Nevim, jestli ještě má to bimoto, ale bylo na prodej... Capriho sem viděl - někdo to do něj napral zezadu na křižovatce, auto se za zadním sloupkem zlomilo...kastle je asi víceméně hotová (hliník + lamino) a je tam posazenej novej motor
Ahojky no moc casto sem nechodim. Auto mi v rijnu zezadu nabouraly odhodil me o 11m (vaha capriho 1430+ 70kg ja) takze byla zvlnena podlaha az pod zadnima sedackama a blatniky byly zlomeny dolu o cca 40cm. Ted uz je kastle temer hotova zbyva jen par dodelavek a lak. Je tam novy vykonejsi motor cca 192ps a auto proslo odtucnovaci kurou takze doufam ze bych se mohl dostat do jedne tuny. 4x4 tam stale zustalo jinak se zmenilo proti origu temer 85% auta a proti prvni uprave tak 50% . A hlavne po neustale kritice kol tam jsou nova (stara) lestena kola 17ti palcova 215/40. Co se tyce bi mota tak projekt jsem rozpustil a pokusil se dostat z neho co nejvice penez takze uz zustala pouze kastle. Projekt bi moto mi pomohl ve sposte veci a poznatku ale mit auto ktere neni k nicemu jinemu nez na srazy a mit v nem vice jak 300 tisic kc a k dokonceni by byla potreba jeste cca 100 tak na to nemam a Capri stoji taky nemale penize a zda se mi z lepsi. Auto prp pritelkyni zatim v klidu odpociva musim na nem dodelat jeste trochu karosariny a pok uz jen lak a nastrojit ale po nehode jem praci prerusil a vrhl se na opravu Capriho ktera se zvrhla v totalni predelavku. Jo a je to opel rekord z 65tyho na podvozku z omeg. Tot zatim vse
zabicka.alenka píše:skritek: toho bimota je skoda... jsem se tesila, az to uvidim jet... Prej si s tim sprintil na Honda-day (nebo jak se to pise ) - jakej byl cas???
zabicka.alenka píše:skritek: toho bimota je skoda... jsem se tesila, az to uvidim jet... Prej si s tim sprintil na Honda-day (nebo jak se to pise ) - jakej byl cas???
hééj, tak to je mazec, už se nemůžu dočkat, až to uvidím na živo někde na sraze. ty kola co jsou na tom VTčku už tam teda máš jo?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd