Poslední návštěva: 22 říj 2018 03:14 Právě je 22 říj 2018 03:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 15 pro 2017 17:13 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Ahoj, potřeboval bych doporučit nějou firmu co se zabývá benzinovými motory (nemusí být jen z MS kraje - chci kvalitu !! ).
problém je takový, že potřebuju napíchnout auto zkontrolovat řj. která má nejspíš špatné mapy a blbne na neutrálu (vytáčení otáček, velko spotřeba (dle palubáku na neutrálu i 3l/hod).
Příklad: https://www.youtube.com/watch?v=n_M2DiRi4nY
https://www.youtube.com/watch?v=PS9agIfTvhY

Dle servisu tam jsou špatné či poškozené mapy v řj..... takže buď je opravit, nebo udělat přímo chiptuning. Poslední dva až tři dny obvolávám firmy a každy mě ,,láká´´ na něco jiného :-/ nejlepší v MS kraji je prý TDIfun, jenže mám benzín :-D
Známý mi doporučoval ještě polsko DIGITUN a nebo kousek od prahy SGS Motorpower - což je cesta 400km jen tam.....

Proto se chci spíše zeptat na to polsko a zda se tam dá domluvit trošku česky ?
Nebo máte ještě nějákou firmu, čím zabýva touhle problematikou ?

D9ky moc, celkem spěchá


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 15 pro 2017 18:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
Já určitě doporučím Digituna 8) česky moc ne, ale anglicky nebo německy v pohodě. Případně můžu zajet s tebou nebo ti to domluvit

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 15 pro 2017 19:34 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
Vyměň raději servis. Jakýkoliv autorizák škodovky ti řekne,jestli s sw ecu někdo manipuloval a je ti ho eventuelně schopen uvést do původního stavu.

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 15 pro 2017 21:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2006 20:39
Příspěvky: 3946
Bratislava je daleko ..???

..
no a tusiiim ze 1.8T mavaju dost casto problem s podtlakovymi vedeniami ..
elektroventilmi, netesnym Blow-Off ventilom ... a pod...

co su vsetko veci, co ovplyvnuju volnobeh .. a spotrebu..

_________________
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 15 pro 2017 23:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 2011 19:48
Příspěvky: 2099
Bydliště: Středočeský kraj
Kdyby jsi měl cestu k Praze, tak s SGS chybu neuděláš.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 16 pro 2017 22:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2011 11:53
Příspěvky: 3611
Bydliště: prágl
nebo petr novak, alias tdichip... btw jak se to projevuje?

_________________
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 17 pro 2017 19:23 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
ahoj, s digitunem jsem teď v kontaktu, domluvili jsme si nějáký datum mezi svátky. SGS je druhá, vzdálenější varianta. ale pokud by to vyřešilo problém, tak je mi to vcelku jednu. TDIfun jsem volal, ale nedělaj benzíny. tam mi doporučil zase v polsku CTR-tuning jenže ti to chtějí řešit po telefonu a jelikož polsky neumím, tak by to bylo asi zbytečné :-/

jak jsem možná psal, závadu řeším už třetím rokem a nebylo to jen v jednom servisu... v žádnych jiných mi něják neřekli, čím by to mohlo být, proto se chytám vesměs každého stébla :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 17 pro 2017 21:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2011 11:53
Příspěvky: 3611
Bydliště: prágl
skus popsat zavadu :D mel jsem uz 2x 1.8T a vysralo se snad vse co mohlo... :D tak uz par znalosti jsem pochytil :D

_________________
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 18 pro 2017 00:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
Nevěřím, že by to Digitun neopravil. Takových aut "nikdo neví co s tím" jsme už němu vezli několik :D naposledy TT právě s 1,8T a odjíždělo naprosto v pořádku a ještě s koněma navíc :-)

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 18 pro 2017 07:31 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
angel.CZ píše:
závadu řeším už třetím rokem a nebylo to jen v jednom servisu...
U kolika garážníků jsi to měl? Najdi si autorizák ŠkodaAuto a do sz mi napiš který. Zařídím,aby v rámci kulance Ti sw nahráli zdarma,pokud je tam nahraná nějaká flash. Z 95% už by jsi na emisích neprošel přes readiness kody. Tihle "flasheři" a je jedno jestli polák nebo čech je neumí obejít jinak než jejich vypnutím.

