moje první práce-dvojté dno
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
aha koukam, ze si to delal podle koberce origo... ten ja tam nemam 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
audio nechce nijak uspěchat, chce to si to v klidu rozmyslet a popřemejšlet co vod toho všechno chceš a pak začít pomalu nakupovat a stavětbiohazard píše:Jo jo na tebehomer01 píše:jestli to bylo na mě, tak není problém, můžem pokecat.Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom
,ale s audiem to půjde asi pomalejš

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jo nebo jako jakazdou sezonu mit novou o neco lepsi hudbu.. chjo kazdej rok prodavam to co sem loni nakoupil... uz nikdy.. je lepsi si pockat a priplatit 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
to je asi pravda,ale z "Mistra Celiky",s kterým se znám asi nejlíp je skoro nereálný vytáhnout nějaký info a pak Gismo?Ten je na mě asi naštvanej za ty smajlíky na autěhomer01 píše:audio nechce nijak uspěchat, chce to si to v klidu rozmyslet a popřemejšlet co vod toho všechno chceš a pak začít pomalu nakupovat a stavětbiohazard píše:Jo jo na tebehomer01 píše:jestli to bylo na mě, tak není problém, můžem pokecat.Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: moje první práce-dvojté dno
já kdybych měl v autě to co homer....tak by to šlo za chvilku do sraček.......mám kufru dycky hroznej bordel.....u mě musí basák stát aby to ve finále nebyl koš na odpadky..proto obdivuju vás jak to dáváte do podlahy
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
Re: moje první práce-dvojté dno
coz o to my si to do ty podlahy dame, ale to, ze z toho ten odpadkac nakonec nebude uz netvrdimthomaswilliams píše:já kdybych měl v autě to co homer....tak by to šlo za chvilku do sraček.......mám kufru dycky hroznej bordel.....u mě musí basák stát aby to ve finále nebyl koš na odpadky..proto obdivuju vás jak to dáváte do podlahy

-
- Kontaktovat uživatele:
- Celica2.0GTI
My se známe pane? Nějak si neuvědomuji kdo jsi mistřebiohazard píše:to je asi pravda,ale z "Mistra Celiky",s kterým se znám asi nejlíp je skoro nereálný vytáhnout nějaký info a pak Gismo?Ten je na mě asi naštvanej za ty smajlíky na autěhomer01 píše:audio nechce nijak uspěchat, chce to si to v klidu rozmyslet a popřemejšlet co vod toho všechno chceš a pak začít pomalu nakupovat a stavětbiohazard píše: Jo jo na tebe.Už mám připravenejch pár věcí takže Cordoba brzo zažije svůj životní průlom
,takže se snad uvidíme v Mimoňi a něco tam už snad vymyslim