Měním značku...
Moderátor: T-O-M
Re: Měním značku...
Tak rádio vyměněno a fše funguje... akorát - proč mi proboha nikdo neřekl, že potřebuju taky jinej konektor na antenu? Tak zase shánět...
hele ty značky si dostala automaticky k techničáku nebo si o ně musela ještě dodatečně žádat?tweetyna píše:Tak už "mluvíme" česky
Tak to se přiznám že netuším... mám moc starostí s golfem takže jsem prostě papíry odevzdala známému před Vánocema a včera si vyzvedla tutajctu hromádku...takže fakt nevím, ale skoro bych si myslela že pokud jde o dovoz tak je snad dají automaticky když mám i novou TK ne??
když se vyplněj oba formuláře,tak se k tomu rz dostanou... když jenom jeden,tak dostaneš čistopis
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
a jak dlouho asi trvá vyřízení značek?
všude jinak... znáš to ale mají na to 30 dní
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak jsem je dostal hned teď už jen přezout a jedemBALI píše:všude jinak... znáš to ale mají na to 30 dní
Mno vida, já čekala cca 14 dní ale to kvuli vánocum... měli by se zrušit, já to říkám pořád..
Re: Měním značku.... - jakej olej????
do kterých dvou děr jsou tam celkem čtyři...zkoušel jsem do dát do všech ale nic a silou něco rvát nechciVenca Brody píše:Ja vindal origo radio s pomoci slabsiho imbus klice,ktery sem strcil do dvou der v radiu.Vyndany bylo za minutu.Jinak na propojeni budes muset koupit jeste redukci na ten origo konektor
4? Já tam taky měla jen 2...
já je mám na těchto místechtweetyna píše:4? Já tam taky měla jen 2...
- Přílohy
-
- bmw cupe 010.jpg (73.39 KiB) Zobrazeno 2171 x
aha, no pořád se učím já tam měla trošek jiné rádio ... Mno tak snad to nějak půjde...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo ja ted nevim.Ja tam nemel tyhle krytky.Ale diry na radiu jsou 4.No slo ven pekne lehce.Skus je krizem.Ja to delal jen jednim imbusem,takze jsem jednu stranu povytah a pak druhou.Ale jaky diry sem pouzil uz fakt nevim.Jen vim ze to slo krasne lehce vytahnout,ale dat tam novy radio i s tou redukci byl nadliskej vykon
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tak měním introš... teď ještě najít síly a v sobotu vyměnit i předek... z tapeců a zadních sedaček jsem byla pro dnešek už moc sprostá
- Přílohy
-
- 19032009.jpg (34.37 KiB) Zobrazeno 2065 x
-
- 19032009(001).jpg (52.84 KiB) Zobrazeno 2065 x
co budeš dělat s tapecama co jsi sundala? kamarád je shání+další věci do interieru
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Bali: no nejsou ve zrovna dobrym stavu abych řekla pravdu. Ale z kompletního interiéru si nechám jen přední sedačky, bo jsou z černý kůže, jinak všechno hadrový pryč...klidně ti je věnuju, ale fakt je to nehezké alespoň jsem si tím jistá u řidiče
nevadí,aspoň něco... kamarád si koupil iso a nemá skoro nic z interieru
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jdeš do bílé....elegance dost
Bali: o.k. za hodinu jedu na sraz BMW ke Sparu, mám to nechat u vozíků?
T-O-M: jsem zvědavá jak dlouho to vydrží
T-O-M: jsem zvědavá jak dlouho to vydrží
Tak hotovo, už jen dospravit tapec u spolujezdce a budu komplet ještě hledám světlou palubku, bylo mi řečeno že se snad i objevuje ale prý nevypadá dobře, tak bych jí chtěla vidět at vim jestli ji chci nebo ne...
..ted koukám že jsem na focení aspon mohla vyndat to křídlo
..ted koukám že jsem na focení aspon mohla vyndat to křídlo
- Přílohy
-
- 25032009(003).jpg (46.64 KiB) Zobrazeno 1916 x
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Auti jako Varak samozrejme znam a musim priznat, ze to je pekny a velice zachovany kousek, proste se neda na silnici prehlednout.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
pavelini: fakt? Určo? Jezdí tu ještě jedno hodně podobné, ale bez M-kových nárazníků a údajně ho řídí taky slečna... ale myslím že nemá stejný zadní světla, ale to bych kecala a taky se tu občas objeví Pete se skorem stejnym, ale má chromové lišty kolem oken......
nicméně pokud jsi viděl moje a takhle pěkně o něm napíšeš tak jsem poctěna
nicméně pokud jsi viděl moje a takhle pěkně o něm napíšeš tak jsem poctěna
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Ale na ruzaku pred mudrou stoji jen jedno hihi
joooo, tak jooo, to je muj Démon
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Ty brdo Tweetynko, no mazec, ze uz i ty jsi v BMW, tve auti jsem videl a krasavec a svete div se, ale uz i ja, si vozim prdel v BMW a jsem z ni velice vyprsklej. Uzasne auticko a V12 ji uz videl. Tak nezapomen po Varech na me blikat a nedelat ze sebe aroganta hihi Ps musim prece tu E 10tku casem za necim tahat hihi ne?
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
nejsem debil? reaguju na jednu vec dvakrat a to jen proto, ze si prectu prvni stranku a jsem linej cist dalsi, jsem ostuda, omlouvam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
pavelini: no bavíš mě ale já jsem blb co zdraví jen scirocca, jakmile jedu v báfku tak jsem nějaká zasněná a nesleduju kdo jede, tak kdyžtak zdrav první a třeba se proberu