Poslední návštěva: 31 bře 2017 01:26 Právě je 31 bře 2017 01:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 15:05 
Offline

Registrován: 31 led 2005 11:14
Příspěvky: 130
wolodak píše:
Dante:Já to nepotřebuju zrdcadlit, ale jen natočit, ale děkuju


tak potom skus edit - transform - distort, ono to trosku mozes zuzit,a tym padom to bude opticky trosku natocene.... :wink:
oale chcelo by to vidiet,co vlastne chces :lol: :wink:

_________________
JESS THE BEST


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 15:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
ala já vím co chci, jen to tady nikdo nechápe, junki o stránku dopředu, je to tam podrobně napsaný ;-)

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 16:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2004 19:25
Příspěvky: 547
Bydliště: Ostrava
wolodak píše:
Tastix: prostě to mailnko točit doprava nebo do leva, kvuli dopasování souběžnému s kastlí


Já asi tuším, jak to chceš otáčet, ale říkám, není to 3D program, aby se dalo otáčet v prostoru, prostě je jen 5 možnosti tranformace obrázku:
-změnit velikost
-otočit
-zkosit
-deformovat
-perspektiva

Tohle vyzkoušej a uvidíš. Nebo zkus nahodit foto s tím co přesně chceš udělat...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 16:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Tastix: Už to máš fuk, naštval jsem se a použil jsem prostě jiné křídlo, mám to hotové a neni co řešit, jen jsem měl křídlo s dvěma přítlačnýma plochama a místo toho zdvojeného jsem použil jednoduché, které bylo ve stejném úhlu pohledu

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 16:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
A jak že se rozšiřuje? Normálně klonovací razítko a pak retuš?

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 16:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
Jo i ty neony by mne docale zajímaly, to mám nakreslit normálně úsečkou? Jinak vám všem děkuji, za snahu naučit mne otáčet v horizontále:-)

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2005 16:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2005 21:42
Příspěvky: 15
Bydliště: Liberec
http://www.tutorials.wz.cz/adobe.html ...když tak se podívejte sem, něco málo tady je, ale spíše na práci přímo s photoshopem, nežli na VT

_________________
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2005 22:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 srp 2005 12:44
Příspěvky: 68
Bydliště: Mariánské Lázně
Tak zkousim už nekolik dní photoshop 7,0, bohužel pouze v angličtine a jeste jsem neudelal ani prd, potreboval bych českou verzi a koukal jsem i na ty links co jsou tady v tématu s produktama na stahnutí, jen envim co z toho si mam stahnout.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2005 15:28 
prosim porad te mi :( v photoshopu je nástroj čára má to dělat takový linkyy ale mě to furt dělá šipkyy a nejde mi to prepnoutt savle


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2005 15:30 
nejde mi dat karbon kapotaa mam to propleteny i na svetlech a i na blatniku co s tim?? savle


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 srp 2005 08:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2005 18:52
Příspěvky: 5075
Bydliště: Havířov
Anonymous píše:
nejde mi dat karbon kapotaa mam to propleteny i na svetlech a i na blatniku co s tim?? savle

musíš si označit jenom tu kapotu...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2005 09:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2005 15:54
Příspěvky: 10
Bydliště: Praha
HONZA_013 píše:
používáte někdo Paint Shop Pro???

No jasně, oni všichni používají a znají hlavně fotoshop, přitom PSP mi přide na virtualtuning mnohem lepší... když se s ním umí... 8)

_________________
Tom Garcy
www.tuners.phorum.cz
www.garcy.wz.cz
8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2005 19:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 pro 2004 17:20
Příspěvky: 292
Bydliště: Litoměřice
našel jsem na netu plnou verzi programu na úpravu fotek je celej v češtině http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html , docela by mě zajímalo jestli jste ho někdo už použil na tvorbu VT

