Moderátor: T-O-M
primo jde videt na tom videi jak jeli kolem meho barakuIlegaltuner píše:jj taky mně to napadlo.:Kroci:. píše:jojo to bylo prvni co me napadloT-O-M píše:Getaway in Cesky Tesinškoda že jsem to nenatočil všechno dost dlouho jsem točil ale pak jsem zjistil že se to vyplo
jezdili jsme takhle asi 15-20min
prej proto aby ti připomněli jak zní pořádnej motor pane "oudy"Tom_ píše:primo jde videt na tom videi jak jeli kolem meho barakuIlegaltuner píše:jj taky mně to napadlo.:Kroci:. píše: jojo to bylo prvni co me napadloškoda že jsem to nenatočil všechno dost dlouho jsem točil ale pak jsem zjistil že se to vyplo
![]()
přesně takT-O-M píše:prej proto aby ti připomněli jak zní pořádnej motor pane "oudy"Tom_ píše:primo jde videt na tom videi jak jeli kolem meho barakuIlegaltuner píše: jj taky mně to napadloškoda že jsem to nenatočil všechno dost dlouho jsem točil ale pak jsem zjistil že se to vyplo
![]()
hosi ja sem zvedav az trosku nasnezi jak budete jezditIlegaltuner píše:přesně takT-O-M píše:prej proto aby ti připomněli jak zní pořádnej motor pane "oudy"Tom_ píše:primo jde videt na tom videi jak jeli kolem meho baraku![]()
![]()
ještě chcem natočit něco dalšího a kameru dát na nárazník... z toho by mohli být solidní záběry
to se teprve budou třídit řidiči na ty co umí jezdit a ty co jezdí s předohraby...Tom_ píše:hosi ja sem zvedav az trosku nasnezi jak budete jezditIlegaltuner píše:přesně takT-O-M píše: prej proto aby ti připomněli jak zní pořádnej motor pane "oudy"![]()
ještě chcem natočit něco dalšího a kameru dát na nárazník... z toho by mohli být solidní záběry![]()
![]()
jj jen abych vas netahal z prikopbergos píše:to se teprve budou třídit řidiči na ty co umí jezdit a ty co jezdí s předohraby...Tom_ píše:hosi ja sem zvedav az trosku nasnezi jak budete jezditIlegaltuner píše: přesně tak![]()
ještě chcem natočit něco dalšího a kameru dát na nárazník... z toho by mohli být solidní záběry![]()
![]()
![]()
vzimě se takhle nejezdí a s m3 už vůbec neTom_ píše:hosi ja sem zvedav az trosku nasnezi jak budete jezditIlegaltuner píše:přesně takT-O-M píše: prej proto aby ti připomněli jak zní pořádnej motor pane "oudy"![]()
![]()
Ono na ty samolepce bmwklubu neco bude.Asi si ji taky poridimIlegaltuner píše:dneska jsem prasil a zastavili mně čerti, ale jelikož viděli že jsem v bmw klubu tak mně nechali jet
Venca Brody píše:No ja mam odber neco kolem 90mA.Ale merili jsme to hned po vypnuti motoru a pry se ma cekat asi pul hodky a teprv pak merit.Dalsi mereni sem zatim nedelal.Baterku chci koupit potom na jare,jelikoz ted do prace jezdim stejne jen fackem