16cm komposystémy

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Celica2.0GTI

Re: 16cm komposystémy

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Trochu priplat a budes spokojen http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=255 popripade pokud by jsi mel dost silnej zes tak tato http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=252 ale nachystej si tlumeni tohle seriovy dvere nerozdejchaji

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

Tak ty Sinus live vypadaji hodne nebezpecne :D to vypada jak malej basak woe :D hraji dobre?
Jinak co rikas na ty Spectron,a jakej zes by stacil na ty Sinus
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Celica2.0GTI

Ty sinusy jsem slysel v13cm a perfektni prednes vysky maji bavlnenou membranu jsou to jeny z nejlepsich vysek co jsem slysel a to jsem poslouchal i rs6 od helixu. v te 16 jsou to luxusni kicky s vejskama. zes co bych k nim doporucil http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=200 velice luxusni zalezitost a vynikajici vykon. Upozorneni sice je na tom napis magnat ale sestrojili to panove od phase evolution stejnej zes s napisem phase evolution je o nekolik tisic drazsi

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Nenapsal jsi jak chceš muziku koncipovat. Kolik repráků, zesilovačů, subwooferů. Do jakého auta a kolik za to všechno chceš utratit. Takhle se bude jen plácat do vody.
Neslyšel jsem ty Fusion. Z toho ostatního vcelku jednoznačně Axton CAC 2.6. V posledním Car&Hifi je test levných 16-tek. Je tam i Spectron a další. Utrať pár korun a přečti si to.
Pokud jde o zesíky záleží na koncepci, autě a nárocích. Velmi dobře jdou použít vícekanálové zesilovače pro pohon celého auta.
Přílohy
C609.jpg
C609.jpg (72.55 KiB) Zobrazeno 2232 x

Michale :o)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michale :o) »

ja si ted koupil Helix Blue 62,zati sem to pichli jen na mega stary radio,ale podle me to bude hrat supr..

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

No rozhoduju se mezi Axton CAC 2.6,Spectron SPC26Z,SINUS LIVE SL 16 + NEO 25s,Alpine SXS 1757

Bude to davat do tigry ale nejsem zas extra hifista tak tak nepotrebuju extra drahe veci,basaky bych chtel casem 2 od Rockford Fosgate,a chtel bych dostat aspon jeden poharek na nejake soutezi :D :D
Vsechny testy v car hifi na kompa mam a posloucham Happy house funky music :D
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Celica2.0GTI

Spectron ne alpine ne a zbyly ti dve volby sinusy budes muset nakrmit pokud na to mas tak jdi do nich pokud ne tak axtony

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

Ok díky,a co rikas jeste na Mac Audio Super Audio 2.16 ?
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Celica2.0GTI

Mac nee nasadim ji jeste jinyho brouka do hlavy http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=255 vyska material hedvabi velmi pekny poslech stredy oproti treba helixum mnohem lepsi prednes

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Axton CAC2.6 je o třídu lepší než SL i Dego přičemž jsem ochoten tvrdit, že Dego hraje s bídou na úrovni Spectronu. Ten Super Mac je proti Axtonu hodně dole. Nebudu to počítat ale určitě o nějakých 15 testových míst. Osobně jsem toho názoru, že v dané ceně jsou Spectrony SPC26Z jedny z nejlepších repráků na trhu. Kdo nevěří ať tam běží. Jsem ochoten ti je půjčit na vyzkoušení pokud přijedeš a budeš mít připravené dveře. Uvidíš sám.

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

Alle, jak jsi přišel na své tvrzení ohledně těch Dego? Co jsem od nich slyšel (nutno podotknout, že ST jsem zrovna neslyšel, pouze vyšší řady), tak za svou cenu jejich produkty hrají velmi dobře, takže tohle mě docela překvapuje.

Jinak z tvého výběru bych volil Axtony. Ze svého pohledu Rainbow CMX, byť v C&H dopadly se stejným výsledkem. Nepíšeš ale, co máš/bude za zbytek sestavy.
Naposledy upravil(a) Cenda dne 30 lis 2006 02:09, celkem upraveno 1 x.
pouze "hifík"

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

Co je spatneho na mac audio repru? :mad:

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Jak jsem na to přišel? Slyšel jsem je v oktávce u kluka, který si přijel pro subáč a to jsem při svém tvrzení ještě dost mírný. Uznávám, že mohla být zprasená montáž. To jsem ovšem neposuzoval ani nekontroloval. Jen jsem poslouchal. Rádio už si nepamatuju přesně. Některý levnější Clarion tam byl. Snad 468-ka ale to už fakt nevím. Repráky hrály bez zesíku.

