Škoda Octavia by Fany

Auta z minulých soutěží

Moderátor: Eiffel

Zamčeno
milosh
Administrátor

Škoda Octavia by Fany

Příspěvek od milosh »

Auto: Škoda Octavia

Rok výroby vozu je 1998, já vůz vlastním od 2004... Po koupi vozu jsem nastrojil rychle vůz do Extrém nárazníků..

Po nehodě jsem komplet přestrojil na facelift verzi a zde je zbytek

Přední nárazník: vlastní výroba
Zadní nárazník: vlastní výroba
Prahy: Top Plast
Stříška: Milotec
Zadní hrana kufru:vlastní výroba
Maska: Elis Tuning
Podvozek: H&R štelovatelný - předek 11cm zadek 8cm Al kola: R18" obuté 215/35/18 Continetal

EXTERIÉR: Mračítka milotec, přední lemy vytažené o 2cm, zadní o 4 cm, zavařené zadní kliky, boční prolisy taktéž zadělány, zadní SPZ zamračena.
Barva je modrá metalíza dle vlastního namíchaní a černá metalíza a v laku přidány holografické 27barevné třpitky, zadní čirá- "Tajná serie"

INTERIÉR: Komplet přečauloněno do modro černé barvy, použité materiály kůže + flock, některé plastové díly jsou dolakovány do stejného odstínu..

MOTOR: Takřka serie pouze sportovní filtr a sp.svíčky Denso, katalyzátor vynechán střední díl nahrazen rezonátorem, koncový díl Remus.

MUZIKA: autarádio Spectron, přední kompo systém Spectron, zadní ovály Spectron, zesilovač Magnat Clasic 360, bas Box US Blaster 2x12", DVD přehrávač a 1x7" LCD stropní

NÁPRAVY: Zadní serie kotoučová, přední serie výměna těhlic a brzd z RS, sportovní stabilizátor.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Archiv aut tydne“