_________________
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 02 bře 2006 19:35 
Offline

Registrován: 02 bře 2006 19:19
Příspěvky: 1
Neexistuje nejaka stranka, kde bych si zadal znacku a model sveho vozu a potom si ho upravoval pomoci nabizenych spoileru, kridel, koncovek, barev, neonu.......??? V praci s obrazky nejsem moc zrucny a trpelivy uz vubec...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 bře 2006 13:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2006 17:07
Příspěvky: 186
Bydliště: Teplice
já to dělám v photosuitu-ale čistě jen pro představu a už mě štvou ty nedokonalosti na tom-jakákoliv úprava-zvláště pak změna barvy je taková nepřesná (jako že dělá tahy i mimo a je to rozkouskovaný)
zkusim ten photshop co tu nabízíte-jen by bylo super něco v češtině...o tom asi nevíce co? :?:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2006 15:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 16:48
Příspěvky: 698
Bydliště: Horní Suchá
Tak jsem tady sice neznámý ale o vt se zajímám 4 msíce tak můžu s hodně věcma poradit!!!!! :) :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2006 12:18 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 01 dub 2005 19:48
Příspěvky: 1640
nejakej good programek v cestine


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2006 12:55 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 01 dub 2005 19:48
Příspěvky: 1640
kde sezenu plnou verzi v cestine


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2006 14:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2005 19:23
Příspěvky: 74
Bydliště: Znojmo
Malujete někdo v Corel Photo-Paint? Potřebuji namalovat křivku o určené tloušťce (nejlépe pomocí path tool) ale nevím jak nato :(

_________________
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ M103 L3.0


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 29 zář 2006 07:50 
Offline

Registrován: 26 zář 2006 18:46
Příspěvky: 1
JAK pracovat ve photosjopu?

_________________
Mam Mazdu 323 f...zatim na ni jeste nedelam


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 lis 2006 16:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 17:04
Příspěvky: 3338
Bydliště: jižní čechy
Nemate nekdo cestinu na photoshop 6 nebo 7??Nebo nevite na jaky strance?Diky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 lis 2006 18:23 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8032
Venca Brody píše:
Nemate nekdo cestinu na photoshop 6 nebo 7??Nebo nevite na jaky strance?Diky


kdybys mel original verzi mas ji rovnou v CZ !!!!!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 19 led 2007 17:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2006 10:14
Příspěvky: 891
Bydliště: Orlau
Kde vystavujete své práce rád bych se podíval

_________________
Peugeot 206 1.4Hdi
Škoda Favorit 136

http://www.tsrcustom.com/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 23 srp 2012 18:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2011 11:58
Příspěvky: 24
Bydliště: Letovice
Ahoj, je tu někdo, kdo by mi udělal nějaké úpravy, když pošlu foto?
EDIT : tak zkusím nějaké VT sám, poradíte nějaký prográmek?

_________________
Ford Mondeo 2,5 V6 hatchback r.v. 98
Ford Puma 1,7 16v cupe r.v. 98


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 12:58 
Offline

Registrován: 26 dub 2013 15:23
Příspěvky: 3
prosim o radu potrebuju opravit karoserii na fabia combi a nechci to enchavat lakovat,protoze celolak by vysel na 35 tis. prelep je asi za 25 nechal sem si nacenit cele auto bez kapoty a strechy a rekli m za karbon 18900 coz je taky hruza. potrebuju prelepit zadni naraznik kufr a pak ruzne mista na dverich a nevim jestli udelat komplet boky nebo to pojmout jako tuning a udelat nejaky design. kazdopadne prvni co potrbeuju zvolit barvu vhodnou ke stribrne. karbon je sice pekny,ale na fabii je cerna hnusna kor ke stribrne zejo?
chci zkusit jak by vypadala k te stribrne treba zlata,modra vinova,ale jak? v jakem programu? kdyby mi nekdo pomohl byl bych vdecny.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 16:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013 16:02
Příspěvky: 8
zdravim vas,.. upravujete nekdo v Corelu?
potreboval bych se jako zaklad zatim naucit zmenit barvu kol, poradil by mi nekdo prosim?
dopredu Dekuji JKBN


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 16:30 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8032
A kolega astrat :D Na toto je lepsi fotokram. 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 16:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013 16:02
Příspěvky: 8
ahoj pane administratore :wink: jo? to abych se po nem poshanel, poprosil me MIKY_5 z astrafora o zmenu barvy kol, ale tohle neumim a v Corelu sem na to neprisel a neprichazim, navody nenachazim, takze PS jo, hmm hm myslel sem, ze to tak dopadne :roll:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na VIRTUAL TUNING
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2013 17:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013 16:02
Příspěvky: 8
Miloshi a ty se vyznas ve VT pres PS? nasel sem PS v PC tak to instaluju..
jednoduchy navod, prosim, jak zmenit barvu kol, potazmo treba celeho auta? bys mi nenapsal? dekuju :)


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO