BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
Re: Bmw sekce!!!
kdyz je vsechno v ok co si psal tak by tomu nemelo bejt nic nebo tam je zahadnej pesek a dobiji to tak jak ma kolem 14.5V ma skodovka nevim kolik ma mit BMW +-to bude stejny
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
i Tavria Club ma vetsi navstevnost
na tom neco bude jak rika Fazeey , od nemcu jen VW
:smich:

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tojebordel píše:i Tavria Club ma vetsi navstevnostna tom neco bude jak rika Fazeey , od nemcu jen VW

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
jestli to nebude tim, ze narozdil od tavria klubu jsou dva relativne velky kluby tykajicich se BMW (BMW klub a e30) a vetsina BMW pozitivnich lidi navstevuje prave je a ne tohle forum a zvlast tuhle sekci, ktera je podle vicemene k nicemu....tojebordel píše:i Tavria Club ma vetsi navstevnostna tom neco bude jak rika Fazeey , od nemcu jen VW
R6 twin turbo + V10 + V12
Hlavu vzhůru chlape! Viděl jsem fotky co jsi jsem dával jak ses ptal cokolivConscious píše:Mě můj miláček chudák mrzne a taje venku a momentálně zjišťuji škody co na něm zima napáchala.![]()
![]()
Už by ten sníh mohl slézt abych se na to mohl zase vrhnout.
ohledně E21,no nevypadá to zrovna růžově, co si budem povídat, ale když přes léto pořádně zapracuješ tak z toho může bejt krásný auto, kterym E21 bez pochyby je.
- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak takV12 píše:jestli to nebude tim, ze narozdil od tavria klubu jsou dva relativne velky kluby tykajicich se BMW (BMW klub a e30) a vetsina BMW pozitivnich lidi navstevuje prave je a ne tohle forum a zvlast tuhle sekci, ktera je podle vicemene k nicemu....tojebordel píše:i Tavria Club ma vetsi navstevnostna tom neco bude jak rika Fazeey , od nemcu jen VW

Audi Coupe Quattro
- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
já mám fotky svoje auta tady v odkazu ..je to zdob kdy jsem chtěl dělat AC Schnitzer packet... ale od jara nastoupí M-packet....tak pak dodám novější fota
foto... album_personal.php?user_id=847
foto... album_personal.php?user_id=847
BMW e39 525 tds ... Individuál by Pavel
člen:bmwklubu
- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
Tom píše:jasny chapu,prave proto ja si to takovy veci nechavam delatPavel 320i píše:máš pravdu stím vejfukem,ale bylo to dělané ve stížených podmínkáchTom píše:pekny akorat ten vyfuk by mohl couhat min ven,jestli me chapes ale jinak pekna karaale už jsem si zvykl
![]()
já jsem si to taky nechal dělat ale bylo to o půl čtvrté ráno u kamaráda na dílně a bylo to za dáco...ale nevadí mě to...kopíruje hranu narazníku. a to je hlavní

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jasny,hlavne kdyz se to libi tobe.Ale jinak auto je peknyPavel 320i píše:Tom píše:jasny chapu,prave proto ja si to takovy veci nechavam delatPavel 320i píše: máš pravdu stím vejfukem,ale bylo to dělané ve stížených podmínkáchale už jsem si zvykl
![]()
já jsem si to taky nechal dělat ale bylo to o půl čtvrté ráno u kamaráda na dílně a bylo to za dáco...ale nevadí mě to...kopíruje hranu narazníku. a to je hlavní

Audi Coupe Quattro
-
Autí
No tak já se taky pochlubím se svým autí, prosím omluvte jak vypadá, ale v tomhle počasí to člověk umeje a druhej den by to mohl mejt zas... 
Jinak je to BMW 525i r.v. 1991, motor M50 142kW/192HP, maximálka dle TP 225kmph, jel jsem s tím zatím jen 200 a to ještě na LPG...
Jinak hudba v tom je, baby na to letěj, tak žádnej stres... 

Jinak je to BMW 525i r.v. 1991, motor M50 142kW/192HP, maximálka dle TP 225kmph, jel jsem s tím zatím jen 200 a to ještě na LPG...

Naposledy upravil(a) unregistered dne 09 bře 2006 14:47, celkem upraveno 4 x.
- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!Slavisimo píše:pavle neches mi venovat ty tvoje predni svetla?

no pravePavel 320i píše:NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!Slavisimo píše:pavle neches mi venovat ty tvoje predni svetla?![]()
![]()
těch se nevzdám...to je to nejhezčí na celém autě

Diesel power 

- Pavel 320i
- Kontaktovat uživatele:
to křídlo klidně je to Zender ale sežen mi M kovéSlavisimo píše:no pravePavel 320i píše:NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!Slavisimo píše:pavle neches mi venovat ty tvoje predni svetla?![]()
![]()
a jeste to kridlo
kridlo bych si vzal i to Mkove kdyby byloPavel 320i píše:to křídlo klidně je to Zender ale sežen mi M kovéSlavisimo píše:no pravePavel 320i píše: NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
a jeste to kridlo

Diesel power