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 00:48 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Zítra zkusím ještě autorizak kde mi to řekli... Je u kina reflex (kdo zná karvinou ví). Zda jsou schopni tam nahrát origo sw.
Teďka to dva dny sgalo u nějakého cicmundy u Těšína a nebyl schopný i při předešlé telofonicke domluvě si ho sehnat.... Ale prej kdybych chtěl Chip, není problém... Jelikož nemá ani webovky či brzdu tak jsem se pousmál... Už pomalu plánuji cestu do sgs u Prahy.
V digituningu jsme tak nějak domliveni, že mu mám napsat 26.12 a domluvit se na 27 (mám volno jen 27-29). Takže fakt nevím zda ten sgs (prej bejlepsi v cz) nebo to polsko.
Kdo říkal že by tam se mnou zajel a co by za to chtěl? :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 08:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
Jestli myslíš Digituna, tak tam s tebou klidně zajedu já. Zrovna ve středu jsem tam byl :D
Ale 27. jsem zrovna celý den v práci :-/ ideální by to bylo po svátcích, ale když tak 28. bych mohl, kdyby se tam jelo hned ráno, řekněme v 9 8)

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 08:57 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Jediné ráno. Já mám právě volno jen mezi svátky. Napíšu ti na fb a domluvíme se :-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 12:08 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Libor12 píše:
angel.CZ píše:
závadu řeším už třetím rokem a nebylo to jen v jednom servisu...
U kolika garážníků jsi to měl? Najdi si autorizák ŠkodaAuto a do sz mi napiš který. Zařídím,aby v rámci kulance Ti sw nahráli zdarma,pokud je tam nahraná nějaká flash. Z 95% už by jsi na emisích neprošel přes readiness kody. Tihle "flasheři" a je jedno jestli polák nebo čech je neumí obejít jinak než jejich vypnutím.


tak dnes jsem byl v jediném autorizáku v karviné u hypernovy, kde mi bylo řečeno: My vám tu ale sw nahrát nemůžeme, jelikož tam je ten původní a žádná aktualizace na jedničkového supa nevyšla. Pokud se v tom někdo hrabal a nahrál tam chip apod. tak jedině on to může odstranit (což pokud jsem to tak už koupil tak ban že :-D ). můžeme vám pomoci jedině tak, že vám prodáme novou ř.j. a bude, ale to problém nevyřeší, jelikož je problém 100% mechanický (i když to auto tam bylo rok zpátky a na nic se nepřišlo !!! a teďka to bylo v jiném servise a po dvou dnech zkoušení taky nepřišli na nějákou netěsnost, či mechanickou závadu - to mi potvrdil dnes i ten čičmunda z těšína, kde to mělo být na přehraní, jen nesehnal sw). Další otázka na mě byla: Vy v tom máte plyn ? aha tak to bude 100% tím plynem.....kdo vám ho dělal ? odstraňte plyn, přivezte to a uvidíme co se bude dát dělat.... plyn do auta nepatří a nevím kdy to lidi pochopí...... Dal mi číslo na nějákýho Marka do dětmarovic který mi nezvedá telefon.....
Už vím, proč tam dlouhý čas nejezdím ani na výměnu oleje.... :kladivo:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 15:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
Komedie :lol: plyn vypnu jedním tlačítkem a pohoda.

Napsal jsem ti zprávu tady 8)

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 16:53 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
Takže ať se v tom vyznám shrneme si to,eventuelně oprav nebo doplň.
angel.CZ píše:
Dle servisu tam jsou špatné či poškozené mapy v řj.....
podle kterého servisu? Autorizák?
angel.CZ píše:
My vám tu ale sw nahrát nemůžeme, jelikož tam je ten původní a žádná aktualizace na jedničkového supa nevyšla
To řekl ten samý servis? Nelze přehrát origo soft stejnou verzí a oni to musí mít načteno. Pokud vidí stejnou verzi nemůže být auto s "chipem" .
řekl i ten samý servis tohle?
angel.CZ píše:
ale to problém nevyřeší, jelikož je problém 100% mechanický
Toto tvrzení musí mít přeci něčím podloženo.
Měřil někdo tomu motoru komprese?
To LPG si nechal montovat ty nebo už tam bylo? Čidla pro ecu plynu jsou sdílená s původní,nebo má vlastní?
Jsi schopen natočit video jaká lezou z ecu real time data třeba přes torque?

