Lidi,tady mě to napadlo v souvislosti s tim "oddechem".
Mam konus Greena a dělá to docela kravál.Myslíte,že když bych udělal z plechu a odhlučňovací hmoty takovou uzavřenou "misku" s přívodem náporovýho chladnýho vzduchu (takovej lepčí airbox), že by se to zkultivovalo??Popřípadě máte někdo jinčí řešení??Nebo tam mam dát standart airbox
Anebo si prostě jenom vymýšlim hovadiny?
kazdopadne kdyz udelas cool box jak jsi popisoval, sani nebude sat teplej vzduch od motoru tzn nesnizi se vykon ... jinak si myslim, ze v aute by hluk bejt nemel a venku to bude slyset jen tim naporovym sanim ... a to je prece zuper zvuk !!!
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz
To je asi věc názoru, já mám koonus na SUpře a je teď slišet WasteGeate atd... a mně se to líbí.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
eric píše:Lidi,ale vy máte všici Béňo,to je o něčem jiném
Ser na city , hlavně když to jezdí
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam greena na prelude a kdyz neslysis motor je to jako polovicni jizda.
Navic aspon kdyz te uslysej nebudou ti lidi skakat do silnice kdyz spechaj na salinu
eric píše:Lidi,tady mě to napadlo v souvislosti s tim "oddechem".
Mam konus Greena a dělá to docela kravál.Myslíte,že když bych udělal z plechu a odhlučňovací hmoty takovou uzavřenou "misku" s přívodem náporovýho chladnýho vzduchu (takovej lepčí airbox), že by se to zkultivovalo??Popřípadě máte někdo jinčí řešení??Nebo tam mam dát standart airbox
Když ti vadí, zvuk sportovního filtru tak si tam dej normální a je to. Když mu uděláš airbox, tak jeho funkci omezíš a budeš to mít skoro jako normální filtr!
No když uděláš ten box s tim náporovym sánim, tak to jako serie určitě nebude, nebude to sát ten studenej vzduch a to je velký +, ale myslim si že tak na 95% se ti tim ten hluk určitě nesníží!!
Wheelman píše:No když uděláš ten box s tim náporovym sánim, tak to jako serie určitě nebude, nebude to sát ten studenej vzduch a to je velký +, ale myslim si že tak na 95% se ti tim ten hluk určitě nesníží!!
Ja ten zvuk miluju, kdyz jsem ve vysokych otackach tak slysim siceni jak saje... V aute mi to v nizsich otackach primo duni... Je to proste BOMBA zvuk - vubec mi to nevadi, ale ze kdyz te to u diesela sere tak to prehod zpatky a ten sportovni si poloz domu na stul...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Wheelman píše:No když uděláš ten box s tim náporovym sánim, tak to jako serie určitě nebude, nebude to sát ten studenej vzduch a to je velký +, ale myslim si že tak na 95% se ti tim ten hluk určitě nesníží!!
Snad to nebude sat teplej vzduch ne?
Když to vymyslíš a umístíš na dobrý místo tak určitě ne!!
Když ti vadí, zvuk sportovního filtru tak si tam dej normální a je to. Když mu uděláš airbox, tak jeho funkci omezíš a budeš to mít skoro jako normální filtr!
blbost ....
Aha, tak to jóóóó!
Sportovní filtr, nesmí být v airboxu! A ten hluk stejně nesnížíš!
Draslik píše:
blbost ....
Aha, tak to jóóóó!
Sportovní filtr, nesmí být v airboxu! A ten hluk stejně nesnížíš!
a nebo si kup Green přímo pro airbox ale i tak tam není takový efekt jako otevřenáho
Abych pravdu řek, tak když jsem do auta dal kónus, tak jsem se při první jízdě lek, že jsem omylem něco v motoru urval, jakej to byl řev! ale to je na tom právě to hezký.
Hele já mam přes filtr taky kryt (teda plastovej, chromovanej) a kravál to dělá taky. Myslim že ta poslední varianta - že si vymýšlíš kraviny - je ta pravá, protože s kónusem ti to bude dělat kravál furt, leda bys tam vrátil ten původní sériovej airbox a sériovej papírák...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
I.C. píše:Sakra ja to nechapu. Jaktoze me ten konus zadnej kraval nedela?
Muj kamos ma mezi konusem a sanim jeste nejakou elektronickou klapku a ta mu pry nedovoli aby to rvalo nebo co placal tak to mas mozna taky...
Nic takovyho nemam. Mam mezi manifoldem a konusem jenom vahu vzduchu a gumovou a nerezovou trubku Ale je fakt, ze to mozna tlumi SFI box (kterej me mimochodem pekne sere, protoze skrz nej nemuzu dat rozperu mezi tlumice) ... treba to nejak tlumi ten hluk. Zkusim to prozkoumat. Stejne bych ho chtel dat do haje a vrazit tam misto nej jenom koleno (+5ps).
to si piš, že turbína to umocňuje (samozřejmě záleží na filtru), protože ona vlastně tlakuje a ještě víc nasává vzduch, a čím víc ho nasává, tím víc je slyšet, respektive spíše si myslim že bude to turbo hlučnější....
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Velbloud píše:to si piš, že turbína to umocňuje (samozřejmě záleží na filtru), protože ona vlastně tlakuje a ještě víc nasává vzduch, a čím víc ho nasává, tím víc je slyšet, respektive spíše si myslim že bude to turbo hlučnější....
Tak tos mě vyvedl z omylu
Takže sem to vyřešil, asi dam pryč to turbo
Z ceho je ta prepazka aby mu tam nesel teplej vzduch ,nebo cim to pripadne nahradit?Neco jako se pouziva v kotelnach na trubky?Kde neco takovyho sehnat?
Z ceho je ta prepazka aby mu tam nesel teplej vzduch ,nebo cim to pripadne nahradit?Neco jako se pouziva v kotelnach na trubky?Kde neco takovyho sehnat?