RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

blafuzo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blafuzo »

a dost to staci hadat se bezte treba do řiti tataři :lol: :lol: :lol:

Lewis

Příspěvek od Lewis »

tykeev píše:hihi, nevypadá to nejhůř...

ale až budeš chtít polepšit ty basáky na něco lepšího, mám tady dva kousky RFR 2212 = 30cm, 1000W RMS, dvoucívka, 2x 4 ohmy ;-)

za hodně zajímací cenu

čus Tykeev (alias Bárt) Mělník
Čusss chlape...
ještě jsem to nestihl ani ukázat u nás na MLK a už mi to tu sjížděj... nojono...
o basákách co tu píšeš mi dneska řikal Laky že jsi mu je nebízel... ted zatim nic novýho neplánuji to snad pochopíš... jsem krapet zadluženej... jsem se vyždímal na tom... časem budu muset pořešit zesáky ty MAC moc nestíhaj... potom se asi zase zaměřim na něco... líbila se mi P3 ale řikal jsem si proč už rovnou ne T1...

ale to jsme někde uplně jinde... dřív než zesáky se musí pořešit kola... na zimních v létě jezdit nebudu...
Obrázek

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: RockFord Fosgate - montáž Seat Ibiza

Příspěvek od thomaswilliams »

tak já začnu znovu......postavili jsem s lewisem jeho ibizu dlouho lewis přemýšlel...od jaký firmyto osadí ..on ví že se bavím RF kama tak jsme spolu udělali nějakej návrh...jak sito představuje on jak bych to udělal já...v rámci finančních možností....nejsem jeden z těch abych za každou cenu cpal někomu nějaký produkty a to lewis ví nic jsem nikomu nikdy necpal.....ani sem nikdy nechtěl aby to tady vypadalo jako nějaký chlubení......prostě na TF chodím už dlouho...a je tady sekce auto hifi ve který je napsáno sem přidávejte svoje instalace a zástavby...tak jsme s lewisem jednu dali..on sem moc nechodí...ale já jsem tady každej den...a já jsem chtěl aby to sem dal....prostě když se tím bavím a jsem člen TF tak sem si myslel že to sem patří....ještě jednou nikomu tady RCF necpu.....nejsem žádnej zakladatel RF týmu a to že tady někdopoužívá ve svým avartaru ochranou známku není taky z mé hlavy ale od člověka....kterej na to tady má sakra největší právo
tak a teď mi tady vypište kolik má ta zástavba tak špatnejch věcí když pominu průchodku....na kterou lewis zapoměl a já nevěděl jak má jeho auto prostupy do vnitř...z motor, části, dnes již vyřešeno....a ještě jedna věc kabely který vedou do zesilovačů RF ať už silový nebo signálový.....můžu klidně omotat kolem alternátoru a já nevím čeho možnýho....a v reproto nikdy nehučelo nešumělo a podobný věci....u magnatu je tohle velkej problém....ale u RF nikoliv....takže pokud jsem nějaký kabely někde zřížil tak mě to vůbec nesere protože vím že to nemá rušivej vliv na reprodukci kterou by bylo slyšet...

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

lewis:

kritice se nevyhneš nikdy... nevypadá to vůbec špatně, ale vždycky bude co vylepšovat či předělávat, tak to prostě je... a hlavně, chybama se člověk učí :)

každopádně, ty moje silný zesilovače Lightningy asi budou na prodej...
za ty basáky RFR 2212 chci hodně rozumný peníze... cca 4500,- za kus
a když mluvíš o kolech, tak snad už radši budu mlčet, ale mám tu teď dvoudílný šroubovaný ARTEC L i s moc hezkejma pneu, tak stačí říct
myslím, že docela pecky

btw: jestli jsi na ICQ, tak si mě najdi (43291919)
Přílohy
artec_l_9x17_5x100_et33.jpg
artec_l_9x17_5x100_et33.jpg (108.86 KiB) Zobrazeno 3083 x

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

tykeve: nemáš náhodou černýho kadeta???

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

to thomaswilliams:

ne, černýho Kadeta nemám.
Ty máš asi na mysli Bartheze :-)
To je taky další RF nadšenec.

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

Tak taky sem neco malo do mlynku prihodim..

Samozřejmě, že je naprosto správné a žádoucí to sem hodit. Od toho to forum tady je, ukazujou se tu montáže, kecáse o nich a tak dál. Pokud to někdo bere jako vychloubání a neumí přenést přes srdce, že někdo má to a jinej zase ono tak ať sem nechodí a budeme mít všíchni klid. Vychloubaní je trošku o něčem jinym a vypada jinak. Zamětme si před svím prahem nezametl, často se jedná o závist. Každý ji někdy pocítí, v různých směrech, kdo říká, že nikdy, lže. Záleží jestli si to umíme přiznat a chovat se tak, že jak se má.
Částečně to asi omlouvá česká mentalita.

Pokud nekdo chce stavet muziku na EMMu, veme si tabulky a predpisy a stavi, pokud chce nekdo dB drag stavi jinak, pokud chce nekdo aby to bylo univerzalni stavi jinak.
Lewis to chtěl univerzalni, musí to vypadat, musí to hrát, jak pri otevřenym autě tak při zavřenym. Nechápu proč se někdo diví, že to má hrát ven, duvod, trošku show pro lidi na srazu. 5-7 aut zapojenejch a hrajících stejně, podpoří srazovou atmosféru. Tohle se mi na srazech libi od toho jsou. Srazy nejsou o poharech, nejsou o TuningCupu, nejsou o EMMe, to jsou vse az nasledně přidružený věci. Srazy jsou o pokecu a zábavě s kamarádama. Tohle vše je nutný vzít v potaz, pokud někdo nechápe, že to nebylo stavěno jednoučelově tak ať to raději nekomentuje je to podle mě naprosto zbytečné.

Ano nelíbí se ti to, nikdo ti to nebere, napíšu nelíbi se mi to mám rad jinou začku, mám jinou představu. Ale rejpat tu do někoho k čemu? Možná tak pubertální zabava to ano.

Muzika je zupa, vypada to huste, kabely nereste, sou to kecy, respektive nejsou ale pokud to hraje a nerusi se neni nutno resit, dnes sme uz trosku dal nez, pred nekolika lety a stinení je trochu nekde jinde. Samozrejme u kabelu jaky kluci pouzili. Resit, ze jsou u zesiku prekrizeny, no tak mozna EMMa spokojena nebude, ze kabel A a Kabel B se v useku C prekrizily ale koho tozajima :) me ne. Hraje to? Hraje, Rusito ? ne nei co resit.

To ze tomas dela do RF, nikoho nereprezentuje, RF mu zato penize davat nebude. Prezentuje to protoze je se znackou spokojen. Neni zadnej oficialni distributor. Tudiz nejaky keci na nej si nechte na tetu, bo treba babicku. Radej se zamyslete a zlepsete svuj charakter udelate lip, nez do nekoho rejpat a o to vic zrovna do tomase. Nic nemachraje, jen se rad bavi o vecech okolo auta hudby a tak. Jestli je to pro vas machrovani, tak ten kdo si to mysli je ubohej.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

petis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petis »

Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.

Lewis: designově si mi montáž líbí, to jsem nikdy nepopřel ale výběr komponentu není nejvodnější, do tak malýho auta. Alejak jsi sám napsal měl jsi to z předchizí instalace, takže to chápu a nemám nic proti.

Thomas: to že mám avatar takovej jakej mám je proto, protože mám woofer TRF 2212 ( najdi si ho pokud nevíš co je to zač)
a to je oficialní logo toho wooferu, takže nato právo mám.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms

''Život začíná na 155dB''

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

to petis: myslím, že i kdyby jsi měl v logu cokoliv jinýho, tak je to úplně jedno. Avatar je každýho věc, tak ti do něj nemá nikdo co kecat :nono:

A pokud jsi RF fanda, tak už tuplem ne :wink:

TRF 2212 je super "hračka"... 8)
takový malý "velký" monstrum :alien:

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm

Lewis

Příspěvek od Lewis »

Polovinu dne jsem toto tema neviděl... myslel jsem že je smazaný...

No komponenty krom zesilovačů a capacitoru mám z předchozího auta... veškeré repro mám nové... Nevim jak to myslíš že se to tam nehodí, ale je pravda že tu o mě nikdo nic neví...
takže to řeknu takto... výběr komponentů byl založen na financích... nechtěl jsem uplně obyč, ale nechtěl jsem aby to bylo moc drahý... jako za kompa 8,5 dávat nebudua když jsem na plato dával powery tak jsem chtěl i dopředu power nechtěl jsem to kombinovat s punchem... dal jsem tam koaxy doplnil výškáčema nevim co je na tom tak špatnýho ale teprve se učim... a i kdybych měl na platě 6 koaxu tak je to moje věc... měl jsem tam předtím 4 ovály od MAC a tak mě nenapadlo tam dát jenom 2 kulatý chtěl jsem 4... chtěl jsem aby to vypadalo pěkně... aby to trochu hrálo... aby to hrálo líp než jsem tam měl... před tím jsem tam měl prakticky to samé vpředu kompa od MAC vzadu 4 ovaly od MAC a zesiky... vedlo mi k tomu kabel s prřezem 8mm2 ted si myslím že jsem si polepšil...

kabel vede v tomto prahu v kterým vede protože průchodka u řidiče není dostupná... musí se sundat stěrač a potom plast pod ním... a to prostě ani u rok starého auta nešlo... proto se šlo průchodkou u spolujezdce... ale tam už kabely vedly a nešly ven proto se musela vrtat nová a protože jsem nepočítal s tim že se bude vrtat nová tak jsem neměl průchodku a thomas na dílně taky ne... ja jsem doma zpoměl husí krk a thomas tak velkej na dílně neměl.. tak proto to nebylo v průchodce a husím krku... vede to v prahu v jakým to vede protože jsem to musel táhnout o metr delší v motorovým prostoru a potm to nepovedu metr z5 k řidičovýmu prahu... aby to vedlo s kabely... navíc ty signály jsou 2x stíněný od RF pokud si myslíte že to hodně vadí tak mě je to jedno já to předělávat nebudu...

jsem krapet podrážděnej... jsem student... ve dnech volna dělám na brigádě v prodejně do 5 do večera a potom mám jednu brigádu na doma kterou dělám asi tak do 10 do večera bolej mě záda a dělám to jen abych tu hudbu splatil... jenom aby bylo jasno s kým máte tu čest... nejsem maník co pracuje a vydělavá majland a může si dovolit kompa za 8,5 jsem maník co ve škole nežere abych si mohl koupit aspon koaxy...
Obrázek

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

Lewis: to chce klid... je zbytečný se kvůli tomu nechat nervovat či dokonce vydráždit.. na to máme ženský :nono:

Dráždit tě budu tak maximálně já s těma kolama :?: ... dělám si prču

Lewis

Příspěvek od Lewis »

tykeev píše:Lewis: to chce klid... je zbytečný se kvůli tomu nechat nervovat či dokonce vydráždit.. na to máme ženský :nono:

Dráždit tě budu tak maximálně já s těma kolama :?: ... dělám si prču
až do dalšího měsíce je to zabitý... potom můžeš dráždit... dřív nebudou...
Obrázek

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

jé já tady mám i zastánce....no myslím že letošní srazy budou moc povedený......lewisů zapoměl sem ještě propoj ke mě do auta....ty vole toje hlavní věc proč sem to vlastně dělal....helelakyno....včera sem zase poslouchal ten tvůj Hertz mě se čoveče fakt basovej přednes toho repráčku líbí....

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

vypadá to suprově. Nechcete mi udělat něco podobnýho ? Ale s jedním 15" basakem a dal bych k tomu 2 koaxy. Mám obrovskej kufr bez plata a dost často ho potřebuju takže aby to bylo lehce odnimatelny.

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

thomaswilliams: hraje pekne, mit nato tak k nemu koupim poradnej monoblok nakej hodne kvalitni RF, ci nakej Helix a to by byla pecka.

