Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

T-O-M píše:
Trhyy píše:Kua sem si řikal že ste to tam vzadu byli vy, ale nebyl sem si jistej :lol:
Jinak sem byl furt v hodinách, páč sem si ty gumy předtim už moc sjel a vzadu mi už lezly dráty, tak to nešlo udržet, ale když tam byl eště nějakej vzorek, tak to šlo udržet hezky a zrovna to nikdo nefotil kua :lol:
Tady ten první docela šel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mO3H3gVlYSQ
měl jsi přijet, byli jsme to my, právě jsme fotili, když jsem tě viděl jak tam řádíš tak jsem hned fotil, ale zoomem na tu dálku to bylo na pytel, klidně bych ti udělal pár fotek bejt u nás - paměti na kartě bylo hafo :wink:
Já sem viděl jenom Tweetyho podle kombajna a toho neznám, tak sem se nechtěl vtírat, mě nenapadlo že tam budeš i ty :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

á jak jsem měl zavřenou kapotu tak jsem byl s někým pro kola, to muselo být mezi 12 a 15 hod v sobotu jinak byla stále otevřená :D
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Trhyy píše:
T-O-M píše:
Trhyy píše:Kua sem si řikal že ste to tam vzadu byli vy, ale nebyl sem si jistej :lol:
Jinak sem byl furt v hodinách, páč sem si ty gumy předtim už moc sjel a vzadu mi už lezly dráty, tak to nešlo udržet, ale když tam byl eště nějakej vzorek, tak to šlo udržet hezky a zrovna to nikdo nefotil kua :lol:
Tady ten první docela šel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mO3H3gVlYSQ
měl jsi přijet, byli jsme to my, právě jsme fotili, když jsem tě viděl jak tam řádíš tak jsem hned fotil, ale zoomem na tu dálku to bylo na pytel, klidně bych ti udělal pár fotek bejt u nás - paměti na kartě bylo hafo :wink:
Já sem viděl jenom Tweetyho podle kombajna a toho neznám, tak sem se nechtěl vtírat, mě nenapadlo že tam budeš i ty :D
Chyba, žádný vtírání....moc rád bych tě poznal. A původně jsem i chtěl, ale ty jsi snad chvíli nestál na jednom místě. Furt jsi někde blbnul :D Já vůbec ze začátku nikoho nemohl najít, Maxe, Zahyho, T-O-Ma...až všechny v průběhu dne jsem tam potkával....

Bikere, musím uznat, že se mě T-O-M ptal jestli nevím kde jsi, že by to nafotil, ale opravdu tvé BMW nikdo nemohl najít. Byl jsi tam vůbec ? :D

Jinak T-O-Me, samozřejmě jako vždy moc hezké fotky...moc
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

tak ja to taky schrnu,prijezd pro me v jedenact vecer,postaveni stanu,a hledani a pokec se staryma znamyma s e30clubu,po rannim zjisteni ze me neumrzla pritulkyne(mela na sobe 3svetry,kozenou bundu a spala ve spacaku,ja jen svetr a pod slabou dekou)snidane-pozdraveni fuga,bohuzel uz js nestacil cvicne jizdy RZ,a bez zkousky sem ji jet nechtel,nekde si me odchytl Tom,takze do obeda jsem obesel nektere zname,odjezd na obed,a pak js se 2xsvezl s mladou na sprintech,pak kukanda na gumovani,vyhlaseni vysledku-bohuzel letos sem neobhajil druhe misto z lonska v kategorii diesl-konkurence narostla, odjezd na spanilku,spanilka se letos nepovedla,pri takovem poctu uz to je nemozne(ja byl ten co ji roztrhl-zavory pres prejezd),pak jsme se sjeli,dotahl jsem na lane na letiste jednu 320i-potom co rekl organizator s P806 ze musi hlidat spanilku(jakou kdyz uz byla rozpustena :? )a byla z toho tma,vecerni cajik a dalsi mrznuti ve stanu,rano rozlouceni a odjezd,takze zase za rok
odtud js videl Tweetyho,Mácu,Baliho,Vácu,Toma,Fuga,bohhyho auto parkovalo kousek ode mne,nejak sem se neodvazil na pokec :oops:
jinak jak pise tweety,skoda tech motokar,rad bych si zajel RZ,ozralych pitomcu co driftujou na trave(borec na konec),a nejakych dalsich musek,ale to jsou jen pihy na krase,rok cekat bude dlouha doba :cry:
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

