Upozornění na člena"Martinvr6" NEVYŘEŠENO !!

Tuningová scéna ve Brně a okolí
Rendis
Kontaktovat uživatele:

Re: Upozornění na člena"Martinvr6" NEVYŘEŠENO !!

Příspěvek od Rendis »

[quote="Favo RS"]Chtěl bych taktéž upozornit na tohoto člena s kterým mám od února 2008 nevyřešené věci.Po dlouhých 7 měsících jsem se od něho dočkal informace,a to tak že jsem ho musel sám vyhledat, jinak to nebylo možné,že ze dvou věcí má jen jednu a za druhou mi dá nazpět peníze a slíbil ,že se do týdne ozve a vše zdárně vyřešíme.Toto se samozřejmě nestalo a "panVR6" byl opět k nezastižení a když náhodou zvedne mobil,tak se zapírá a že neví kdo volá atd...Takže si nemislím,že problém je někde jinde,ale právě v této osobě,která se vymlouvá,zapírá a lže do očí (i před svědky) věci jsou asi za 8tis.[/quote]

Já už to vzdal. Svody jsem si objednal u jiného člověka a dostal jsem je do týdne.Tak že problém je jinde.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

Rendis píše:Je to člověk,který mi dluží už 8 měsíců zboží za které si nechal zaplatit!! Do dnes nemám ani zboží ani peníze.Na telefon,icq,sz nereaguje. :( Tak Ti to panáčku osladím alespoň tady a všude kde se ukážeš!
tady mas foto kopie o platbe, ze penize jsem si nenechal
Obrázek
Favo RS píše:Chtěl bych taktéž upozornit na tohoto člena s kterým mám od února 2008 nevyřešené věci.Po dlouhých 7 měsících jsem se od něho dočkal informace,a to tak že jsem ho musel sám vyhledat, jinak to nebylo možné,že ze dvou věcí má jen jednu a za druhou mi dá nazpět peníze a slíbil ,že se do týdne ozve a vše zdárně vyřešíme.Toto se samozřejmě nestalo a "panVR6" byl opět k nezastižení a když náhodou zvedne mobil,tak se zapírá a že neví kdo volá atd...Takže si nemislím,že problém je někde jinde,ale právě v této osobě,která se vymlouvá,zapírá a lže do očí (i před svědky) věci jsou asi za 8tis.
tady mas foto kopie o platbe, ze penize jsem si nenechal
Obrázek
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Vim jak ebay funguje, sam sem tam uz koupil nekolik veci a zadnej problem. Z blizkejch zdroju vim, ze i reklamace resi rychle a kvalitne.
Trochu mne udivuje ze vetsina z vas vyuziva sluzeb "par odvaznych" kteri na sebe berou tu odpovednost a exponujou se tam za Vas, misto toho abyste se zaregistrovali sami. Pak z toho vznikaj podobny situace jako je tahle :kladivo: :kladivo:

Osobne patrim k neduverivejm lidem, takze tam jedu na vlastni triko... cela procedura registrace na Ebay a na PayPal abych moh platit mi trvala zhruba tejden (nejdelsi bylo potvrzeni PayPal accountu) registrace na ebay byla bleskova. Kdo neumi nemecky muze se registrovat i na Ebay.com login pak funguje na COM i DE.

Jo to se mi to poucuje kdyz to nejsou moje prachy ale mne se nic podobnyho stat nemuze, ja si problemy se svejma zasilkama resim sam primo s prodavajicim a ne pres prostrednika kterej to muze pekne odesrat jak od kupujiciho tak od prodavajiciho pokud ten druhej usije boudu.
Pětka f kombajnu

Odpovědět

Zpět na „Brno“