DynoCup

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Máš zájem o změření při DynoCupu_

Anketa končí za 23 led 2006 10:42

Ano určitě.
34
92%
Ne,výkon mě nezajímá.
3
8%

Celkem hlasů: 37

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

DynoCup

Příspěvek od JirkaŠ »

Včera bylo dohodnuto se Sandym (pořadatel MV a HSM),že na jeho akcích bude probíhat DynoCup.Doufám,že se přidají i další pořadatelé.
DynoCup je v podstatě soutěž o co největší naměřený výkon na dané akci.Každý zájemce o změření výkonu na válcové brzdě dostane vytištěný graf a jeho parametry budou uloženy do databáze pro následné porovnání.Tři největší naměřené výkony budou odměněny poukazem na jedno další měření ZDARMA.Poukaz bude mít platnost jeden rok a je přenosný.Cena změření výkonu je stanovena na 800,-Kč.
Protože se jedná o novinku,prosím o názory na zájem o změření výkonu
touto formou.
Věřím, jen naměřeným hodnotám!

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Re: DynoCup

Příspěvek od Břéťa »

Muzes ukazat zarizeni na kterym se to bude merit? Myslim ze zajemcu bude spousta...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

taky mě zajímá víc info o zařízení..

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Jedná se o válcový dynamometr MotoComTest,určený pro jednu poháněnou nápravu s válcem spočítaným na výkon okolo 700 kW.
Zařízení je postaveno na zakázku,aby bylo mobilní a mohlo se s ním jezdit za zákazníky na různé tuningové a promo akce.
Teď přes zimu je provizorně provozované v dílně v Děčíně.Pokud některý club,by měl více zájemců a dost velkou dílnu,tak se můžeme domluvit i teď mimo sezonu.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Pokud je to zverejnitelna informace, zajimalo by me, kdo dokazal postavit mobilni brzdu a na kolik vysla tahle investice.
Dekuji.
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Konecne nekdo :wink: .... skoda , ze my ctyrkolkari mame opet smulu :oops:
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

JirkaŠ píše:Jedná se o válcový dynamometr MotoComTest,určený pro jednu poháněnou nápravu s válcem spočítaným na výkon okolo 700 kW.
Zařízení je postaveno na zakázku,aby bylo mobilní a mohlo se s ním jezdit za zákazníky na různé tuningové a promo akce.
Teď přes zimu je provizorně provozované v dílně v Děčíně.Pokud některý club,by měl více zájemců a dost velkou dílnu,tak se můžeme domluvit i teď mimo sezonu.
Muzes nahodit nejaky fotky? Jaky ma to dyno presnost mereni?
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Fotky včera Sandy udělal,ale neumím je zmenšit,tak aby to šlo odeslat???
Nerozumím zcela otázce,jak přesně to měří.Vždy,když se porovnává jedno měření s druhým (na různých zařízeních a za různých podmínek),tak je vždy nějaký procentuální rozdíl.Je nutné si uvědomit,že válcová brzda(kde se měří celá soustav a né jen motor) je určená hlavně pro porovnání naměřených hodnot před a po úpravě a nebo porovnání výkonů rúzných motorů za pokud možno stejných podmínek(stejný válec,stejná teplota,vlhkost a tlak vzduchu).
Pro vaši informaci,na jaře dojde k akci,kdy několik aut v jeden den objede obě brzdy v Praze a pak přijedou k nám na porovnání.

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

takt to je fajn, vědět aktuální výkon se hodí :)
Shark Racing team

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

JirkaŠ píše:Fotky včera Sandy udělal,ale neumím je zmenšit,tak aby to šlo odeslat???
Nerozumím zcela otázce,jak přesně to měří.Vždy,když se porovnává jedno měření s druhým (na různých zařízeních a za různých podmínek),tak je vždy nějaký procentuální rozdíl.Je nutné si uvědomit,že válcová brzda(kde se měří celá soustav a né jen motor) je určená hlavně pro porovnání naměřených hodnot před a po úpravě a nebo porovnání výkonů rúzných motorů za pokud možno stejných podmínek(stejný válec,stejná teplota,vlhkost a tlak vzduchu).
Pro vaši informaci,na jaře dojde k akci,kdy několik aut v jeden den objede obě brzdy v Praze a pak přijedou k nám na porovnání.
Jestli muzes tak mi je posli na mail tak jak jsou, muzu je zmensit a pak je sem dat... Kazdej vyrobce cehokoliv co neco meri udava i toleranci v odchylce mereni, zajima me jakou ma toleranci tahle brzda... S tema autama je to super napad, doufam ze tam budou zastoupeny auta do 100ps do 200 a treba do 300, nejlip atmosfery... :wink:

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

JirkaŠ píše:Fotky včera Sandy udělal,ale neumím je zmenšit,tak aby to šlo odeslat???
.
..... pokud si z fotkou fakt nevis rady .... a mas XPecka..... a fak nevis jak na to tak di dam navod, ktery funguje spolehlive i u me manzelky :

odpoj se od netu .... Klikni na fotku pravym tlacitkem mysi ....zvol odeslat ... prijemce posty .... potvrd volbu zmensi moje obrazky.... v outlooku zadej vlastni adresu a klikni odesli .... ve slozce k odeslani budes mit tu fotku zmensenou .... tak si ji nekde uloz .... pak tu zpravu muzes smazat
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Už jsem něco poslal Břéťovi,tak se snad dočkáte.
Díky za snahu.

Kolegáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolegáček »

Super nápad . Škoda že mě nezměří :)
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru

Alfa Romeo 155 Q4 :)
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Mate i poradnej vetrak na privod vzduchu? :wink:
Přílohy
dyno
dyno
dyno.jpg (121.44 KiB) Zobrazeno 2141 x

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Máme,ale teď při +5 st.C,jsem byl rád,že se to vůbec ohřeje.

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

Bylo by super si to změřit,jeste lepsi by bylo,kdyby byly aspon kategorie 3 třeba do 3000 nad 3000ccm a diesel !

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Prvotním záměrem je,dát tunerům možnost si v průběhu roku,tak jak pokračují na úpravách kontrolovat správnost jejich počínání.A to bez nutnosti ztáty času jízdou na vzdálenou brzdu.
Nějaké vyhodnocení DynaCupu,je až to poslední a o nějakém "škatulkování" nepřemýšlím. :nono: Tady bude spíš záležet na pořadateli???

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

DavidV6 píše:Bylo by super si to změřit,jeste lepsi by bylo,kdyby byly aspon kategorie 3 třeba do 3000 nad 3000ccm a diesel !
Proc? Poharky?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

Zemi píše:
DavidV6 píše:Bylo by super si to změřit,jeste lepsi by bylo,kdyby byly aspon kategorie 3 třeba do 3000 nad 3000ccm a diesel !
Proc? Poharky?
Byl to jen návrh,a neříkám pohárky,třeba jen vyhlásit nej výkon srazu a tím to hasne

JirkaŠ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaŠ »

Zemi píše:
Proc? Poharky?
Zemi:Děkuji za podporu.

MKIII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKIII »

No pokud jsem to spravně pochopil,ten stim největšim vykonem to bude mit stale zdarma a ti ostatni si vždy budou muset zaplatit 800Kč.To neni pro ty slabši třidy moc emotivni.Budu li mit nějakou 16ku proč bych se přihlašoval do nějake soutěže,kde nebudu mit proti 3litrům šanci.Jen proto abych si změřil svůj vykon?Ano určitě každy to chce vědět co nejpřesněji,ale to taky znamena,že si to necham změřit jednou pro svou informaci a pak už mě přestane tato soutěž v niž nemam šanci zajimat.POKUD by nebyla rozdělena do určitych kategorii.A tak si myslim,že vaše dobře miněna snaha bude mit jen počatečni uspěch pak zajem upadne.Protože když každy uvidi ža zas přijel ten s tim XXX vykonem nema to cenu se někam cpat.Kdežto když budu vědět že ten 1.v me kategorii měl jen o 5Hp větši vykon je to pro mě vyzva.Když to bude300Hp nema to cenu.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Pokud jsem to správně pochopil já,tak si to pochopil špatně :wink: Jde o to že jsou lidi který na autech pracujou a chtějí si ověřit,jestli to k něčemu je.Ta soutěž je něco jako zpestření a ne snaha rozdat každýmu druhýmu měření zdarma rozdělením do 150ti kategorií aby to bylo spravedlivý a každej druhej vyhrál :D

MKIII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKIII »

No pokud to myslite takhle,dat lidem tu šanci nechat si změřit vykon tak to nechte jen tak a vyhlašte jen pro zajimavost největši vykon (bez oceněni)Pokud někomu nějakou cenu date je to soutěž a pak ma můj předešli přispěvek opodstatněni.Nedělejte z toho tedy soutěž ale jen užitěčnou službu pro všechny :D

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

JirkaŠ píše:Máme,ale teď při +5 st.C,jsem byl rád,že se to vůbec ohřeje.
Super napad,ale mam dojem ze napr v Mimoni by mali zacat merat vykon uz od stredy,bude urcite narvano :lol:

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

Doufám že to bude pátek sobota to měření....jinak souhlasím s MKIII co napsal...a je to tak...

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Maco píše:
JirkaŠ píše:Máme,ale teď při +5 st.C,jsem byl rád,že se to vůbec ohřeje.
Super napad,ale mam dojem ze napr v Mimoni by mali zacat merat vykon uz od stredy,bude urcite narvano :lol:
Tak tomu neverim, jestli prijde 30 lidi za den tak to bude hodne... Jo kdyby to bylo zadarmo, to verim ze by tam meli narvano tejden.. :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No kdyby to bylo za osm stovek tak bych to tam asi prubnul. Stejně to mam v plánu to jednou dát na brzdu jenom ze zvědavosti :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Taszi

Příspěvek od Taszi »

Mohli by ste to tak urobit, ze by ste ocenili prvych 3.
a to z pomeru kubickych/vykon
tak co vy na to?

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

MKIII píše:To neni pro ty slabši třidy moc emotivni.
:D ROFL ... právě jsem spadl ze židle. Připomíná mi to ten starý fór:

Zastaví policajt auto a říká: "Pane řidiči, nesvítí vám tady pravý heligon." Řidič na to pobaveně: "Cože? Chtěl jste snad říct halogen, ne?" Policajt se rozčílí: "Jo tak pánovi nesvítí heligon a ještě k tomu je suterén!? Vystupte si a pojďte si dejchnout."
Gr33N MoNsT3R

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Ritchma píše:No kdyby to bylo za osm stovek tak bych to tam asi prubnul. Stejně to mam v plánu to jednou dát na brzdu jenom ze zvědavosti :D
No tezko rict jestli toho vyuziju, ja tu mam Srbu 10km od baraku a rozdil v cene neni nijak zavratnej...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“