Tome mohl by jsi sem dat odkaz na vsechny tvoje fota
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tweety píše:
Trhyy píše:
T-O-M píše: měl jsi přijet, byli jsme to my, právě jsme fotili, když jsem tě viděl jak tam řádíš tak jsem hned fotil, ale zoomem na tu dálku to bylo na pytel, klidně bych ti udělal pár fotek bejt u nás - paměti na kartě bylo hafo :wink:
Chyba, žádný vtírání....moc rád bych tě poznal. A původně jsem i chtěl, ale ty jsi snad chvíli nestál na jednom místě. Furt jsi někde blbnul :D Já vůbec ze začátku nikoho nemohl najít, Maxe, Zahyho, T-O-Ma...až všechny v průběhu dne jsem tam potkával....

Bikere, musím uznat, že se mě T-O-M ptal jestli nevím kde jsi, že by to nafotil, ale opravdu tvé BMW nikdo nemohl najít. Byl jsi tam vůbec ? :D

Jinak T-O-Me, samozřejmě jako vždy moc hezké fotky...moc
To je škoda, tak příště :D A nebo se tedka v září chystám do Ústí ( mam tam nějaký kámoše a kámošky ) tak by sme si mohli dát nějaký menší dostaveníčko na Užíně, to je letiště kde sem díky bokům zkurvil první věc na tomdle autě :lol:

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

aa diky za foto Tome :wink: Ja sem te akorat videl prijizdet..jak tam neco rval jeden z organizatoru..a pak uz sem te nepotkal
Obrázek
3er

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY

Příspěvek od bohhy »

Coovece T-O-Me pekny fotecky, fakt povedeny. Nemas trosku vic fotek toho meho mazla? Ja sem fotil vsechno kolem a na vlastni sem tak nejak dost zapomel :-(
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Trhyy píše: To je škoda, tak příště :D A nebo se tedka v září chystám do Ústí ( mam tam nějaký kámoše a kámošky ) tak by sme si mohli dát nějaký menší dostaveníčko na Užíně, to je letiště kde sem díky bokům zkurvil první věc na tomdle autě :lol:
No určitě se ozvi, když nebudu zrovna v práci, jistě se tam sťuknem...dali bychom vědět i Vácovi a Mácovi :D
exE30 320i R6

BALI

Příspěvek od BALI »

Tweety píše:
Trhyy píše: To je škoda, tak příště :D A nebo se tedka v září chystám do Ústí ( mam tam nějaký kámoše a kámošky ) tak by sme si mohli dát nějaký menší dostaveníčko na Užíně, to je letiště kde sem díky bokům zkurvil první věc na tomdle autě :lol:
No určitě se ozvi, když nebudu zrovna v práci, jistě se tam sťuknem...dali bychom vědět i Vácovi a Mácovi :D
a nebo když Trhači pojedeš jak dobytek,tak si tě Tweety zastaví :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já čekam na vaše fotky, že se pochlubíte, tak prosim :D

Co se týče mých fotek - vybral jsem skutečně povedené, zbytek mám v compu, žádnou online internetovou galerii nemám (Zahyho dotaz).

Foťák mám (vyšší třída) kompakta, žádný dělo, takže fotky pohybu - viz drifty nejsou ani z poloviny tak dobré jako ty statické fotky.

Můžu to prdnout na CD a při nějaké příležitosti předat případnému zájemci, za pivko samožřejmě :lol:

Bohhy - tvé auto mám asi na 5 fotkách, přičemž ty nej 2 jsem už vložil sem.
jestli chceš a líbí se ti mé foto (nejsem žádnej fotograf, od toho jsou jiný machři) tak až mě pozveš tak vezmu foťák a něco "spácháme".

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

BALI píše:
Tweety píše:
Blbe...dnes vidim z dálky E30ku, řikám si, zastavim jí, zeptám se co v tom má, prostě pokecám. Když už to u mě zastavilo, nestihl jsem říct ani dobrý den, tak jsem byl hned rasista, zaujatej proti rómům, proč jsem nezastavil octavii jedoucí před ním apod. No tak dostal 2tis. za prasklý přední sklo, řekl jsem mu že na něj podám trestní oznámení za křivé obvinění a poslal jsem ho do prdele.... :x
exE30 320i R6

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

T-O-M píše:Bohhy - tvé auto mám asi na 5 fotkách, přičemž ty nej 2 jsem už vložil sem.
jestli chceš a líbí se ti mé foto (nejsem žádnej fotograf, od toho jsou jiný machři) tak až mě pozveš tak vezmu foťák a něco "spácháme".
Jasan to beru, mas povedeny fotky a chtel bych moje auto mit konecene nejak pekne zaznamenat, tak se domluvime 8)
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Tweety píše:
BALI píše:
Tweety píše: No určitě se ozvi, když nebudu zrovna v práci, jistě se tam sťuknem...dali bychom vědět i Vácovi a Mácovi :D
Blbe...dnes vidim z dálky E30ku, řikám si, zastavim jí, zeptám se co v tom má, prostě pokecám. Když už to u mě zastavilo, nestihl jsem říct ani dobrý den, tak jsem byl hned rasista, zaujatej proti rómům, proč jsem nezastavil octavii jedoucí před ním apod. No tak dostal 2tis. za prasklý přední sklo, řekl jsem mu že na něj podám trestní oznámení za křivé obvinění a poslal jsem ho do prdele.... :x
Nojooo,dneska to je diškrymynácyja když se na ty trotly jen podíváš. Stejně by jim stát měl německý auta zabavovat. :lol: :lol: :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

BALI píše:
Tweety píše:
To ne, to jak jsou ty kamery v Masarykový u Staďáku tam pojedu pomalu radši :lol:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

taky bych chtěl vidět víc fotek.Mnějte pochopení s těmi co tam nebyli :cry:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

bohhy píše:
T-O-M píše:Bohhy - tvé auto mám asi na 5 fotkách, přičemž ty nej 2 jsem už vložil sem.
Jasan to beru, mas povedeny fotky a chtel bych moje auto mit konecene nejak pekne zaznamenat, tak se domluvime 8)
máš SZ :idea:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

erz

Příspěvek od thomaswilliams »

jedna ze sprintů v turnově
Přílohy
DSCF0288.JPG
DSCF0288.JPG (64.8 KiB) Zobrazeno 1528 x

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

docela krátká dráha :lol: ... btw dneska jsem tě potkal v Líbeznicích v m3 :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

ja kompletuju, pac tam byl jeste kamos z prahy a ted mel fotak a kameru. ted o vikendu bych to mel mit. naky video dam treba na youtube. A potrebuju jeste nekde sosnout nakej editor na zmenseni. abych to sem nehazel hi-res :wink: Mějte strpení
Obrázek
3er

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

xnview
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Brutus píše:xnview
- ok. supr. navalim sem neco co mam. zbytek vikend :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

V pozadi si vsimtete kupatka co ma misto vyfuku diru jak kdyby mel vyfuk od khakegi na Supru..cipak to asi je :lol:
Obrázek
Obrázek
A neco malo ze spanilky
Kvidas :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
3er

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Asi nejlepe vyresene mi prijde toto. Kazdej si tam najde sve :wink: ..i videa -

http://www.georged.estranky.cz/clanky/c ... -_/big-bmw

8) 8)
Obrázek
3er

Rostik

Příspěvek od Rostik »

Tohle vse jsem dal i na e30.cz ale pro toho kdo tam nechodi..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

jeste nejake e34 ...
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

No a neco z cesty zpet .....
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ex 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA tour,740i 6kvalt manual na 20¨BBS, 328i cabrio :-)

***Apollo***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ***Apollo*** »

T-O-M píše: na vzniku této fotky má zásluhu Tweety

Obrázek
to auti naproti je mi nejaky povedomy toho manika asi znam 8) :D
BMW 4ever

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

To byl hlídač toho letiště :) :lol: :wink:
exE30 320i R6

Spajky

Příspěvek od Spajky »

PANE BOŽE,ten interier E31čky,to je něco tak překrásnýho,jak je středovej panel sklopenej,božský :cry:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

Spajky píše:PANE BOŽE,ten interier E31čky,to je něco tak překrásnýho,jak je středovej panel sklopenej,božský :cry:
jen skoda toho auta :(
R6 twin turbo + V10 + V12

Spajky

Příspěvek od Spajky »

V12 píše:
Spajky píše:PANE BOŽE,ten interier E31čky,to je něco tak překrásnýho,jak je středovej panel sklopenej,božský :cry:
jen skoda toho auta :(
Proč? Myslim že jako GTčko je to fajn,ne?

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

On Radek spíš myslel škoda "přímo tohoto" auta :cry: BMW E31 alá tuning car
exE30 320i R6

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“