Premeslim, ze bych zkusil na to zadni plato dat i Hertz but koaxy nebo ovaly. Nejakou tu vyssi tridu, nejsou sice tak uzasny designove, ale zase by to bylo pekny mit zadek od jedny znacky.

Lewis

Příspěvek od Lewis »

Laky píše:thomaswilliams: hraje pekne, mit nato tak k nemu koupim poradnej monoblok nakej hodne kvalitni RF, ci nakej Helix a to by byla pecka.

Premeslim, ze bych zkusil na to zadni plato dat i Hertz but koaxy nebo ovaly. Nejakou tu vyssi tridu, nejsou sice tak uzasny designove, ale zase by to bylo pekny mit zadek od jedny znacky.
Já bych to sjednotil do HERTZ...
mám rád vše od jednoho...
Obrázek

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

hertz bych do plata nehrotil já bych si dal HELIXY http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=235. Jo jinak ovály jsou větčinou koaxy uvádíš to jako dva jiný druhy reproduktorů ale uvedl jsi defakto to stejný

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

já si myslím že by tomělo být taky od jedný značky...ale nenapadá mě nic rozumnýho aby se mi to líbilo...zase kdybys tam fouknul..ty powery jako sem nacpal lewisovi tak asi byste na srazu stáli vedle sebe a myslím že by to bylo zase zajímavý....

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

domluvím s holanďanem vlajku RF a od prova ten super stojan.....a bude rachot...jo sviň počkejte...do vectry vymýšlím výstup video a muziku...aspoň po třech kusech

Lewis

Příspěvek od Lewis »

thomaswilliams píše:domluvím s holanďanem vlajku RF a od prova ten super stojan.....a bude rachot...jo sviň počkejte...do vectry vymýšlím výstup video a muziku...aspoň po třech kusech
Tak já nevim čim ty na ty srazy budeš jezdit... BMW nebo Vectra?
Obrázek

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

uvidíme....zesáků a repráků mám dost nacpu to do obou...

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

thomaswilliams:

máš nějaký svůj web s nabídkou RF věcí?

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

tykeev píše:thomaswilliams:

máš nějaký svůj web s nabídkou RF věcí?
to by mě taky zajimalo 8) potřebuju taky něco nakoupit

petis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petis »

Laky píše:
Takže každej kdo napsal jinej názor než Thomas nebo Lewis tak reje?
to snad nemyslíš vážně. Kdyby Thomas napsal normálně, bez nadávek proč to takhle bylo stavěný tak nic tohodle nevzniklo. A jestli si myslíš že závidím tak seš vedle.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms

''Život začíná na 155dB''

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

já prodávám od Rapid autohifi.....jejich internetový ceny....mám i já rovnou k odběru nemusíš nic objednávat....
myslím právě že rapid mě dodává všechno hned...pro lidi který ode mne něco berou i pro mě.....mám výhodu že si můžu vždycky poslechnout a prohlídnout....co beru abych se vyhnul připadným problémum někde škrábanec a tak.....stav se někdy u nás a dílně....jsou tam katalogy a něco i na sladě jinak co si vymyslíš do druhýho dne je k odběru osobně...podle mě je to lepší než internet....nemůžeš si to prohlídnout a pak čekáš....mě by to nebavilo

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

petis píše:
Laky píše:
Takže každej kdo napsal jinej názor než Thomas nebo Lewis tak reje?
to snad nemyslíš vážně. Kdyby Thomas napsal normálně, bez nadávek proč to takhle bylo stavěný tak nic tohodle nevzniklo. A jestli si myslíš že závidím tak seš vedle.
Ja bych to poresil tim ze by sme zasli vsici :deejay: :valentyn: :lol:

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

thomaswilliams: OK, tak to je jiná.
Právěže mě dost zarazilo to, že Jarda z rapidu má výhradní zastoupení RF pro ČR, tak proto jsem se divil a ptal.

tykeev
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tykeev »

každopádně já nic kupovat nepotřebuju :)

já už toho od RF mám dosti 8)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“