Auto týdne - 8.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Re: Auto týdne - 8.kolo - hlasování
ja treba umim cesky a neumim pocitat
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
jj hlavně že se domluvíme ale je to divný když nekdo napíše třeba holki a počítání mně taky nejde moc teda
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
komu se nelení, tomu se zeleníbleach píše:cestina je pro buzny, spravny muži pijou rum. vseobecna pravda.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
"Hranatá krabice" je unikátní dílo na české tuningové scéně, které má výkonu, že by většina z Vás mohla jen závidět. Držím palce, Adieu! I moje Nexie bývá někdy terčem posměchu (do okamžiku, než se rozjede) ...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kolik tam ma? nikde sem se to nedocet,jen akorat napsany ze 150 seriove ale s tema upravama nevimIvan píše:"Hranatá krabice" je unikátní dílo na české tuningové scéně, které má výkonu, že by většina z Vás mohla jen závidět. Držím palce, Adieu! I moje Nexie bývá někdy terčem posměchu (do okamžiku, než se rozjede) ...
Audi Coupe Quattro
Kup si minulej TMTom_ píše:kolik tam ma? nikde sem se to nedocet,jen akorat napsany ze 150 seriove ale s tema upravama nevimIvan píše:"Hranatá krabice" je unikátní dílo na české tuningové scéně, které má výkonu, že by většina z Vás mohla jen závidět. Držím palce, Adieu! I moje Nexie bývá někdy terčem posměchu (do okamžiku, než se rozjede) ...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takze si mam koupit TM kvuli tomu abych si precet jaky vykon to ma?Tak to budu radsi nevedet,za to mi to nestojimilosh píše:Kup si minulej TMTom_ píše:kolik tam ma? nikde sem se to nedocet,jen akorat napsany ze 150 seriove ale s tema upravama nevimIvan píše:"Hranatá krabice" je unikátní dílo na české tuningové scéně, které má výkonu, že by většina z Vás mohla jen závidět. Držím palce, Adieu! I moje Nexie bývá někdy terčem posměchu (do okamžiku, než se rozjede) ...
Audi Coupe Quattro
tom
ja to TM mam a myslim neco pres 200koni a jestli se mejlim tak se Ivanovi omlouvam
ja to TM mam a myslim neco pres 200koni a jestli se mejlim tak se Ivanovi omlouvam
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
- Kontaktovat uživatele:
jsem sice rendlikar ale citron je taky francouz a navic tenhle fakt nema chybu takze muj hlas ma adieuD a jeji citron
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TM jsem nečetl, ale mám dojem, že i více...matt píše:tom
nééé šíro se tady hádáme jak malý kluci
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo BX a VW je na tom s hlasama uplne stejne takovy vyrovnany to tu jeste nebylo.
BX do toho!!!!!!
BX do toho!!!!!!
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no je to docela napínavý
Tak to má bejt
Tak to má bejt
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Pod pod pod do toho kurna šíro ŠÍROOOO
povinně musel BX Club hlasovat, aby vyhrálo BX..
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fakt? TO je divný že celou dobu bylo BX pozadu max o deset hlasů a za poslední dva dny náskok stahovalo celkem slušněRudi píše:povinně musel BX Club hlasovat, aby vyhrálo BX..
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se tam na BX klub registroval a nikde není ani hláška o tom, že na jiném serveru nějaká soutěž probíhá.
Myslím si, že než zase příště budeš vytvářet nějaký výkřik do tmy, mohl by jsi si aspoň ověřit své tvrzení...
Myslím si, že než zase příště budeš vytvářet nějaký výkřik do tmy, mohl by jsi si aspoň ověřit své tvrzení...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
waci woe, ty ses posral ne? Dyk je tam VW a hlavně by mě zajímalo, jak dlouho tě darja pi*o přemlouvala, abys jí ten hlas poslal. Pro takovou hranatou krabici ještě dojebanou tuningem zdravej člověk přece hlasovat nemůžewaci píše:Citroen
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BX nekupuje nikdo, to se nekupovalo každej den ani když to bylo nový. Kdo by kupoval takovou hranatou krabici taky. A navíc, tohle převálcuje i naprosto seriovej trabant, to je echt auto a navíc tě nidko nebude prosit o hlasy. Na foru, po ICQ, mailem a tak. Ty jsi asi nějakej zaujatej asi...
Ne sorry, když jsem hlasoval, chtěl jsem nejdřív pro scíro, protože se mi prostě designově líbí víc, ale po stránce výkonu se mi nějak nezamlouvá, tak jsem taky hlasoval pro citroena. Ale vymýšlení spikleneckých teorií o tom, že někdo někde žádal o hlasy... to mi přijde dost trapný...
Ať si hlasuje každý pro to, co se mu zamlouvá nejvíc, vždy majiteli bude aspoň trochu líto že nevyhrál, ale na druhou stranu je to jen zrcadlo vašeho auta, jak se komu líbí a jednoduše se nemůže vaše auto líbit úplně každýmu. Takový auto ještě nikdy nikdo nevynalezl...
Ne sorry, když jsem hlasoval, chtěl jsem nejdřív pro scíro, protože se mi prostě designově líbí víc, ale po stránce výkonu se mi nějak nezamlouvá, tak jsem taky hlasoval pro citroena. Ale vymýšlení spikleneckých teorií o tom, že někdo někde žádal o hlasy... to mi přijde dost trapný...
Ať si hlasuje každý pro to, co se mu zamlouvá nejvíc, vždy majiteli bude aspoň trochu líto že nevyhrál, ale na druhou stranu je to jen zrcadlo vašeho auta, jak se komu líbí a jednoduše se nemůže vaše auto líbit úplně každýmu. Takový auto ještě nikdy nikdo nevynalezl...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi, prosím o nakopírování této SZ. Nebo emailové zprávy. Pokud tam bude něco takového jako předvedl ten trouba s cuprou minule, tak se ti omluvím, ale jestli vymýšlíš takový kundoviny jenom z důvodu, že se ti zdá že to auto nemá na umístění s tím šírem, tak se na to raději vyser, protože nikdy nemůžeš vědět, jaký vkus ma ostatní.Rudi píše:nebo SZTom_ píše:na co zakladat temata? to muze kazdy poslat odkaz pres icq a hotove..
proč na sebe zbytečně upozorňovat
Zlatý slavík je podvod, Kája Gotů uplácí hlasující diváky...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
kája to má předplacený ještě na řadu letEiffel píše:Rudi, prosím o nakopírování této SZ. Nebo emailové zprávy. Pokud tam bude něco takového jako předvedl ten trouba s cuprou minule, tak se ti omluvím, ale jestli vymýšlíš takový kundoviny jenom z důvodu, že se ti zdá že to auto nemá na umístění s tím šírem, tak se na to raději vyser, protože nikdy nemůžeš vědět, jaký vkus ma ostatní.Rudi píše:nebo SZTom_ píše:na co zakladat temata? to muze kazdy poslat odkaz pres icq a hotove..
proč na sebe zbytečně upozorňovat
Zlatý slavík je podvod, Kája Gotů uplácí hlasující diváky...