Poslední návštěva: 14 pro 2017 23:53 Právě je 14 pro 2017 23:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 29 pro 2005 20:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 pro 2005 20:02
Příspěvky: 11
Bydliště: Slovensko-Košice
Da sa dopasovat interier s š-felicia do š-favorit? Ak ano da niekto navod pripadne ake zmeny su nevyhnutne vdaka roman :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2005 20:48 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2187
Rozhodně to jde,viděl jsem to už na víc Favoritech. Ale jak se to dělá a co se musí překopat nemám tušení. :?

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 08:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 úno 2005 18:09
Příspěvky: 1163
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)
Jj jde to! Dokonce jeden člen tady z tuning-fora, tak před půl rokem do fačka tu palubovku z feldy dal :wink: Byl to člen s přezdívkou LOLEK (dělal jsem mu dokonce i barevný návrh v Photoshopu :D ) když tak ho kontaktuj přes SZ :wink:

_________________
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Interier
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 08:49 
Offline

Registrován: 11 bře 2005 06:36
Příspěvky: 1823
dalsi clen: Favo RS,ten to ma take vcetne veskere elektriky z Felicie.
JInak zkus kontaktovat clena " fancarhifi ",cohdi jenom do sekce audio.Ten to primo dela a poradi


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 09:56 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2187
Dokonce jsem to viděl i na Š120 na nějakých tuzing stránkách. Pokud to najdu,postnu fotku.

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 11:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
Ja mam taky palubku z feldy ve facku, mrkni na: http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... &idp=25908
Slo to tam bez problemu. chces tam davat celou palubku z feldy nebo jen ten vrchni dil?


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 19:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2005 20:23
Příspěvky: 505
Bydliště: Okr. Beroun
Stinger: ty tam máš budíky z fáčka?

_________________
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 20:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
Ne, nechal sem tam puvodni ale trochu sou upravene


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 21:50 
Offline

Registrován: 14 lis 2005 19:38
Příspěvky: 7
Stingr, to tvoje facko vypada vevnitr fakt nadherne!!! Ty tam mas jen vrchni dil z felicie, topeni a elektriku mas puvodni? A ty budiky sis nechal polepit kde? Me se to fakt moooc libi : )


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 23:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
actionMed: Diky, sem rad ze se ti libi :) Jo mam tam jen ten vrchni dil z feldy jinak vsechno ostatni favorit a cele to je strikle cernou barvou na palubovku bo to nebylo stejne barvy. Budiky sem si delal sam. http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... &idp=27718 Ale uvazuju ze tam dam bile budiky a podsvitim modre a ty trapne podomacku delane ramecky pryc nebo sezenu nekde origo nebo tam dam chromove obroucky :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2005 23:44 
Offline

Registrován: 30 lis 2005 21:33
Příspěvky: 70
Bydliště: Oblast 51
Ty zasterky na tom favu jsou fakt husty ...

_________________
Šumperská jízda !!!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 00:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
:D


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 00:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 kvě 2004 19:07
Příspěvky: 210
http://www.suppertuning.wz.cz/pages/upravy.htm

_________________
DUAL - Zakázková kovovýroba


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 00:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
Dobra stranka, podle teho sem to delal taky, ale pri zapojovani spinacu sem odpalil asi 10 pojistek a jeden prerusovac blinkru nez se mi to podarilo funkcne zapojit, nevsim sem si ze je to navod na starsi typ fava a ja mam r.v.94 :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 00:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2005 22:51
Příspěvky: 143
Bydliště: Nevim
když sem ještě měl fávo hodil sem tam z feldy jen všechny plasty... přístrojovka a topení byly původní z fáčka :)
já bych tam dal přístrojovku z novějšího fáčka nic víc bych neřešil :)

Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 01:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
otasTM: pekne 8) Uz si taky musim sehnat nejakej volant, ten muj je otresnej :?
Nemas jeste dalsi fotky toho fava??


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 10:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2005 22:51
Příspěvky: 143
Bydliště: Nevim
něco se najde :) bylo v plánu snížit podvozek hodně a dát jiný kola, ale nestihl sem to již protože sem auto prodal...

