Tak kdo jede na čumendo?

http://www.jhtuning.cz/
Moderátor: extreme
jedu na 100%lisky píše:16-18.5.08 srázek na letišti Jindřichův Hradec
Tak kdo jede na čumendo?![]()
http://www.jhtuning.cz/
nene,to jsem nebyl já,i když by mi to nevadilo,moje auto stojí na dílněPachezZ píše:byl jsem se podivat, ale ne svym autem... jak se to krylo tak tam bylo docela prdholky vcelku pekny , kudla se mi otevirala z namachrovanych samponku ve vytuzeninach a ciganu u cerveny skodovky...
nej auto vcelku prd, vetsina soutezicich seriovy motory atd...
waxxman:
tos byl ty ?
A kdopak to byl tady
zabicka.alenka: jak dopadly sprinty ? sem nejak nesledoval...
co sprinty???mad-x píše:Sraz dobrej klasika jako vzdy a nejaky auta tam taky byli,takze si nestezuju
Trochu special ne?do prace s tim asi nejezdis co?Ale jelo ti to pekelneDolph píše:Já byl první,ale konkurence žádná...
ahoj,ty tam asi nebudeš mít 190ps a eso 150ps vid???zabicka.alenka píše:Zdravim,
ten Nissan je kamose (mimochodem dalsi auto dovezene nasi firmickou). Ja jsem vybojovala 1. mistecko - a dalsi dvoum integram jsem uskocila cca o 1s - coz je super. V nedeli jsem to potvrdila 2. mistem v kat. do 2,0 na Renocaru (a opet jsem jine dve ITR nechala za sebou) - takze ja jsem nadsenaaa![]()
Jinak Eso - v obou dnech jasne prvni ve sve kategorii - druhemu mistu odskocil o cca 2 s!
Ja tam zatim mam jen vyfuk a svody... takze o moc vic jak 190 ps tam nebude. Ohledne ceny zavolej Esovi - treba se nejak domluvite... Levneji? To opravdu neee - spis se pohybuji okolo 250 tis. Tahle je levnejsi kvuli laku...waxxman píše:ahoj,ty tam asi nebudeš mít 190ps a eso 150ps vid???zabicka.alenka píše:Zdravim,
ten Nissan je kamose (mimochodem dalsi auto dovezene nasi firmickou). Ja jsem vybojovala 1. mistecko - a dalsi dvoum integram jsem uskocila cca o 1s - coz je super. V nedeli jsem to potvrdila 2. mistem v kat. do 2,0 na Renocaru (a opet jsem jine dve ITR nechala za sebou) - takze ja jsem nadsenaaa![]()
Jinak Eso - v obou dnech jasne prvni ve sve kategorii - druhemu mistu odskocil o cca 2 s!
co ta integra jak prodáváte tu černou,líbila by semi,jen bohužel nemám 210tis.,tam je cena asi pevná vid???
nedá se sehnat levnejší integra???