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 20:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2006 20:39
Příspěvky: 3946
angel.CZ píše:
..... a blbne na neutrálu (vytáčení otáček, velko spotřeba (dle palubáku na neutrálu i 3l/hod).

Dle servisu tam jsou špatné či poškozené mapy v řj.....

JRD McLAREN píše:
Bratislava je daleko ..???

..
no a tusiiim ze 1.8T mavaju dost casto problem s podtlakovymi vedeniami ..
elektroventilmi, netesnym Blow-Off ventilom ... a pod...

co su vsetko veci, co ovplyvnuju volnobeh .. a spotrebu..

_________________
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 pro 2017 23:37 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Libor12

takže:
1 - podle servisu co byl kdysi autorizák, teď už není - teďka tam jezdím na výměny dílu apod....

2 - Ne, tohle řekl právě autorizovaný servis, kam už po několika incidentech, kdy mě auto nejelo, oni řekli že je to 4 měsíce starým repasovaným turbem (výtahnutí, reklamace- turbo v pohodě, ale dali mi pro jistotu druhé, nasazení turba( vše to vyšlo na cca 3500,- problém stále přetrvával tak zjistili že je to plynem a motor je špatný - další servis zjistil že byla naprasklá podtlaková hadice (oprava i s matrošem kolem 500,-) navíc zapojilo ještě odpojené čidlo u turba které asi zapoměli zacvaknout.....

3 - nebylo tam měřené snad nikdy nic.... LPG jsem montoval jak bylo auto v pohodě (kupoval jsem bez motoru - proto i to repas turbo). čidla vůbec netuším, nemám tu možnost - popravdě, vůbec nvm co to je, nejsem automechanik :-)

JRD
bratislavu mám asi tak jako prahu (kolem 400km) - dle servisu, diagnostiky apod. tam ten mechanický problém není, nic neprofukuje apod...
BTW: kdyby byly špatné podlaky a ventily apod. neškubalo by to či nedělalo neplechu i při jizdě ? jsem lajk, myslím si to že když fičím 200km/h tak tam je podtlak vyšší než na neutrálu, ne ?
možná se pletu, nvm - nejsem mechanik !!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 23 pro 2017 00:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 2011 19:48
Příspěvky: 2099
Bydliště: Středočeský kraj
A jak se ta závada projevuje? Máš jistotu, že rozebrali i vedení hadic a vizuálně je zkontrolovali? U tohohle motoru stačí i nepatrná dírka a dokáže nadělat neplechu (a ano, nemusí se to projevit při jízdě). Známý řešil kolísání volnoběhu na 1.8T několik let a poslední rok jsem mu tloukl do hlavy, ať proleze PCV. Pořád tvrdil, že když kontroloval hadice, nic jim není. Nakonec dal na mě, rozebral to a zjistil, že jedna byla nepatrně prasklá, ale muselo se to rozebrat, jinak by ji nenašel...

DV ("BOV") používáš seriový? Jinak sériové starší revize 710 se občas kazily.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 23 pro 2017 09:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2006 20:39
Příspěvky: 3946
...no..
vychadzajme z predpokladu, ze je "pomerne vela aut 1.8T" a pomerne vela videii na jutube,
kde maju ludia podobny problem ako ty.

je velmi nepravdepodobne, ze by ste mali vsetci vadne RJ (ECU)

OT:
Na volnobehu je "podtlak" v sani povedme ze najvacsi. (cca 50kPa)
Vacsi podtlak je iba ked brzdis motorom. (cca 25-30kPa)
Postupnym zosliapnutim plynoveho pedalu sa podtlak zmensuje,
a v pripade ze "este netlaci turbo", dosiahnes v sani rovnaky tlak ako je tlak okoliteho vzduchu. (cca 100kPa)
V momente kde zacne "fukat turbo", tak je v sani tlak vzduchu vyssi ako je tlak okoliteho vzduchu. (nad 100kPa)

_________________
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 23 pro 2017 10:14 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
Jakmile dokáže v servisu načíst aktuální verzi sw tak tam není "chip",proto jsem to vyloučil. Taky mne napadl problém mechanického rázu. Náhodou když se tu zmínilo PCV,tak si ho nevyřadil z provozu a nenahradil nějakým OCC?

