takze suma sumarum: hlucna viska,koncove jdil vyfzuku v riti,pri prudkym pridani malejch otacek chce hebnout + drzi nizsi volnobezny otacky,mam rozesrnou elktriku zadnicg svetel a nemuzu prijit na t ocim to je

Moderátor: T-O-M
na me? proc na me? ja na tebe spis ne?Slavisimo píše:Sem na tebe zvedavej vsak vis
Tak ji předveď,su taky zvedavéééé. Podložky mám 4ks. 8mm tlustý,ale je to nějakej bastl samodomo výroba,nicméně jsou z E30. Jsem je kupoval na E21 ale seru na ni.biker píše:e28... jo ta by tu skalu jeste poskodilatu davam do pucu ale brzo me prejde chut
![]()
vetsinu technickych problemu jsem "pobastlil" ci opravil, tak abych se svama v sobotu videl![]()
potrebuju nutne podlozky 4x100 tloutsku 10mm ale i 5 mm bych bral se stredm 57,1![]()
![]()
![]()
pomozte bikerovi
mam podlozky 0,5 a 1,5cm a klidne ti je pucim na sraz(viz. jak si psal na e30 foru),jen je asi problem v tom, ze jsem od KV. Kdyztak foun 608984526biker píše:e28... jo ta by tu skalu jeste poskodilatu davam do pucu ale brzo me prejde chut
![]()
vetsinu technickych problemu jsem "pobastlil" ci opravil, tak abych se svama v sobotu videl![]()
potrebuju nutne podlozky 4x100 tloutsku 10mm ale i 5 mm bych bral se stredm 57,1![]()
![]()
![]()
pomozte bikerovi
Conscious píše:My taky leštíme,nejsme funkční takže sedíme na balkoně a leštíme d zblbnutí. Ale nemáme už čím.biker píše:mI sme si vzali volno a budem lestit cely den(disky myslim)