Poslední návštěva: 20 lis 2017 10:21 Právě je 20 lis 2017 10:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2004 17:29 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Návody:
-English:
http://www.photoshopjunkie.com
Digimods.co.uk
Photoshopchop.com
Photochop.com

-Česky:
Grafickýtuning.cz&VTcommunity.net
Virtcars.cz

Informace o VT:
VTcommunity.net
Virtcars.com-forum

Pokud Vám není něco jasné ohledně VT, nebojte se zde zeptat...

11.3.2005-update a pročištění celé sekce moderátorem


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Rozlišení
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 17:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 zář 2004 22:14
Příspěvky: 107
:?


Naposledy upravil romko dne 08 úno 2011 18:05, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 17:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2004 12:34
Příspěvky: 822
Bydliště: Praha
romko píše:
Jsem amatér a zajímalo by mne v jakém programu můžu změnit velikost- rozlišení obrázku jde to i v malování?? :?


Třeba Photoshop nebo ACDSee. V malování nevim, ale v počítači ho asi máš, tak se mrkni :wink:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 17:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 zář 2004 22:14
Příspěvky: 107
:)


Naposledy upravil romko dne 08 úno 2011 17:21, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 18:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 bře 2004 19:39
Příspěvky: 1495
Bydliště: Earth-Europe -CZE-Prague
v malovani to jde taky das obrazej roztahnou ci zkosit a pak tam das proventa treba 125% nebo ja nevi jak moc to chces zvetsit ale bude to asi rozmazany lepsi je to v malovani zmensovat

_________________
Seat Leon Cupra Look... in progress...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 22:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 zář 2004 22:14
Příspěvky: 107
u :)


Naposledy upravil romko dne 08 úno 2011 18:05, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2004 22:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 zář 2004 22:14
Příspěvky: 107
:(


Naposledy upravil romko dne 08 úno 2011 18:05, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 říj 2004 13:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2004 08:46
Příspěvky: 38
Bydliště: Strakonice
Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 říj 2004 14:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2004 19:48
Příspěvky: 285
Bydliště: Moravske slovacko
giby píše:
Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....


pouzivej prechodove filtry a vyhlazeni

_________________
Rover 200 series
Rover Tuning
Bezdratovy Internet


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 říj 2004 12:22 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3878
Bydliště: Praha
tady si muzete stahnout program na VT http://www.amsoft.cz/Podpora/download/A ... /main.html
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
snad se tu zejtra neobjevi dotaz ve VT "jsem bezmocny, kde bych moh sehnat program na virtualni upravu aut"???

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2004 13:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2004 09:17
Příspěvky: 222
giby píše:
Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....


No musis holt pocitat s tim, ze to bude chvilku trvat nez ti to prejde do krve a naucis se ten program pouzivat :wink: Cviceni dela mistra 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 pro 2004 15:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2004 12:35
Příspěvky: 2653
Bydliště: Č.Budějovice www:Czechferrari.cz
PHil píše:
jaky je nejlepsi soubor na dekani toho virtual tuningu chci zacit a tak nevim


myslíš program....

....Photoshop, Corel, IPdeluxe.....a další prográmky na úpravu fotek

_________________
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 pro 2004 15:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2004 12:35
Příspěvky: 2653
Bydliště: Č.Budějovice www:Czechferrari.cz
qwer píše:
No ja bych se chetl zeptat proč je nejlepší foto v rozlišení 1024*..... na VT?? Mě se to zdá moc velky a když dávam třeba nárazník tak tam neni videt celej.A když to umenčim tak je to takoví kostrbaty.


- protože takovej obrázek se dá dodatečně zmenšit, ale naopak to bez ztráty kvality obvykle nejde
- líp se pracuje, nemusíš používat až tak lupu, aby jsi viděl detail

- kostrbatý: a včem to děláš, fotkakrám to pěkně zahalzuje :lol:

_________________
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2005 16:10 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2004 15:07
Příspěvky: 3878
Bydliště: Praha
tojebordel píše:
tady si muzete stahnout program na VT http://www.amsoft.cz/Podpora/download/A ... /main.html
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
snad se tu zejtra neobjevi dotaz ve VT "jsem bezmocny, kde bych moh sehnat program na virtualni upravu aut"???

tak objevi, dnes :smich:

_________________
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2005 16:56 
Offline

Registrován: 29 led 2005 16:16
Příspěvky: 1
poradte mi někdo jak vytahnout blatníky :? v photoshopu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2005 09:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2004 14:00
Příspěvky: 556
Bydliště: Praha 6
používáte někdo Paint Shop Pro???

