No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáTrhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?tojebordel píše:az budu mit auto tak tu budu jako domaAle jedině 325ic

Moderátor: T-O-M
No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáTrhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?tojebordel píše:az budu mit auto tak tu budu jako domaAle jedině 325ic
By mě Břéťo zajímalo, kdo je u tebe ta půlkaBřéťa píše:Az vas tu bude vic jak pet a pul tak to bude teprve super...
318 spíš v ISu, ale ty se v dobrým stavu sháí dost blbě... a do kabria se nic menšího než 2.5 nehodíTrhyy píše:No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáTrhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?Ale jedině 325ic
Mě by stačila aspoň 318 stejnak většinou ty motory s menšim obsahem sou v lepšim stavu
To narazis na tvoje pul bawo?Misa píše:By mě Břéťo zajímalo, kdo je u tebe ta půlkaBřéťa píše:Az vas tu bude vic jak pet a pul tak to bude teprve super...![]()
Tohle u bmw moc neplati...Trhyy píše:No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáTrhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?Ale jedině 325ic
Mě by stačila aspoň 318 stejnak většinou ty motory s menšim obsahem sou v lepšim stavu
No když někdo má na tu spotřebu a na to povinný tak proč neLaconi píše:Podle mě je nejlepší rovnou ta 325i teda aspoň u E30
Břéťa píše:Tohle u bmw moc neplati...Trhyy píše:No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáAle jedině 325ic
Když už tak třičtvrtě. Zas taková zbořka to nejniBřéťa píše:To narazis na tvoje pul bawo?Misa píše:By mě Břéťo zajímalo, kdo je u tebe ta půlkaBřéťa píše:Az vas tu bude vic jak pet a pul tak to bude teprve super...![]()
![]()
No tak jste s Charlitem za 1,5...Misa píše:Když už tak třičtvrtě. Zas taková zbořka to nejniBřéťa píše:To narazis na tvoje pul bawo?Misa píše: By mě Břéťo zajímalo, kdo je u tebe ta půlka![]()
![]()
![]()
mozna E36Trhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?tojebordel píše:az budu mit auto tak tu budu jako doma
Laconi píše:Podle mě je nejlepší rovnou ta 325i teda aspoň u E30
mno lepsi stav nevim, mozna protoze to moc nejede, i kdyz asi pave proto to bude uhoneny a kdyz bawo tak proste 6ti hrnek minimum, 4valec ma zvuk jak sekacka na travu,Trhyy píše:No ten výkon sice láká, ale kdo by to živilBrutus píše:A jáTrhyy píše:Že by si chtěl E30 jako já ?Ale jedině 325ic
No co furt?jaris píše:Haaaaallllllooooooooo,je tu nekdooooooo????????