_________________
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 21:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
No asi to bude fakt kravina :D .. jak bylo to s tim elektromotorkem.. tak to by mozna trosku fungovat mohlo.. ale to uz by bylo lepci.. tam dat elektromotor z vetraku.. a k nemu pridelat poradnou vrtuli :D :lol:
Schvalne sem se zkusil zeptat prodejce... hm.. a zatim nic..ticho jak v hrobe :?:

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 21:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
No asi to bude fakt kravina :D .. jak bylo to s tim elektromotorkem.. tak to by mozna trosku fungovat mohlo.. ale to uz by bylo lepci.. tam dat elektromotor z vetraku.. a k nemu pridelat poradnou vrtuli :D :lol:
Schvalne sem se zkusil zeptat prodejce... hm.. a zatim nic..ticho jak v hrobe :?:

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 21:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
No asi to bude fakt kravina :D .. jak bylo to s tim elektromotorkem.. tak to by mozna trosku fungovat mohlo.. ale to uz by bylo lepci.. tam dat elektromotor z vetraku.. a k nemu pridelat poradnou vrtuli :D :lol:
Schvalne sem se zkusil zeptat prodejce... hm.. a zatim nic..ticho jak v hrobe :?:

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 21:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
No asi to bude fakt kravina :D .. jak bylo to s tim elektromotorkem.. tak to by mozna trosku fungovat mohlo.. ale to uz by bylo lepci.. tam dat elektromotor z vetraku.. a k nemu pridelat poradnou vrtuli :D :lol:
Schvalne sem se zkusil zeptat prodejce... hm.. a zatim nic..ticho jak v hrobe :?:

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 21:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
No asi to bude fakt kravina :D .. jak bylo to s tim elektromotorkem.. tak to by mozna trosku fungovat mohlo.. ale to uz by bylo lepci.. tam dat elektromotor z vetraku.. a k nemu pridelat poradnou vrtuli :D :lol:
Schvalne sem se zkusil zeptat prodejce... hm.. a zatim nic..ticho jak v hrobe :?:

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 01 bře 2007 10:52 
Offline

Registrován: 04 črc 2006 05:52
Příspěvky: 6
Bydliště: Kopřivnice
Laky píše:
Nevim ale podobné zařízeni uz bylo testováno jmenovalo se PowerBooster a výkon stoupl o 0.5kW ve stredních otačkách. Vše bylo odbržděno. Viděl jsem i grafy a myslim, že zde byli na ukázku.
A kdyby tam byly ještě modré LED tak by to přidalo i hromadu klokanů. :idea: :idea:

_________________
Volvo 744 B230ET 182k


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 08:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 črc 2006 20:15
Příspěvky: 2279
Bydliště: Olomoooc a Jeseniiik
Na co to kupovat stačí logicky zauvažovat. Pokud saju vzduch tak to tam zavazí.

Pokud zavřu klapku tak je to tam taky k hovnu navíc záleží na váze a ttd musel bych to spočítat a spočítat podtlak v sání ale je možné že ti to přetlak který vzníkne po zavření klapky mezi ní a turbonátorem zastaví a pak se bude muset sání opět poprat s jeho roztočením. Tudíž vznikne něco jako turbodíra.

Nechce se mi nic počítat ale řekl bych že to snižuje výkon až o 10% a zhoršuje náběh výkonu motru. Pánové já osobně si myslím že je to jen k tomu aby to při roztáčení (když máš přímé sání) pískalo jako když máš T4 turbo a někdo to špatně pochopil amyslí že je to na zvýšení výkonu motoru :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 09:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2005 19:32
Příspěvky: 397
Bydliště: OV
Za ty prachy si raději zapískám sám :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 15:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 14:55
Příspěvky: 232
Bydliště: Český Krumlov
deathwing píše:
zajímal by mě váš názor na tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=1526
jestli to opravdu funguje a jestli je to vhodné pro jednoduché zvýšení výkonu
tohle bude lepsi


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Renault Clio 2,0 Williams
www.vybagrovat.cz
www.zemni-prace-ck.cz.tl
www.dovoz-aut.info


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 15:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2004 16:55
Příspěvky: 3496
Bydliště: Praha
ano tohle je lepší a funguje to stejně dobře jako turbo poháněný spalinama jen jsi zapoměl napsat, že to má svojí auto baterku kterou za 14 sec tahle věc vycucne na 0 ...

_________________
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 16:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 14:55
Příspěvky: 232
Bydliště: Český Krumlov
lze to i bez baterky, akorat musis mit 1 dinamo na vic, ktere ti zaroven udava otacky.

_________________
Renault Clio 2,0 Williams
www.vybagrovat.cz
www.zemni-prace-ck.cz.tl
www.dovoz-aut.info


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 16:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
2sinkas:
co to je? :) uvazoval sem ze bych do auta narval turbo.. to sem pak vynechal.. pak prisel ze by kompresor.. a nakonec zatim taky nic(nemuzu sehnat nakej podle predstav) .. ale co je tohle? :) kolik to stoji? :) kde se to da sehnat? :) asi to ale bude drahy co? :(

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Naposledy upravil MiTMaN dne 07 bře 2007 16:25, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 16:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 14:55
Příspěvky: 232
Bydliště: Český Krumlov
ted nevim, nekde jsem to nasel, pozdeji se podivam a poslu ti odkaz.

_________________
Renault Clio 2,0 Williams
www.vybagrovat.cz
www.zemni-prace-ck.cz.tl
www.dovoz-aut.info


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 16:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
2sinkas:
diky :) .. jen mam fakt obavu ze to bude drahy.. kdyby to bylo levny.. uz to lidi pouzivaj :)

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 18:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 14:55
Příspěvky: 232
Bydliště: Český Krumlov
15000 - 20000 kč minimalne

_________________
Renault Clio 2,0 Williams
www.vybagrovat.cz
www.zemni-prace-ck.cz.tl
www.dovoz-aut.info


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 18:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007 20:56
Příspěvky: 603
Bydliště: Pardubice
tak to uz se me vic vyplati ten kompresor :D (nebo oturbeni :) )

_________________
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: turbonátor
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 19:34 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
dinamo hovoris :roll:

drobny problem je v tom, ze ak to elektricke turbo (alebo skorej elektricky kompresor) bude pohanat motor, tak zas plno vykonu stratis.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 19:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 14:55
Příspěvky: 232
Bydliště: Český Krumlov
je to asi tak jako u kompresoru. odpor kompresoru se muze rovnat odporu dynama.

_________________
Renault Clio 2,0 Williams
www.vybagrovat.cz
www.zemni-prace-ck.cz.tl
www.dovoz-aut.info


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 110 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů