moje první práce-dvojté dno

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

aha koukam, ze si to delal podle koberce origo... ten ja tam nemam :mad:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

dělal sem to podle tý gumový vložky do kufru co se dá koupit, al eje to jen hrubej odhad, pak sem to stejně postumně naměřoval a dořezával :)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Fakt pěkný 8) .V Příbrami jsem se teprve tak nějak rozkoukával.Jestli budeš mít kdyžtak v Mimoňi čas,tak bych o tom prohodil pár slov.Mám už takový hrubý plány s tou Cordobou a hodila by se mi nějaká rada :?:

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

jestli to bylo na mě, tak není problém, můžem pokecat :)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

homer01 píše:jestli to bylo na mě, tak není problém, můžem pokecat :)
Jo jo na tebe 8) .Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom :) ,ale s audiem to půjde asi pomalejš

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

biohazard píše:
Jo jo na tebe 8) .Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom :) ,ale s audiem to půjde asi pomalejš
audio nechce nijak uspěchat, chce to si to v klidu rozmyslet a popřemejšlet co vod toho všechno chceš a pak začít pomalu nakupovat a stavět :)

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

jo nebo jako jakazdou sezonu mit novou o neco lepsi hudbu.. chjo kazdej rok prodavam to co sem loni nakoupil... uz nikdy.. je lepsi si pockat a priplatit :wink:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

homer01 píše:
biohazard píše:
audio nechce nijak uspěchat, chce to si to v klidu rozmyslet a popřemejšlet co vod toho všechno chceš a pak začít pomalu nakupovat a stavět :)
to je asi pravda,ale z "Mistra Celiky",s kterým se znám asi nejlíp je skoro nereálný vytáhnout nějaký info a pak Gismo?Ten je na mě asi naštvanej za ty smajlíky na autě :oops: ,takže se snad uvidíme v Mimoňi a něco tam už snad vymyslim 8)

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

tak doraž na hornbach a pokecáme

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Já nevim v kolik tam jezdíte,pokud na večer,tak to mám čas třeba tenhle tejden jenom středa a čtvrtek

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

podívej se do srazů, tenhle čtvrtek od šesti

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Fajn,tak ve čtvrtek se tam ukážu 8)

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: moje první práce-dvojté dno

Příspěvek od thomaswilliams »

já kdybych měl v autě to co homer....tak by to šlo za chvilku do sraček.......mám kufru dycky hroznej bordel.....u mě musí basák stát aby to ve finále nebyl koš na odpadky..proto obdivuju vás jak to dáváte do podlahy

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

thomaswilliams píše:já kdybych měl v autě to co homer....tak by to šlo za chvilku do sraček.......mám kufru dycky hroznej bordel.....u mě musí basák stát aby to ve finále nebyl koš na odpadky..proto obdivuju vás jak to dáváte do podlahy
coz o to my si to do ty podlahy dame, ale to, ze z toho ten odpadkac nakonec nebude uz netvrdim :lol:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

:lol: :lol: :lol:

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

biohazard píše:
homer01 píše:
biohazard píše: Jo jo na tebe 8) .Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom :) ,ale s audiem to půjde asi pomalejš
to je asi pravda,ale z "Mistra Celiky",s kterým se znám asi nejlíp je skoro nereálný vytáhnout nějaký info a pak Gismo?Ten je na mě asi naštvanej za ty smajlíky na autě :oops: ,takže se snad uvidíme v Mimoňi a něco tam už snad vymyslim 8)
My se známe pane? Nějak si neuvědomuji kdo jsi mistře :?:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dobry no,asi nejses jedina Celica v CR :lol:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“