Moderátor: T-O-M
BALI píše:trošku opožděně,ale vše nej našemu moderátorovi![]()
![]()
Na bmwklubu je E36 M3 cabrio se sáním od Hamanna v úpravě Ac schnitzer. 330ps za 180tis.Ilegaltuner píše:Tak jsem dneska prodal kupé a chání nějakou e39 m5, e36 m3, nebo e39 540i v manuálu![]()
Nevíte někdo o něčem?
myslíš to zelené roztáhnuté jo? to je hnusTweety píše:Na bmwklubu je E36 M3 cabrio se sáním od Hamanna v úpravě Ac schnitzer. 330ps za 180tis.Ilegaltuner píše:Tak jsem dneska prodal kupé a chání nějakou e39 m5, e36 m3, nebo e39 540i v manuálu![]()
Nevíte někdo o něčem?
Přesně tak. Neříkám že je to libovka, ale pár peněz do ní pustit a bude to masírkaJenik3er píše:NNe to je hnus velebnosti
Myslí toho Ac schnitzera a motor od hamanna, kupované Nové u Renocaru
BALI píše:že já vůl vás poslouchal...kdybych prodal kabro,tak na tohle mam
vypada to tak...ale dost fake pro detiTakeshi píše:to je velmi gut cena,a ještě sedačky f kůži
děkuju, že jsi mi řekl proč je to označení 323 když je to 2,5 zajímal mě důvod např.: nižší výkon emise atd. na výbavu dlabu stačí přední pytle, klima, el okna vpředu a el zrcátka ostatní mě tak moc nezajímá čím víc toho je tím víc se toho může po*ratTrhyy píše:To je normální, všichni 323 maj motory 2,5Jinak mi to za ty prachy přijde celkem levný, ale taky to asi bude tim že to nemá nějakou extra výbavu