Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY
Moderátor: T-O-M
zahy: Něco na tom je,přece nezanevřu na značku nebo na další lidi kvůli nějakýmu hulvátovi že?
A i když je tam považován za někoho lepšího asi... celý fórum je na pikaču a tak se nebudu ani rozčilovat. Svůj názor jsem tam napsal a veškeré odkazy z historie smazal a už tam nepáchnu takže ať si tam mentálně zvrací,já už to neuvidím a upřímně ani mě to netrápí.
To s tím že bys šel i pěšky ale vážně nemyslíš že?
Biker: můžu ti půjčit krásný plecháče z E21,kdybys je tam narval (těžko) tak bys byl zaručeně jedinej kdo je má na tříce.
Hehe. No neeee,pomohl bych ti rád,ale mám je dvě sady těch 13" na žraloka a sadu 14" na E30 ale taky plecháče a neobutý.

Biker: můžu ti půjčit krásný plecháče z E21,kdybys je tam narval (těžko) tak bys byl zaručeně jedinej kdo je má na tříce.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
sel bych tam i bez auta,ale pak by me to sralo ze cumim a nejezdim,co se tyce e30fora,co clovek to nazor,kdyby jsi znal forum 2roky zpet,mluvil by jsi jinak,ale to sem nepatri,proste doraz,pozdarvime,me neprehlidnes,az uvidis saze,tak to jsem jaConscious píše:zahy: Něco na tom je,přece nezanevřu na značku nebo na další lidi kvůli nějakýmu hulvátovi že?A i když je tam považován za někoho lepšího asi... celý fórum je na pikaču a tak se nebudu ani rozčilovat. Svůj názor jsem tam napsal a veškeré odkazy z historie smazal a už tam nepáchnu takže ať si tam mentálně zvrací,já už to neuvidím a upřímně ani mě to netrápí.
![]()
To s tím že bys šel i pěšky ale vážně nemyslíš že?
![]()
Biker: můžu ti půjčit krásný plecháče z E21,kdybys je tam narval (těžko) tak bys byl zaručeně jedinej kdo je má na tříce.![]()
![]()
Hehe. No neeee,pomohl bych ti rád,ale mám je dvě sady těch 13" na žraloka a sadu 14" na E30 ale taky plecháče a neobutý.
![]()
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta
E30 325tds trochu jina nafta
Re: Big BMW sraz 2007
a já musim do práce
tak snad to vyjde příště 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
A účast mýho auta je ohrožena, s největší pravděpodobností mi dneska odešla lambda ( to by bylo eště dobrý a jel bych ) a nebo taky váha vzduchu, to už by bylo horší
Se na ten sraz těšim čtvrt roku jak debil a tejden před se posere auto 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
hhe dobry ja dneska myl auto 4 hodiny vysledek mam rozhozenej volnobeh skoro chcipa! ze ja ten motor I jenom lehce myl....
sundal jsem kolinko pred vahou a ucpal vstup do vahy a stejen nekde prisava,neb nechciplo
tak cistciem na brzdy strikat na kolinko za vahou
a taky nic, ale to je v pochybnym stavu
no nicmene fungovalo do dneska jak melo!motor nebezel na svechny valce
vyssi otacky
vysledek: otacky klesly,motor beha ale pri prudkem pridani plynu, jen tak o 100-200 ot skoro hebne
pri vyssich ne!kdyby to bylo opacne uvazoval bych nad cerpadlem benzinu, ze by odesla membrana a "nestiahala" by plnit
takhle doufam ze sem jen u mototronu nekde navlhcil nejaky cisla, protoze na rozil u L-j M20 se neda ani doladit volnobeh
mechanicky
celej den stal za velky.........
a jeste tohle
a aby toho nebylo malo prestala mi svitit palubka+ stredovej tunel a jedna zadni koncova lampa
a "jak kdyz strihnes" se me rozpulilo zemneni--- habna x karoserie nad chladicem(je jasny ten ohyb tam je namahan) je to stineni silny pomerne
ta palubka nesviti a stred me stve ale vidim to ze se PO potenciometr ---- ovladani v provoznich svetlech, protoze check kontrol mi sviti normalne sviti normalne i upozorneni na check a inspek.
debilni den
a jak jsem se zacal rejpat v aute tak vycidenej interier je uplne ale uplne .........
+ sem si uspinil sedak
dobry ne?
sundal jsem kolinko pred vahou a ucpal vstup do vahy a stejen nekde prisava,neb nechciplo

no nicmene fungovalo do dneska jak melo!motor nebezel na svechny valce

vysledek: otacky klesly,motor beha ale pri prudkem pridani plynu, jen tak o 100-200 ot skoro hebne

takhle doufam ze sem jen u mototronu nekde navlhcil nejaky cisla, protoze na rozil u L-j M20 se neda ani doladit volnobeh

celej den stal za velky.........

a aby toho nebylo malo prestala mi svitit palubka+ stredovej tunel a jedna zadni koncova lampa
a "jak kdyz strihnes" se me rozpulilo zemneni--- habna x karoserie nad chladicem(je jasny ten ohyb tam je namahan) je to stineni silny pomerne
ta palubka nesviti a stred me stve ale vidim to ze se PO potenciometr ---- ovladani v provoznich svetlech, protoze check kontrol mi sviti normalne sviti normalne i upozorneni na check a inspek.

a jak jsem se zacal rejpat v aute tak vycidenej interier je uplne ale uplne .........

dobry ne?

No na pár slov klidně přid, já tam stopro budu a když mě nenajdeš, tak si najdu já tebeT-O-M píše:a já chtěl přijít na kukačku a prohodit pár slovTrhyy píše:A účast mýho auta je ohrožena, s největší pravděpodobností mi dneska odešla lambda ( to by bylo eště dobrý a jel bych ) a nebo taky váha vzduchu, to už by bylo horšíSe na ten sraz těšim čtvrt roku jak debil a tejden před se posere auto

No cece me to dela neco podobnyho, jel sem se projet a jedu pianko 110na 5ku, udržuju stejnou rychlost a jevim se jak to je na aktuálních 6ti litrech a najednou motor znatelně jakoby ubere, ale ne moc, tak přidám plyn a v poho, dojedu na takovej plácek že si hodim pár boků, první bok v poho, další už mi je divný že to tak netáhne, tak zkusim poslední a to už se tomu do boku vůbec nechtělo a nakonec když sem dal podlahu tak se otáčky ani nezvedali, no domů sem jel na laně...páč v momentě kdy sem zmáčknul plyn a měl sešpláplou spojku to chcíplo, tedka to do otáček jde jenom tehdy když ten plyn přidávám jakoby cukaně a volnoběh je najednou jenom 500ot a dusí se to, jakmile přidám plyn, tak to chcípne hnedka. A hodilo mi to jednou ránu do sání, takže asi bohatá směs. Nejdřív sem myslel že rupli svody páč šel vítr odspoda, ale to je od sahary a kdyby byli v prdeli svody, tak to má zvuk jak traktor, ale zvuk je normalni, takze to vidim spíš na Lambdu, nebo vahu vzduchu. Zejtra zkusim odpojit tu lambdu, jednotka se hodí do nouzáku a jestli je to fakt tim, tak by to mělo aspon skoro normálně jet.biker píše:hhe dobry ja dneska myl auto 4 hodiny vysledek mam rozhozenej volnobeh skoro chcipa! ze ja ten motor I jenom lehce myl....
sundal jsem kolinko pred vahou a ucpal vstup do vahy a stejen nekde prisava,neb nechciplotak cistciem na brzdy strikat na kolinko za vahou
a taky nic, ale to je v pochybnym stavu
![]()
no nicmene fungovalo do dneska jak melo!motor nebezel na svechny valcevyssi otacky
![]()
vysledek: otacky klesly,motor beha ale pri prudkem pridani plynu, jen tak o 100-200 ot skoro hebnepri vyssich ne!kdyby to bylo opacne uvazoval bych nad cerpadlem benzinu, ze by odesla membrana a "nestiahala" by plnit
![]()
takhle doufam ze sem jen u mototronu nekde navlhcil nejaky cisla, protoze na rozil u L-j M20 se neda ani doladit volnobehmechanicky
celej den stal za velky.........a jeste tohle
debilni den
a jak jsem se zacal rejpat v aute tak vycidenej interier je uplne ale uplne .........+ sem si uspinil sedak
dobry ne?
Re: Big BMW sraz 2007
vsechny M20 2,5 by mely byt motronic....
jestli si myl motor, tak zkus jeste mrknout na rozdelovac....
jestli si myl motor, tak zkus jeste mrknout na rozdelovac....
R6 twin turbo + V10 + V12
ja sem jinak slusnej ale prominte do p********* ku**********
to bych mohl cumet na rozdelovac do pristiho roku, cistit svice a u Mtronu kontaktolovat ty podelany cidla az bych se zes........
auto jsem jel protahnout, abych se zbavil pocitu, ze nekde muze bejt voda
takze od vcerejsiho myti ma najeto 60-70km (denni pocitani sem nenulovla jen shledl) a na dalnici mi prisel divnej zvuk. ze spona co drzi vyfuk byla pofiderni o tom vim, jen jsem ji nestacil vymenit
ale ona si ta kund......... prerezla(visi to na ni) ale pod ni je dira ve vejfuku podle pasky a jako krava cili to muze znamenat to duseni v malejch otackach!jina kslape pekne,ale zvuk mam jako tuzer fuj fuj fuj
do bigu to nestihnu vymenit,nemam cas 

auto jsem jel protahnout, abych se zbavil pocitu, ze nekde muze bejt voda

ale ona si ta kund......... prerezla(visi to na ni) ale pod ni je dira ve vejfuku podle pasky a jako krava cili to muze znamenat to duseni v malejch otackach!jina kslape pekne,ale zvuk mam jako tuzer fuj fuj fuj

Tak sem odpojil lambdu a sundal a odpojil váhu, nepomohlo, pak mě napadlo že je možná rozbitá kontrolka hladovýho voka, no tak sem dolil benzín a byla, takže to nejelo tim že byla nádrž na suchu Ale tedka to nechce držet po zahřátí volnoběh, kolísá tak z 500 na 700ot a když třeba brzdim že chci skoro zastavit a mam tam dvojku a držim spojku, tak auto v malý rychlosti chcípne. Napadlo mě že tim jak byla prázdná nádrž, tak to nasálo ten bordel a je ucpanej palivocej filtr, nebo tryska. A nebo tim jak sem odpojil lambdu a váhu, tak jak se hodila jednotka do nouzáku, tak se ani po odpojení baterky nevrátila do původního režimu. Co myslíte, čim by to mohlo bejt ?