Fugo píše:Fikux se opět zkouří a bude tam lítat s vlajkou. Naložím maso, vezmu grill. Těším se že se poznáme. ps. letos bagety na motoru nebudou, maso je lepší na grillu.

georg : Jak nejspíš.... ?

Moderátor: T-O-M
Fugo píše:Fikux se opět zkouří a bude tam lítat s vlajkou. Naložím maso, vezmu grill. Těším se že se poznáme. ps. letos bagety na motoru nebudou, maso je lepší na grillu.
.....no nejspíšTweety píše:Fugo píše:Fikux se opět zkouří a bude tam lítat s vlajkou. Naložím maso, vezmu grill. Těším se že se poznáme. ps. letos bagety na motoru nebudou, maso je lepší na grillu.
No na tvůj vůz se taky těším. Vidět tolik budíků pohromadě, to se jen tak nevidí
![]()
georg : Jak nejspíš.... ?
Conscious píše:Vzhledem k tomu že nemám BMW tak se tam nedostanu.Doufám tedy že mi to tam pořádně nafotíte a nezapomenete na starý klasiky.
Uz mamFugo píše:Fikux se opět zkouří a bude tam lítat s vlajkou. Naložím maso, vezmu grill. Těším se že se poznáme. ps. letos bagety na motoru nebudou, maso je lepší na grillu.
bylo na casegeorg píše:pojedu nejspíš taky...
biker píše:trosku premejslim, ze bych tam byl preci jen do nedele
Tak... jako dojel by tam,ale ukazovat ho moc nechci,je pěknej a spolehlivej,ale dost silně shnilej.biker píše:jaky nalozte, pekne dojedes modrakem!!!!Conscious píše:Buhehe tak mě někdo naložte a poplkáme vespolek celá sekce...![]()
dyk modrak je v plny kondici ne?
tak to udrzuj do srazu ty, ve stavu pojizdnemConscious píše:Tak... jako dojel by tam,ale ukazovat ho moc nechci,je pěknej a spolehlivej,ale dost silně shnilej.biker píše:jaky nalozte, pekne dojedes modrakem!!!!Conscious píše:Buhehe tak mě někdo naložte a poplkáme vespolek celá sekce...![]()
Navíc když s ním nejezdím já tak nikdo - už půl roku stojí na zahradě,baba se bojí jezdit. Hehe a roste jí z toho tráva,je to promočený vodou protože do něj teče a ona odmítá radikální vybrakování interiéru aby to vyschlo a navíc to odřela.
![]()
sice je psanej na mě ale je její a ona na tohle nemá nějak pochopení. I když co říkala tak jsem ji s bavorama nakazil taky. Ale odmítá se o to starat.
Vynasnažím se. Dnes jsem byl dát nabít baterku na tom takže jsem udělal pár fotek,docela to jde,čekal jsem horší stav. Půl roku jsem to neviděl totiž.biker píše:tak to udrzuj do srazu ty, ve stavu pojizdnemConscious píše:Tak... jako dojel by tam,ale ukazovat ho moc nechci,je pěknej a spolehlivej,ale dost silně shnilej.biker píše:jaky nalozte, pekne dojedes modrakem!!!!
Navíc když s ním nejezdím já tak nikdo - už půl roku stojí na zahradě,baba se bojí jezdit. Hehe a roste jí z toho tráva,je to promočený vodou protože do něj teče a ona odmítá radikální vybrakování interiéru aby to vyschlo a navíc to odřela.
![]()
sice je psanej na mě ale je její a ona na tohle nemá nějak pochopení. I když co říkala tak jsem ji s bavorama nakazil taky. Ale odmítá se o to starat.
nejde tam o auti ale ze prijedes