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 10:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
8)


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 10:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2005 08:55
Příspěvky: 120
Bydliště: od Olomóca
Nazdar chlapi,nechapu proč furt chcete křížit elektriku z fava a z feldy,nikdy vam totiž nebude chodit tak jak má.Nechapu jak mužete narvat přístroje z fava do palubky z feldy,tvarově jsou uplně odlišný.Není jednodušší tam dat celou elektriku i s přístroji z feldy??? Je 100% záruka že bude vše chodi tak jak má. 4 romanxxx: Doufam ,že to tak taky nebudeš křížit,jinak palubka tam pásne,bez obav.A pokud se trošku vyznaš v těhle strojích tak to zmakneš,hodně štěstí

_________________
Škoda forever


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 10:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
Favo RS: no jo ale sem kdesi slysel ze tam potom hazi budiky nake chybne hodnoty a musi se upravit.


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 10:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2005 22:51
Příspěvky: 143
Bydliště: Nevim
Favo RS píše:
Nazdar chlapi,nechapu proč furt chcete křížit elektriku z fava a z feldy,nikdy vam totiž nebude chodit tak jak má.Nechapu jak mužete narvat přístroje z fava do palubky z feldy,tvarově jsou uplně odlišný.Není jednodušší tam dat celou elektriku i s přístroji z feldy??? Je 100% záruka že bude vše chodi tak jak má. 4 romanxxx: Doufam ,že to tak taky nebudeš křížit,jinak palubka tam pásne,bez obav.A pokud se trošku vyznaš v těhle strojích tak to zmakneš,hodně štěstí

protože proč se s tim srát? :P přístrojovka z fáčka tam padne tako dobře když to tam spasuješ a ta novejší se mi skoro líbí víc než original felcka
a tlačítka se jen přepájej to je práce na chvilku :lol:
ale jestli se s tim srát chceš a měnit komplet elektro. tak proč ne :)

Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
otasTM: presne tak 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2005 22:51
Příspěvky: 143
Bydliště: Nevim
jedinej problem sem měl s tlačítkem varovek :P
nakonec sem original přerušovač odstřih pryč a dal tam obyč spínací relátko a blikalo to :D ale je to fakt bastl :oops:


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2005 08:55
Příspěvky: 120
Bydliště: od Olomóca
4 stingr:budíky nebudou hazet chybny hodnoty,když tam budou správný ovládací prvky tzn. jako ve feldě. 4 otasTM: víš že elektrika z těch dvou aut je postavená na zcela jiné bázi,co se týče spínaní opačného pólu. Ty vypínače z feldy nejsou dimenzovaný na to ,aby spínaly + pól

_________________
Škoda forever


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2005 22:51
Příspěvky: 143
Bydliště: Nevim
Favo RS píše:
4 stingr:budíky nebudou hazet chybny hodnoty,když tam budou správný ovládací prvky tzn. jako ve feldě. 4 otasTM: víš že elektrika z těch dvou aut je postavená na zcela jiné bázi,co se týče spínaní opačného pólu. Ty vypínače z feldy nejsou dimenzovaný na to ,aby spínaly + pól


ja nejsem autoeletrikář ale brácha jo :D a na těch tlačítkách tam jen spojil dycky nějaký 2 kontakty k sobě a fungovalo to 8)

ale fakt řikám byl to bastl ale fungoval, taky sem nechtěl dávat prachy za ty věci z felcky :)

hele ty už nemáš to červený fávo? :?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
otasTM: ja sem mel ten samej problem, sem na tom odpalil jeden prerusovac, tak sem tak kupuil feldackej a nechal to zapojit elektrikari, bo uz se si fakt nevedel rady :(

Favo RS: jake ovladaci prvky?


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2005 08:55
Příspěvky: 120
Bydliště: od Olomóca
4otasTM: napsals to správně,TO JE BASTL!!

_________________
Škoda forever


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2005 08:55
Příspěvky: 120
Bydliště: od Olomóca
Ovladací prvky jsou: spravnej plovák,a spravný čidlo na teplotu,ŽADNÝ ODPORY!!!

_________________
Škoda forever


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2005 08:55
Příspěvky: 120
Bydliště: od Olomóca
4 otasTM: červený favo jsem měl,ale to ty nemůžeš vědět,to už je dlouho.

_________________
Škoda forever


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2005 11:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 pro 2005 17:22
Příspěvky: 156
Bydliště: F-M
Favo RS: a to se tam da narvat bez problemu??


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO