jj presne....fakt chudak osma.... ja uz pres 3roky marne schanim predni CSi naraznik a kdyz vidim, jak nekdo dokaze na to auto naplacat laminatovy necoTweety píše:On Radek spíš myslel škoda "přímo tohoto" autaBMW E31 alá tuning car

Moderátor: T-O-M
Presne jak rikas, tuning na bawech se mi libi, kdyz jsou pouzity origo doplnyky, nebo doplny vychazejici z origo dilu, ale na osmu se fakt nic jinyho nez to co tam ma byt nehodi a to co bylo na tyhle je fakt hodne nevkusny (aspon pro me)V12 píše:jj presne....fakt chudak osma.... ja uz pres 3roky marne schanim predni CSi naraznik a kdyz vidim, jak nekdo dokaze na to auto naplacat laminatovy necoTweety píše:On Radek spíš myslel škoda "přímo tohoto" autaBMW E31 alá tuning car
Aha..njn,u osmičky je to průser,když jich mrtě z těch 4000-5000kusů skončí v individual houm bastl rukách no...češi sou hold v tomhle pozadu,noV12 píše:jj presne....fakt chudak osma.... ja uz pres 3roky marne schanim predni CSi naraznik a kdyz vidim, jak nekdo dokaze na to auto naplacat laminatovy necoTweety píše:On Radek spíš myslel škoda "přímo tohoto" autaBMW E31 alá tuning car
jen opravim osmicek bylo vyrobeno pomalu 50 000kusuSpajky píše: Aha..njn,u osmičky je to průser,když jich mrtě z těch 4000-5000kusů skončí v individual houm bastl rukách no...češi sou hold v tomhle pozadu,no
No ale teď jde o to v jaké jsi kategorii, jestli v té tuzingové či originálníV12 píše:jen opravim osmicek bylo vyrobeno pomalu 50 000kusuSpajky píše: Aha..njn,u osmičky je to průser,když jich mrtě z těch 4000-5000kusů skončí v individual houm bastl rukách no...češi sou hold v tomhle pozadu,nov manulu jich ale bylo jen cca 3500ks.....ja jak nad tim tak premyslim, tak sem pomalu i rad, ze se jich hodne bastli a tuzinguje....aspon pak ta moje bude mit nekdy nejakou cenu
UH,další nový info,sem ani nevěděl...ale bylo mi divný,že jich bylo prej jen 4k a u nás je vídám docela běžně..docela..V12 píše:jen opravim osmicek bylo vyrobeno pomalu 50 000kusuSpajky píše: Aha..njn,u osmičky je to průser,když jich mrtě z těch 4000-5000kusů skončí v individual houm bastl rukách no...češi sou hold v tomhle pozadu,nov manulu jich ale bylo jen cca 3500ks.....ja jak nad tim tak premyslim, tak sem pomalu i rad, ze se jich hodne bastli a tuzinguje....aspon pak ta moje bude mit nekdy nejakou cenu
vim uz mam ale je tam hodne chudej vyberMisa píše:fotky z BIG BMW v záříjovém čísle Tuning Magazinu