Naše Káry...
Re: Naše Káry...
přední nárazník je hodně fajne
Taky myslím . Jednoduchý a čistý clean styl mám nejradši .46reddy píše:přední nárazník je hodně fajne
JJ povedená prácička
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
DOLUUUUUU! jinak jo
Japonci na konci
Ták . Snížit, rozšířit .
Pernick: nechci ti do toho kecat, ber to jako můj názor. Já bych tam dal 16ky kola, snížil, oranžovel lak co má Bradman na kabru, folie a nechal tam seriový nárazníky, max. na nich zavařit ty žlábky, ale ty nástavce v nárazníku moc nejsou fajne
Kluci, já vím chtěl bych podvozek, o tom žádná, folie samozřejmě taky. Ale jako student jsem rád za to co mám a hlavně aspoň mám svoje vlastní auto že , už tak jsem do toho nasypal víc než dost (17000,- materiálově) do blbýho Fáčka a teď další přebytečný love nemám, radši jdu někam s mladou a hlavně jezdím a nastávce nárazníků se mi právě líbí dle mě se to tvarově na fáá hodí
Tady pár fotek od doby, kdy jsem na něm začal dělat (celé prázdniny)
Tady pár fotek od doby, kdy jsem na něm začal dělat (celé prázdniny)
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
ale hlavně jsi šel správnou cestou, nejdřív opravit co je potřeba a pak upravovat. neboj, nikam nespěchej, pěkně šetři penízky o ono to půjde
JJ jsi šikovnej . A myslím, že pár korun alespoň na nižší a tvrdší pružiny určitě ušetříš. Není to taková investice jako celý podvozek .
No jako ušetřím, ale co ušetřím, tak radši teď dám do benzínu a do auta už nějak moc vrážet nechci mám to tak na max. 3 roky, uvidíme podle situace.
Čoveče začíná to dostávat tvary, jen tak dál. Viděl jsem moc pěkný fáčka viděl bych to tak na zavaření aspon zadních klik, kufru, nějaký 13tky kolesa s límečkem a na to pořádnou papuč gumu, čočky dopředu do světel trošku rozšířit a nakonec lak a máš z toho moooc fajnovku. Ale to jen tak tak jak by se to asi líbilo mě kdybych měl fávo
BMW e21
BMW e32
BMW e32
To je sice hezký, ale psal, že peněz není moc a to co jsi mu vypsal je tak 30 až 40 s lakem a kolama...Bredy píše:Čoveče začíná to dostávat tvary, jen tak dál. Viděl jsem moc pěkný fáčka viděl bych to tak na zavaření aspon zadních klik, kufru, nějaký 13tky kolesa s límečkem a na to pořádnou papuč gumu, čočky dopředu do světel trošku rozšířit a nakonec lak a máš z toho moooc fajnovku. Ale to jen tak tak jak by se to asi líbilo mě kdybych měl fávo
zavaření zadních klik tě stojí kus plechu 15x5 cm a kus kitu kola cca 5tis, rozšíření zase kus plechu ja kupoval 2 tabule metr na metr a stály mě necelý kilo. A ten lak jsem psal naposled protože to je ten největší ranec, ale zase pokud je někdo šikovnej tak si i krásnej lak udělá sám v domácích podmínkách
BMW e21
BMW e32
BMW e32
ty kola fakt dneska seženeš kolem 5ti tisíc
Aha takže pěkný kola a na to "pořádný papuče" jak jsi psal za 5t? Tak mi ukaž kde u hned je jdu koupit!
A čočky do předních světel taky zadarmo?
Nevím kde žijete hoši...
A čočky do předních světel taky zadarmo?
Nevím kde žijete hoši...
Čoveče žiju v Brně už celkem dlouho a vím jaký tu jsou ceny. Vzhledem k tomu že je to 4x100 rozteč tak jich je plno možná že se ve 13tkách hledá špatně ale kdo hledá ten najde. a čočky no ono v dnešní době je málo aut s čočkama. Stačí zajít na vrakáč a je tam čoček že se z teho pose.... Tady bych viděl problém ti co umí koupit hotový se nedoplatí a člověk co si opravil favo podle fotek je celkem zručnej a tu čočku z teho světla vypreparuje. Ja stojím nohama pevně na zemi a už 4 roky nežiju ve snách Maro!!!
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Jen podotýkám, mám starý Fáčko takže rozteč ještě 4x98 a na netu je většina akorát Fiatovejch kol
a kdyby se někdo nudil a měl chvilku čas, může kouknout na slideshow.Je teda z doby, kdy Fáá ještě nebylo hotový (to není sice ještě ani teď, ale budiž )
http://w235.photobucket.com/pbwidget.sw ... 60494d.pbw" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT2: a ještě bych jen přihodil fotku interiéru jak vypadá teď, snad se bude líbit
a kdyby se někdo nudil a měl chvilku čas, může kouknout na slideshow.Je teda z doby, kdy Fáá ještě nebylo hotový (to není sice ještě ani teď, ale budiž )
http://w235.photobucket.com/pbwidget.sw ... 60494d.pbw" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT2: a ještě bych jen přihodil fotku interiéru jak vypadá teď, snad se bude líbit
Naposledy upravil(a) Pernick dne 25 bře 2009 21:01, celkem upraveno 2 x.
Nebudu nikomu nutit svůj názor. Asi mám jinou představu o kolech
hele Maro, kola na favorita se fakt dají sehnat za 5tis, ted jsem měl nabídku na ATS v 15", obutí tak na sezonu a fakt 5 tis. rozteč sice 4x100, uznávám, ale límcáky a na favoritu by vypadali hodně fajne. A pokud ci pročteš inzeráty na AT, tak tam taky vidám kola v podobný cenových relacích
Však v pohodě. Já jen, že bych bral něco exkluzivnějšího kdybych tunil. Obyčejný 15" mám na léto i na firemní káru, ale kdybych měl káru na srazy tak bych bral něco jako PSL, RSL, Schmidt, BBS, Kerscher a podobně a ty by za 5 nebyli ani náhodou... .
tak jasně, ale i ty ATS límcáky udělají hodně parády, ikdyž na ty všechny značky, co jsi vypsal, tak to nemá
Tak ty 15" ATS s límcem se mi vždycky líbili. A ná Fávu jsou taková klasika takže klidně...
který ATeeSa? mohl by někdo hodit foto?
http://www.ibz.cz/hlinikova-kola.php?di ... -7x15-1782" onclick="window.open(this.href);return false;
tyle nééé,se dávali na golfáky , podle me nehodící se
Ale vždyť tě stojí sada 11 600 !!!!!!!!!!!!! To je za tyhle "obyč" kola dost balík . To už seženeš v bazaru nějaký BBS, RSL a podobně jak jsem psal...
Reddy psal ze v ATaT se prodavaji v bazaru za 5 tis
Japonci na konci