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 23 pro 2017 10:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 zář 2011 19:48
Příspěvky: 2099
Bydliště: Středočeský kraj
Když už jsme u toho PCV, měnil nebo kontroloval někdo ten regulační ventil na sací hadici, tzv. puck valve? Nepíšeš konkrétní typ motoru, ale u příčných motorů se nachází za DV (BOV), vede do něj právě PCV. Zkus nechat zkontrolovat třeba i vlnovec, řešil se podobný problém (kolísající volnoběh a vyšší spotřeba) u 1.8T a bylo to prasklým vlnovcem. Předpokládám, že takový základ, jako vyčištění klapky a její nastavení proběhlo.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 28 pro 2017 19:12 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Dnes jsme byly v DIGITUN a problém bude .... nevím něják kde.... :D
První připojení PC k autu bylo v pohodě, jeli jsme to projet jenže se už pc na motor nechtělo napojit - na vše ostatní ano, ale na motor ne !
Vytáhla se ř.j. a odzkoušela - ta je prý v pořádku a jsou tam origo verze.... byl jsem přesměrován zase na jiného autoelektrikáře se závadou, proč se nemůže načíst pc k autu....
už mě to zase přestavá bavit....

Co se týče těch videii na yt - tak to jsou přímo mé videa !


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 04 led 2018 19:21 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
No tak nějak jsem čekal,že návštěva pl bude k hovnu. To že se opětovně nemohl připojit k ecu ještě nic neznamená,viděl jsem na videích že používá jako jiní nalejvači winols,galleto a tam je to docela častý problém v dlc komunikaci. Nicméně,ecu nic není,sw tovární. Měřil jednotlivá čidla teplot? Lambdy,vstřiky a reakci osciloskopem? Co čidla polohy? Zeptám se opět...není nějak modifikován nebo odstraněný tovární PCV systém? Měřil tomu motoru někdo kompresi? Do toho auta rádo zatékalo právě v místech řídící jednotky a oxidace to je svině,zvlášť díky CAN kde se měří úbytky napětí. Dával jsi to auto dohromady po nehodě? Nevynechal jsi nějaký kostřící bod? Je nový jen motor nebo byl i s ecu? Napároval někdo ecu na CAN sběrnici vozu?

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 04 led 2018 19:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
Libore drž hubu a nesuď někoho, komu nesaháš ani po kontíky, podle toho co jsi kde našel na netu :D ;-) Digitun není mechanik a nebude ztrácet čas, aby se tam hrabal v čidlech kolem motoru půl dne. Na tohle má lidi, kteří tohle určitě dokáži vyřešit ;-)

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 04 led 2018 19:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2006 20:39
Příspěvky: 3946
Michale .. a riesili to ty jeho ludia ...??

_________________
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 06 led 2018 01:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 srp 2011 18:12
Příspěvky: 2975
Bydliště: Havířov
vím já? Mám jiné starosti :D
Angel snad dá vědět

_________________
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 06 led 2018 18:04 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 čer 2008 14:14
Příspěvky: 2273
Bydliště: Dobříš
Angel předpokládám,že nějaký notebook s BT máš...kup tu nejobyčejnější diagnostiku za dvě kila ,tenhle je z Frýdku https://www.sbazar.cz/romano.122/detail ... tooth-btsw nainstaluj tohle https://www.obdautodoctor.com/download a taky https://www.teamviewer.com/cs/?pid=goog ... gK38vD_BwE potom mne připojíš a já se na to podívám.

_________________
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 22 úno 2018 00:20 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
ahoj.... tak abych řekl pravdu.... už jsem to přestal řešit :-D tu diagnostiku koupit můžu, nebo co to je, ale rozebírat kvuli tohodle půlku auta a hrabat se v tom měsíc (nemám na to čas a ani garáž) fakt nebudu... to počkám, než to dojezdí a za pár šupů půjde z domu :-D

Jak koupím tu prkotinu z toho frýdku, ozvu se ;-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: repase ř.j. či chiptuning 1.8T
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 23:56 
Offline

Registrován: 21 pro 2011 17:51
Příspěvky: 21
Ahoj, na FB se mi ozval jeden týpek ohledně tohoto, že je to opravdu způsobené řj. a chyby v zakladním nastavení z továrny.
Máte nějáké zkušenosti s tdichip.cz/ ?? Cena je docela hustá (oprava samotna je 4.840 Kc vc. DPH
8.712 Kc je chip a k nemu by oprava byla +2.420 Kc vc. DPH) což není málo :-D
Je to kousek od motorpower.cz..... co by jste tedy volili ? :-)
díky za info :-)


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů