Zavařene kliky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

aleš
Kontaktovat uživatele:

Zavařene kliky

Příspěvek od aleš »

Chtel bych se zeptat jak reaguje POLICIE na zavařene kliky?? Chtel bych zavařit asi jen zadni kliky. předni necham.. A co na stk projde to nebo na stk potom vymenit dveře s klikama?? A když zavařim aji předni jak se řesi otevirani?? odskokem???

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: co je na zavaření klik tuningovýho :smich: přesouvám do styllu ale z stk by tě měli vyhodit :evil:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavařene kliky

Příspěvek od Renault Welt »

aleš píše:Chtel bych se zeptat jak reaguje POLICIE na zavařene kliky?? Chtel bych zavařit asi jen zadni kliky. předni necham.. A co na stk projde to nebo na stk potom vymenit dveře s klikama?? A když zavařim aji předni jak se řesi otevirani?? odskokem???
No tak to bude zajimavě vypadat,to bude mit lakyra radost,u megana udelat z plechu ten prolis co je primo jak je klika. 8)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Stk ti to pokud nebudou slepý neprojde. Pokud vyndáš zadní sedačky, tak většinou policajti pokud je nenasereš nic neříkají. Řeší so to odskokama jak si říkal no a někteří experti to dokonce řeší dálkovým ovládáním stahování oknýnek :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

zavareni klik :smich:
VW PASSAT B5

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

njn je to sice podle mnoha lidi prasarna ale ja si nemuzu pomoct mne se to proste libi, mit prachy na lak vsech dveri tak do toho jdu :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

podle me to nema z tuningem vubec nic spolecnyho a se stylingem taky skoro nic ale trosku nikdy bych si nedaval zavarit kliky nikdy :evil:
Audi Coupe Quattro

tom2racekiller

Příspěvek od tom2racekiller »

Zavařené kliky dveří jsou samozřejmě jen a jen tuzing.

Jde o velmi nebezpečnou úpravu.
STK tuto úpravu musí považovat za hrubý zásah do konstrukce vozidla, kvalifikovat jako závadu kategorie "C"!

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

octaviaTDi píše:podle me to nema z tuningem vubec nic spolecnyho a se stylingem taky skoro nic ale trosku nikdy bych si nedaval zavarit kliky nikdy :evil:
Tuning to vážně neni, ale styling to je. Třeba kamarád si na favoritu nechal zavařit zadní dveře a přední kliky má z audy a je to super. Já proti zavařeným zadním dveřím nemám nic pokud tam nikdo nejezdí.
Ovšem zavařit přední dveře mi příjde poněkud stupidní
Function > Form

tom2racekiller

Ritchma píše:Tuning to vážně neni, ale styling to je. Třeba kamarád si na favoritu nechal zavařit zadní dveře a přední kliky má z audy a je to super. Já proti zavařeným zadním dveřím nemám nic pokud tam nikdo nejezdí.
Pokud ty kliky zlikviduješ jen vzadu, uděláš tam nákladovej prostor nebo duc-duc bednu, pak je to fuk, že tam nejsou, ovšen ta kára se musí přetypovat na jen na 2 sedadla.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Ritchma píše:
octaviaTDi píše:podle me to nema z tuningem vubec nic spolecnyho a se stylingem taky skoro nic ale trosku nikdy bych si nedaval zavarit kliky nikdy :evil:
Tuning to vážně neni, ale styling to je. Třeba kamarád si na favoritu nechal zavařit zadní dveře a přední kliky má z audy a je to super. Já proti zavařeným zadním dveřím nemám nic pokud tam nikdo nejezdí.
ja bych to neudelal nikdy mozna akorat plastovy listy kolem dveri bych dal pryc ale kliky nechat tak jak je :wink:
Audi Coupe Quattro

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

tom2racekiller píše:
Ritchma píše:Tuning to vážně neni, ale styling to je. Třeba kamarád si na favoritu nechal zavařit zadní dveře a přední kliky má z audy a je to super. Já proti zavařeným zadním dveřím nemám nic pokud tam nikdo nejezdí.
Pokud ty kliky zlikviduješ jen vzadu, uděláš tam nákladovej prostor nebo duc-duc bednu, pak je to fuk, že tam nejsou, ovšen ta kára se musí přetypovat na jen na 2 sedadla.
A to lze? Já sem vyndal zadní sedačky a tak skutečnost neodpovídá techničáku kde je počet míst k sezení 5.
Jinak byl sem vozen autem se zavařenýma zadníma dveřma a musel sem si otvírat přes přední dveře :twisted:
Function > Form

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ritchma píše:
tom2racekiller píše:
A to lze? Já sem vyndal zadní sedačky a tak skutečnost neodpovídá techničáku kde je počet míst k sezení 5.
Jinak byl sem vozen autem se zavařenýma zadníma dveřma a musel sem si otvírat přes přední dveře :twisted:
tak to byl nejakej expert, kdyz totiz zavaris kliky tak zevnitr to porad otevirat jde, ted jde o to ze dopredu das treba odskoky ale zadni par dveri budes otevirat zevnitr, jak to maji auta bez centralu 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No zevnitř to samozřejmě šlo, ale zvenku sem to musel otívrat přes přední dveře :D Ale co je to jeho volba a musim uznat že teď už je to jeden z nej favoritů v ČR (ten fialovej jak byl v mimoni). Mimochodem jeho fotku asi nikdo nemáte, co?
Function > Form

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

Aleš: vybodni se na to. Neni to tak dlouho co sem si nechal zavařit kliky na zadních dveřích a pomalu a jistě začínam zjišťovat, že to byla pěkná blbost :?: :zapomel:
Naposledy upravil(a) PaJaS dne 13 zář 2005 22:46, celkem upraveno 1 x.
Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost :wink:

tom2racekiller

Ritchma píše:Pokud ty kliky zlikviduješ jen vzadu, uděláš tam nákladovej prostor nebo duc-duc bednu, pak je to fuk, že tam nejsou, ovšen ta kára se musí přetypovat na jen na 2 sedadla.
Jinak byl sem vozen autem se zavařenýma zadníma dveřma a musel sem si otvírat přes přední dveře :twisted:[/quote]
U služebního Formana, kde byly jen 2 sedadla, nechal podnik udělat přestavbu na 5 míst - samozřejmě po doplnění a výměně potřebních součástí.

Pokud to bude třeba Favorit, tam to zřejmě jde i opačně - z 5 na 2.
Dělala se verze Praktik.

tom2racekiller

PaJaS píše:Aleš: vybodni se na to. Neni to tak dlouho co sem si nechal zavařit kliky na zadních dveří a pomalu a jistě začínam zjišťovat, že to byla pěkná blbost :?: :zapomel:
Pravdivá to slova, tesat je do kamene :lol:

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

tom2racekiller píše:
PaJaS píše:Aleš: vybodni se na to. Neni to tak dlouho co sem si nechal zavařit kliky na zadních dveřích a pomalu a jistě začínam zjišťovat, že to byla pěkná blbost :?: :zapomel:
Njn, už se stalo. A pokud to neprojde technickou tak se kliky nastěhujou zpátky. Ale asi bych volil nějaký jinačí než favoriťácký :wink:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

PaJaS píše:
tom2racekiller píše:
PaJaS píše:Aleš: vybodni se na to. Neni to tak dlouho co sem si nechal zavařit kliky na zadních dveřích a pomalu a jistě začínam zjišťovat, že to byla pěkná blbost :?: :zapomel:
Njn, už se stalo. A pokud to neprojde technickou tak se kliky nastěhujou zpátky. Ale asi bych volil nějaký jinačí než favoriťácký :wink:
Parádně fávu padnou kliky z filcky nebo pak z toho audi no
Function > Form

aleš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aleš »

nebudu to delat na meganu!! Dělam si Fávo a tak jsem chtel zadni zavařit ale kašlu na to dam tam radeji kliky s filcky... Libi se mi když to je zavařeny ale asi je to fakt nebezpečne pro ty co sedi v zadu a nekdo je vyproštuje a neumi otevřit... Tak NEVAŘIM.. Zavařim jen zadek a předni kapotu jemně zamračim ne moc!! sice to taky nesmi byt ale na stk hodim normalni kapotu a je to..