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Já mám v autě nově koupené Hertz DSK a už bych je nechtěl.Zezačátku se mi zdáli gut ale ted už mě serou.Moc wostrý vejšky,na rádiu to mu¨sím každou chvilku měnit.A hlavní nevýhoda že výhybky nejsou na šrouby.Takže pokud chceš měnit dráty aspon na 1,5mm tak musíš rozdělat plastovou výhybku a přepájet.Origo dráty jsou tak 0,75mm max....
***Honda Civic 1.5 16V ***
---sedánek---občas ležánek---:)
********NA PRODEJ***Už pouze na náhradní díly***

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

All píše:Axton CAC2.6 je o třídu lepší než SL i Dego přičemž jsem ochoten tvrdit, že Dego hraje s bídou na úrovni Spectronu. Ten Super Mac je proti Axtonu hodně dole. Nebudu to počítat ale určitě o nějakých 15 testových míst. Osobně jsem toho názoru, že v dané ceně jsou Spectrony SPC26Z jedny z nejlepších repráků na trhu. Kdo nevěří ať tam běží. Jsem ochoten ti je půjčit na vyzkoušení pokud přijedeš a budeš mít připravené dveře. Uvidíš sám.
Lakava nabitka,odkud jsi?ale radeji bych si poslechnul ty Axtony :)
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Celica2.0GTI

Tak s tema Degama jsi opravdu slysel ve sprasene instalci protose hraji velmi dobre ja slysel axtony jednou taktez ve sprasene instalaci a proto nerikam z stoji za hovno to chce pslechnout vic montazi ne jednu a tim utrum ses profik tohle bych od tebe necekal hned usudek bez poradnyho usudku

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Celica: souhlasím. Stává se mi ovšem poměrně často, že pokud není člověk s produkcí spokojený ptá se na názory. Ten kluk byl spokojený a tak jsem se v ničem nepitval.

Ales: z Přerova. On by to nebyl problé ani s těmi Axtony. 16-ky mám ale momentálně vyprodané. Na skladě mám jen komponentní 13-ky a koaxy. Ty 16-ky budou tak za týden až bude stát za to posílat objednávku.

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

All píše:Celica: souhlasím. Stává se mi ovšem poměrně často, že pokud není člověk s produkcí spokojený ptá se na názory. Ten kluk byl spokojený a tak jsem se v ničem nepitval.

Ales: z Přerova. On by to nebyl problé ani s těmi Axtony. 16-ky mám ale momentálně vyprodané. Na skladě mám jen komponentní 13-ky a koaxy. Ty 16-ky budou tak za týden až bude stát za to posílat objednávku.
Ok,až je budes mít tak dej echo,asi je vezmu!je možnost u tebe i montaz a jestli to ma cenu tak vytlumit tvere?
Jinak car hifi jsem cetl ze se to hodi hlavne na Metal ty Axtony a to zrovna neposlochám :D
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Doporucite neco z techto znacek?

Pioneer
Magnat
Focal
Sony
US BLASTER
EUFAB

Cena tak 3000kc +-

velky_muftu

Příspěvek od velky_muftu »

Focal pokial viem tak v cene +- 3000 nezones, pioneer vraj nevie robit tak kvalitne repro ako vie robit radia ci suby...magnat sa mne pozdava, ale dojde sem este zopar ludi ktory tuto znacku ohovoria :) ja osobne by som siahol bud po magnatoch alebo mozno aj GZ ale tie je vhodne vybudit o triedu lepsim zosikom (ktory aj nieco stoji) aby podali dobry vykon :)
Opel Corsa C - Opel 4 ever!!!

Celica2.0GTI

Cim to budes zivit? Celkem podstatny na to aby se dalo poradit za 3000 uz sezenes repro v dost velkym vykonovym rozmezi a nikdy se neptej na znacku ale na konkretni modely ne vzdy znacka udela vse dobre

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Budu to mit jn na radio. 4x50w max.

Celica2.0GTI

No reknu ti to narovinu tak drahy repro je skoda honit pres radio nepouvazujes nad zesilovacem? Repro kolem 3000kc uz na radio moc nezahraje kdyz by jsme se bavili kolem dvou tak jeste jo ale i tak je to bida na radio.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Celica2.0GTI píše:No reknu ti to narovinu tak drahy repro je skoda honit pres radio nepouvazujes nad zesilovacem? Repro kolem 3000kc uz na radio moc nezahraje kdyz by jsme se bavili kolem dvou tak jeste jo ale i tak je to bida na radio.
tak do 2 :D

Bourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bourek »

scháním kompa 16.5cm, pro představu mám připravené 2x subwoofer 15" Hertz HX380D a k nim emphaser EA 1350D (budu kupovat). Ted potrebuji vyřešit repra. je hodne rozdil mezi Hertz ESK 165S a Hertz ESK 163S? nebo co by jste doporučily za kompa v téhle ceně cca 4000kč, pujde to na čtyřkanál zesík(ještě taky nemám). je to na styl hudby Disco, POP nebo neco na ten zpusob rozhodne ne TECHNO. Prosím poraďte...

Celica2.0GTI

ke dvou 15" ti možná ani jedny kompa do dveří stačit nebudou

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“