Benzin nebo Diesel
Moderátor: T-O-M
Re: Benzin nebo Diesel
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Takže to twin turbo je jako jedno turbo pro 3 válce?Břéťa píše:To vis spatne, zaprve se to neznaci 3 a pul D ale 35D a za druhak to neni bi turbo, ale twin turbo coz je rozdil..matal píše:Ale to já vím,že 3,5d je 3,0 bi turbo..Břéťa píše: Ted? Tady uz pres 2 roky..
Ja jsem mel namysli starou M50ku kdyz tu TOM srovnaval s TDSem...Jinak 35d neni 3,5d je to 3,0d twin turbo...
![]()
A M50 vanos se 141Kw na tu dobu bylo a pořád je hodně slušný..![]()
Na tu dobu to byl urcite super motor o tom zadna, ale to byl 2,5TDS...
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
Myslel jsem si ze si to myslis...matal píše:OK..Břéťa píše:Bi turbo je jedno turbo pro polovinu valcu, u 35d je to twinturbo takze postupny preplnovani...matal píše: Takže to twin turbo je jako jedno turbo pro 3 válce?![]()
Myslel jsem,že je to naopak..

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Břéťa píše:
Bi turbo je jedno turbo pro polovinu valcu, u 35d je to twinturbo takze postupny preplnovani...
Že by se ti kluci japonský u mýho auta sekli a na motor dávali jinej štítek?

Jinak šestiválcový diesely u BMW jsou super, o tom žádná. A navíc mají hodně hezej zvuk, což se o TDi zrovna říct nedá. Ale s porovnávaním motorů BMW bych počkal na nový benzínový turba ať ukážou co umí
Ja nevim co mas za motor...barbucha píše:Břéťa píše:
Bi turbo je jedno turbo pro polovinu valcu, u 35d je to twinturbo takze postupny preplnovani...
Že by se ti kluci japonský u mýho auta sekli a na motor dávali jinej štítek?![]()
Jinak šestiválcový diesely u BMW jsou super, o tom žádná. A navíc mají hodně hezej zvuk, což se o TDi zrovna říct nedá. Ale s porovnávaním motorů BMW bych počkal na nový benzínový turba ať ukážou co umí

Břéťa píše:Ja nevim co mas za motor...barbucha píše:Břéťa píše:
Že by se ti kluci japonský u mýho auta sekli a na motor dávali jinej štítek?![]()
No na štítku mám napsáno twinturbo a přitom každý turbo je pro tři válce a netlačí postupně ale vždycky obě společně. Tak jak je to teda s tím označením?

Mě se vybaví benzin V6
V6 jo ?Macca píše:Mě se vybaví benzin V6

Neni to náhodou R6

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
V X5 mam 3.0 D 218 HP, v Subarce 2.0T 305 HP ....... do prace jezdim X5kou , kroutak, sptreba, ...... ale vikendy patri benzinaku.
kDYBYCH MEL MIT JEN jedno auto tak by to byl urcite diesel
kDYBYCH MEL MIT JEN jedno auto tak by to byl urcite diesel
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
R6 je bike woeTrhyy píše:V6 jo ?Macca píše:Mě se vybaví benzin V6
Neni to náhodou R6

V6 jako šestiválec, wish!?!
Jj, to samo taky ale tady myšleno V6 - samo jako šestiválec, značej se tak všude, zrovna tak jako V8 a vůbec nemusej mít válce do 60stupňů, mrkni třebas na americký káry... Kdybych chtěl napsat s válcema do V tak bych to napsal, tak proč z toho děláte vědu....
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Motory bmw jsou špička,tak nějak pro mě představují hondu nad 2l. Denní ježdění=320/330D,ale pro radost jedině benzín(M).
PS.Twin-dvojčata jsou dvě stejný turba jak má třeba sky,biturbo je zdvojený turbo-jedno s malým ARvespod a druhý velký na vršek. Řekl bych,že opačně je to chybná nomenklatura...
PS.Twin-dvojčata jsou dvě stejný turba jak má třeba sky,biturbo je zdvojený turbo-jedno s malým ARvespod a druhý velký na vršek. Řekl bych,že opačně je to chybná nomenklatura...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
- Flery
- Kontaktovat uživatele:
za 10 let az na to vetsina lidi bude mit si o tom muzeme popovidat
pod motor 2,0D bych to uz v BMW nechtel na naftu moc resit, ale benzin je uz i v ted dostupnych autech za rozumnou cenu celkem na klid a s velice zajimavym vykonem...nebo je tu kazdej 2 kdo si koupi novy BMW za 1,5 M??? 

BMW E38 728iA
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
no už jsem to tu někde psal, měl jsem přímou možnost vyzkoušet face to face nové BMW 530i a 530d....
Co se týe jízdních vlastností jako zrychlení, pružnost, tak benzínová V6 měla prostě navrch, měla daleko lepší odezvu na plynový pedál.... Vím že teď tu bude spousta naftařů mi vyčítat že je to blbost a tak, já to sám vyzkoušel takže ať si říká kdo chce co chce - 530i by byla jasná volba!!!
Spotřeba - 530d má o něco lepší, ale zas až tak velký skok tam taky není
no a ten zvuk.. 530d má na diesel ádherný zvuk, jak tu někdo psal,oproti obyč 4-válcovým TDíčkům, se to nedá srovnat, ale zvuk toho benzínovýho 6-válce byl prostě óda pro uši....
Co se týe jízdních vlastností jako zrychlení, pružnost, tak benzínová V6 měla prostě navrch, měla daleko lepší odezvu na plynový pedál.... Vím že teď tu bude spousta naftařů mi vyčítat že je to blbost a tak, já to sám vyzkoušel takže ať si říká kdo chce co chce - 530i by byla jasná volba!!!
no a ten zvuk.. 530d má na diesel ádherný zvuk, jak tu někdo psal,oproti obyč 4-válcovým TDíčkům, se to nedá srovnat, ale zvuk toho benzínovýho 6-válce byl prostě óda pro uši....

- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
viď, ale 530i to neniMartin IV. píše:no už jsem to tu někde psal, měl jsem přímou možnost vyzkoušet face to face nové BMW 530i a 530d....