_________________
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS

www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz

www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2005 11:41 
Offline

Registrován: 22 úno 2005 11:13
Příspěvky: 1
lidi mám photoshop 5.0 CZ myslíte že je starší a měl bych si pořídít novej?? Jo a nemáte něgdo českej návod na neony?? v češtině sem žádnej nenašel.....teda vlastně jeden ale nebyl srozumitelnej.....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2005 11:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 bře 2005 11:00
Příspěvky: 224
Bydliště: Č.B.
Jak se dostanu k programu VT?? Dá se někde stáhnout?? :?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2005 11:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2004 19:25
Příspěvky: 547
Bydliště: Ostrava
rocco píše:
Jak se dostanu k programu VT?? Dá se někde stáhnout?? :?


Viz.předchozí stránka...fakt je to tak namáhavý si tohle téma přečíst celé...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení
PříspěvekNapsal: 18 bře 2005 18:02 
barbucha píše:
romko píše:
Jsem amatér a zajímalo by mne v jakém programu můžu změnit velikost- rozlišení obrázku jde to i v malování?? :?


Třeba Photoshop nebo ACDSee. V malování nevim, ale v počítači ho asi máš, tak se mrkni :wink:
da sa pouzit aj acdsee


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 dub 2005 13:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 pro 2004 14:21
Příspěvky: 58
Bydliště: M.A.S.H
ja to delam ve photo filtre a je to o hodne lepsi nez ve photoshopu akorat tam nejde kolorovat auto ale to delam adobe ps.nmjinak se mi to zda lepsi..

_________________
Nezalezi na tom jestli vyhrajes o nekolik metru nebo kilometru...VITEZSTVI JE VITEZSTVI :respect:
BMW E30 318is-Seat Cordoba 2.0 16v 150ps


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 18:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 srp 2004 17:41
Příspěvky: 1446
Bydliště: Brno
Jsem naprostý debil na PC a stáhli jsme si PHOTOSHOP ale nevíme jak ho ovládat. Třeba lakovat auto???? Děkuji za odpověď


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2005 19:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2004 19:25
Příspěvky: 547
Bydliště: Ostrava
Bob píše:
Jsem naprostý debil na PC a stáhli jsme si PHOTOSHOP ale nevíme jak ho ovládat. Třeba lakovat auto???? Děkuji za odpověď


Já bych se podíval na předchozí stranu tohodle tématu úplně nahoru :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2005 20:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Jak se dají pootočit věci v horizonále?(čili Levo a pravo) nepotřebuju nahoru a dolu) ve photoshopu, děkujuuuu

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2005 21:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 říj 2004 22:04
Příspěvky: 136
woloda oznacis si co chces, a image> rotate, alebo ctrl+t

_________________
Víte co je to obřízka?? Nééé?? Tuning žaluda:)
AVATAR = PIRACY COPY!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2005 21:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 11:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2004 19:25
Příspěvky: 547
Bydliště: Ostrava
wolodak píše:
Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva


...nevím jak to točení máš přesně na mysli, ale PS není 3D program abys obrazem točil v prostoru...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 13:32 
Offline

Registrován: 31 led 2005 11:14
Příspěvky: 130
wolodak píše:
Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva


edit > transform > flip horizontal

neviem co presne ti treba,ale toto ti to otoci horizontalne-zrkadlovo :wink:

_________________
JESS THE BEST


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 14:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Dante:Já to nepotřebuju zrdcadlit, ale jen natočit, ale děkuju

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 14:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Tastix: prostě to mailnko točit doprava nebo do leva, kvuli dopasování souběžnému s kastlí

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO