tak ja to taky schrnu,prijezd pro me v jedenact vecer,postaveni stanu,a hledani a pokec se staryma znamyma s e30clubu,po rannim zjisteni ze me neumrzla pritulkyne(mela na sobe 3svetry,kozenou bundu a spala ve spacaku,ja jen svetr a pod slabou dekou)snidane-pozdraveni fuga,bohuzel uz js nestacil cvicne jizdy RZ,a bez zkousky sem ji jet nechtel,nekde si me odchytl Tom,takze do obeda jsem obesel nektere zname,odjezd na obed,a pak js se 2xsvezl s mladou na sprintech,pak kukanda na gumovani,vyhlaseni vysledku-bohuzel letos sem neobhajil druhe misto z lonska v kategorii diesl-konkurence narostla, odjezd na spanilku,spanilka se letos nepovedla,pri takovem poctu uz to je nemozne(ja byl ten co ji roztrhl-zavory pres prejezd),pak jsme se sjeli,dotahl jsem na lane na letiste jednu 320i-potom co rekl organizator s P806 ze musi hlidat spanilku(jakou kdyz uz byla rozpustena

)a byla z toho tma,vecerni cajik a dalsi mrznuti ve stanu,rano rozlouceni a odjezd,takze zase za rok
odtud js videl Tweetyho,Mácu,Baliho,Vácu,Toma,Fuga,bohhyho auto parkovalo kousek ode mne,nejak sem se neodvazil na pokec
jinak jak pise tweety,skoda tech motokar,rad bych si zajel RZ,ozralych pitomcu co driftujou na trave(borec na konec),a nejakych dalsich musek,ale to jsou jen pihy na krase,rok cekat bude dlouha doba