Na folie už jednu firmu v Brně mám (u který jsem si nechal dělat folie na bejvlýho Rovera), ale kdyby i tohle bylo rovnou možné, tak by to bylo fajn.
Nevíte někdo o něčem, za jakýkoliv kontakt budu neskutečně rád. Díky

jestli myslíme tu stejnou lakovnu ve šlapanicích , jakože dvě tam asi nebudou , tak větší shit lak sem nezažil jakej udělaly kamarádovi na bafuKaty píše:Co se ale do kvality tyče, volila bych Šlapanice, tam ti to ale nenechaj.
Máš na mysli bývalýho člena Zave_M50? Kdysi dávno měl starou pětku E34???Goldies píše:jak pise mattyx - zave je hodne sikovnejLakoval mi veci na kabro a mamine opravil fiestu po pádu ledové kry
Hele myslim ze je to onSPEEDY píše:Máš na mysli bývalýho člena Zave_M50? Kdysi dávno měl starou pětku E34???Goldies píše:jak pise mattyx - zave je hodne sikovnejLakoval mi veci na kabro a mamine opravil fiestu po pádu ledové kry
Jestli jo, tak toho jsem neviděl aspoň sto let
SPEEDY píše:jestli si dobře pamatuju, tak se jmenuje Petr Zavadil a má sestru Janu, nebo tak nějakTak ho pozdravuj, když se s ním uvidíš
bingoMattyX píše:SPEEDY píše:jestli si dobře pamatuju, tak se jmenuje Petr Zavadil a má sestru Janu, nebo tak nějakTak ho pozdravuj, když se s ním uvidíš
jj to je on![]()
jj, se vším všudyKaty píše:speedy je levnejsi o pet set
... a s atestama?
od tebe jsem neslysel cenu? kdyz neplatce tak bez papiru bez dph?SPEEDY píše:SunTek, 3M...plátce ne