*BMW*FOTO*SOUTĚŽ* >>>NEWS!!!
Moderátor: T-O-M
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fikux: Gratulace
ilegaltuner: Škoda pro mě jsi byl nej favorit A šup pro fots za 2k
Porota: Diky tentokrát mě to potěšilo, v takove konkurenci (DC kua nehodnot stav auta, ale fotku )
ilegaltuner: Škoda pro mě jsi byl nej favorit A šup pro fots za 2k
Porota: Diky tentokrát mě to potěšilo, v takove konkurenci (DC kua nehodnot stav auta, ale fotku )
E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmmmmm, ani ne , bo bych nemohl pičovat a sralo by tě, že bys nevyhral Takhle mě to bavi vicondrais píše:2 gerorged: nechceš jít teda radši do poroty když pořád radíš?
Tentokrat s hodnocenim souhlasim ve všech směrech, předtim tam chyběla k objektivnosti asi Miša
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Asi takondrais píše:mě by to neštvalo... bych se tím o to víc bavil...
Tak já také přidám své slovní hodnocení. Když jsem četla komentáře DCho uvědomila jsem si, jak máme každý trochu jiný pohled na věc, proto je fajn, že je nás porotců víc Mě třeba vůbec nenapadlo koukat, jestli je kolo umytý nebo špinavý
Conscious - dobrý start, zkus příště vyfotit ta světla více kontrastně, neboli za větší tmy, aby vynikly AE a fotku nerušilo okolí.
Trhyy - u tebe mě nejvíce zaujala poslední fotka, sama nevím proč, možná tím, že je jiná než všechny ostatní - nezaměřuje se na detail na jednom voze Když příště zaparkujete, aby mezi čumákama byl výhled třeba do krajiny, bude to zase o stupeň lepší
jurnec - první fotka je ze zajímavého úhlu, bohužel tam chybí nějaký prvek, detail, co by fotce dominoval. Nejvíc se mi líbila poslední - sépiová fotka.
Johny55 - líbí se mi nápad s formátem poslední fotky - proč by všechny měly být 600x480, že? Pěkné a originální.
.:Kroci:. dokazuje, že rámeček dotváří fotku. Ve tvém případě je velmi vkusně použit a umocňuje dojem z fotky.
Venca Brody - asi jako u všech mě nejvíce zaujala první fotka, voda přidává originalitu. Ještě se oprosit od středové kompozice a super
Ilegaltuner - no jo kuřátka asi nejvtipnější fotka tohoto kola
V12 - fotka číslo 2 - takhle si představuju fotku detailu! Objekt je tam celý, je zasazený do okolí, které ovšem fotku neruší, ale dotváří.
bergos - líbila se mi fotka interiéru. Zkusit si pohrát trochu s kontrastem a ještě by se dala posunout o třídu výš.
Tweety - oceňuju umístění objektů mimo střed, jinak nic výrazného
Fikux - povedené kousky, originální pohled na světlo u tříci u mě vede foto číslo 1, z důvodu popsaných u V12
motokuba - bod za reklamu BMW klubu
ondrais - spolu s George_D jste pro mě shodně vítězové kola. Velmi povedené fotografie! Třetí fotka je navíc tajemná a nutí k přemýšlení
George_D - nezklamal, opět fotky s jeho nezaměnitelným rukopisem. Klobouk dolů především před fotkou číslo 1!
Conscious - dobrý start, zkus příště vyfotit ta světla více kontrastně, neboli za větší tmy, aby vynikly AE a fotku nerušilo okolí.
Trhyy - u tebe mě nejvíce zaujala poslední fotka, sama nevím proč, možná tím, že je jiná než všechny ostatní - nezaměřuje se na detail na jednom voze Když příště zaparkujete, aby mezi čumákama byl výhled třeba do krajiny, bude to zase o stupeň lepší
jurnec - první fotka je ze zajímavého úhlu, bohužel tam chybí nějaký prvek, detail, co by fotce dominoval. Nejvíc se mi líbila poslední - sépiová fotka.
Johny55 - líbí se mi nápad s formátem poslední fotky - proč by všechny měly být 600x480, že? Pěkné a originální.
.:Kroci:. dokazuje, že rámeček dotváří fotku. Ve tvém případě je velmi vkusně použit a umocňuje dojem z fotky.
Venca Brody - asi jako u všech mě nejvíce zaujala první fotka, voda přidává originalitu. Ještě se oprosit od středové kompozice a super
Ilegaltuner - no jo kuřátka asi nejvtipnější fotka tohoto kola
V12 - fotka číslo 2 - takhle si představuju fotku detailu! Objekt je tam celý, je zasazený do okolí, které ovšem fotku neruší, ale dotváří.
bergos - líbila se mi fotka interiéru. Zkusit si pohrát trochu s kontrastem a ještě by se dala posunout o třídu výš.
Tweety - oceňuju umístění objektů mimo střed, jinak nic výrazného
Fikux - povedené kousky, originální pohled na světlo u tříci u mě vede foto číslo 1, z důvodu popsaných u V12
motokuba - bod za reklamu BMW klubu
ondrais - spolu s George_D jste pro mě shodně vítězové kola. Velmi povedené fotografie! Třetí fotka je navíc tajemná a nutí k přemýšlení
George_D - nezklamal, opět fotky s jeho nezaměnitelným rukopisem. Klobouk dolů především před fotkou číslo 1!
Velká holka v malým báwu (120dA)
Re: *BMW*FOTO*SOUTĚŽ*
kurnik pekny tema,ale v blby cas...jeste nemam cabrio prihlaseny
R6 twin turbo + V10 + V12
alespon v tom adrenalinu nebudu sám...V12 píše:kurnik pekny tema,ale v blby cas...jeste nemam cabrio prihlaseny
Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe
No Ústí nad Labem taky není zrovna zajímavé místo na fotky, nicméně tím nechci říci, že by byl nápad špatný. Jen se holt rád podívám a sám budu už tedy nejspíš opodál. Nelze totiž srovnávat možnosti fotky v Praze a někde v prdelákově To už by musel bejt opravdu fajn nápad
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
A kdo řiká, že tam musí být pražský panoramata? I v Ústí se dá udělat hezká fotka, chce o jen nápad. Historické budovy nejsou podmínkouTweety píše:No Ústí nad Labem taky není zrovna zajímavé místo na fotky, nicméně tím nechci říci, že by byl nápad špatný. Jen se holt rád podívám a sám budu už tedy nejspíš opodál. Nelze totiž srovnávat možnosti fotky v Praze a někde v prdelákově To už by musel bejt opravdu fajn nápad
Tweety:když to postavíš někam k řece a blejskneš to tak to bude v poho
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
přijeď to TP a vyfoť to na zámeckym náměstí... je tam zákaz vjezdu,ale ty si to pořešíš... ale fotky krásný
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Už se ví, co bude výhra a jestli bude hodnoceno jenom první místo nebo první tři?
BMW M3 E3O Rulezzz
http://www.fikux.cz
http://www.fikux.cz
Asi se nezúčastnim, páč do tý doby auto mít doma nebudu a žádnou fotku v záloze nemam
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!