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

nj,ja si taky nechal zavarit kliky na zadnich dverich .. predni jsou normalne ...

mozna nekdo rika ze to je tuzing,ale ja rikam, ze to je POŘÁD O 10000% BEZPECNEJSI NEZ TRIDVEROVE AUTO !!! DYT TO NEJDE VUEBC OTVIRAT, A V PRIPADE BOURACKY A NASLEDNEHO POZARU MAJI LIDE VZADU NA 99% SMULU !! U ZAVARENYCH KLIK NE,NORMALNE SI OTEVROU,PO CESTUJICI SE ZAVARENIM KLIK VUUUUBEC NIC NEMENI ! tot muj nazor.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Anonymous píše:nj,ja si taky nechal zavarit kliky na zadnich dverich .. predni jsou normalne ...

mozna nekdo rika ze to je tuzing,ale ja rikam, ze to je POŘÁD O 10000% BEZPECNEJSI NEZ TRIDVEROVE AUTO !!! DYT TO NEJDE VUEBC OTVIRAT, A V PRIPADE BOURACKY A NASLEDNEHO POZARU MAJI LIDE VZADU NA 99% SMULU !! U ZAVARENYCH KLIK NE,NORMALNE SI OTEVROU,PO CESTUJICI SE ZAVARENIM KLIK VUUUUBEC NIC NEMENI ! tot muj nazor.
To máš pravdu. Ještě že mam jen dvě sedačky
Function > Form

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

Anonymous píše:nj,ja si taky nechal zavarit kliky na zadnich dverich .. predni jsou normalne ...

No když budou v bezvědomí tak si otevřou asi těžko :?: Takže pak musí někdo otevřít z venku a hle ona tam ta klika neni :wink: Na druhou stranu, když sem jí koupil na jaře z boku na zadek tak sme ty dveře pak stejně museli otevřít násilím a když sem vzal za kliku tak mi zůstala v ruce. Si prostě člověk nevybere :ja_nic:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

oto jde, stejne asi vsichni vime,ze v 90% dvere neotevres,pri narazu se ti zaseknou zamky nebo se posune sloupek a dvere se pritlaci na karoserii a neotevres,vzdy se rozbiji okno nebo se vystrihavaji ... a jak rikam je to o 1000% bezpecnejsi nez tridverove auto,to je RAKEV !

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

No na te verzi s 3 dveřovými auty něco je :twisted:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

je to pekny oduvodneni s tema 3dverakama nebo s tim narazem,ale nic to nemeni na tom,ze te policajti sezerou...Jinak zadni kliky mam taky zavareny,proste se mi to libi :)
VW Passat Variant 1,8 T

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

jestli ma nekdo problem proti 3 dveraku....... :? jinak co se tyce policajtu vecinou nekouknou,.. na TK noo asi budou problemy v zakone sou pouze povoleny zavareny zamky.jinak muj nazopr je,.. bud kliky z jinyho auta aby bykla cista linie vozu a nebo zavarit ale jen vzadu pokud tam hodlas mit muziku.. a s tema sedackama? jezis delate z komara velblouda.. de jezdit prece vzadu i bez sedacek... :)
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

TOMIK__007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMIK__007 »

když už chceš zavařovat vzadu,si zavař ale tam bych odskoky neřešil,si odevřeš zevnitř.Na STK neprojdeš,za todle u táty v práci lítaj jak šwestky ze stromu a strašně se divěj.

MikRacing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MikRacing »

Tak o tuning nejde urcite, ale styling je to dobrej! 8) 8) 8)
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!

TuningClub206
TuningClub206-Forum

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Kliky nechat.Kdyz to do tebe nekdo nasije,tak te nevyndaj :nono:
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“