Eclipse 2.0T GSX je doma
Ale já s ním právě nechci nic dělat. Ale raději ať se rozletí spojka, než něco jiného. Jo a nevím jestli mám zadní VLSD diff, vím že ho jen majitel natřel červenou základní barvou jako celé auto.Krosmen píše:ty vole do 400PS nemusíš se zadkem nic dělat.....tim chci říct s diferákem......jo máš VLSD zadní diff?????poznáš to tim že to na něm máš napsaný....
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tak dnes jsem objednal nový převodový olej.
Jinak až to hodím příští týden do servisu, tak si Alík mákne. Dokuď nebude Eclipse ve 100% kondici, tak si ho neodvezu.
Nakonec mi bude dělat i zadělání nového IC atd............................. (to ještě neví)Nemám teď vůbec čas. Ale peněz je, že nevím co mám dřív koupit.
Jinak až to hodím příští týden do servisu, tak si Alík mákne. Dokuď nebude Eclipse ve 100% kondici, tak si ho neodvezu.
Nakonec mi bude dělat i zadělání nového IC atd............................. (to ještě neví)Nemám teď vůbec čas. Ale peněz je, že nevím co mám dřív koupit.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Anděl píše:Tak dnes jsem objednal nový převodový olej.
ty kokote!!!!vole my tam mame prace 3prdele...........se radeji jeste skoc doluvit.....
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eclipse 2.0T GSX je doma
To chce dávat do Rapu?
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
Nestresuj. To že neodjedu do té doby, dokuď to nebude ve 100% kondici jsem myslel jako vtip. Stačí když to bude pojízdné. Jinak bych stejně neodjel.Alik píše:Anděl píše:Tak dnes jsem objednal nový převodový olej.
ty kokote!!!!vole my tam mame prace 3prdele...........se radeji jeste skoc doluvit.....
Jinak nebylo by od věci začít přemýšlet nad vlastním autoservisem. Ono servisů je tu sice "docela dost", ale všude se čeká a čeká. Jedině kde jsem nemusel čekat, bylo v Renault Borfaj. Tak mě obrali ještě ten den.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Re: Eclipse 2.0T GSX je doma
jasne dyt sem zaskolenej na MITSUBISHIPeLa píše:To chce dávat do Rapu?
Tak jsem dnes přišel proč mi tak divně smrděl Eclipse. Pod sedačkou jsem našel "vůňi" do auta. Je na ní obrázej prasete a také to tak smrdí. Vzal jsem jí do garáže a už ani tam nejde dýchat.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Takže dnes je Eclipse už zase doma. V servise byl 4dny, kde se na něm od rána do večera makalo.(Teda Alík dělal)
Celkově tyhle 4dny mě stály přes 30tisíc a stále z toho chčije olej.
Cca za 14dní tam jedu znova, na další opravy, úpravy.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tak jsem dnes koupil těsnění za slovo "Děkuji" takže už nebudu zanechávat loužičky oleje.fufu píše:A to se teda vyplatíAnděl píše:Takže dnes je Eclipse už zase doma. V servise byl 4dny, kde se na něm od rána do večera makalo.(Teda Alík dělal)
Jinak jsem konečně zkusil trakci na 1ku pod skoro plným plynem. Vyjížděl jsem od Agipu do zatáčky a vyrazil jsem hned za projíždějícím autem. To co se stalo nedokážu moc popsat. Za 2s jsem musel brzdit abych to auto předemnou nezbořil. A zase to nehrabalo Teda možná si kola trochu hrábly, ale to jsem nepoznal.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem konečně zkusil trakci na 1ku pod skoro plným plynem. Vyjížděl jsem od Agipu do zatáčky a vyrazil jsem hned za projíždějícím autem. To co se stalo nedokážu moc popsat. Za 2s jsem musel brzdit abych to auto předemnou nezbořil. A zase to nehrabalo Teda možná si kola trochu hrábly, ale to jsem nepoznal.[/quote]
ta čtyřkola má hrabat? (jen otázka)
ta čtyřkola má hrabat? (jen otázka)
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
Fiesta Courier 1.8D
ta čtyřkola má hrabat? (jen otázka)[/quote]lisky píše:Jinak jsem konečně zkusil trakci na 1ku pod skoro plným plynem. Vyjížděl jsem od Agipu do zatáčky a vyrazil jsem hned za projíždějícím autem. To co se stalo nedokážu moc popsat. Za 2s jsem musel brzdit abych to auto předemnou nezbořil. A zase to nehrabalo Teda možná si kola trochu hrábly, ale to jsem nepoznal.
Až tam bude 400PS+, tak snad začne. Zatím to na pálení gum není. Nevýhoda je, že pak oddělám všechny 4 gumy.
Zítra zkusím hořičák, kolik to tam dá. Alík dal 180km/h tak musím minimálně 200km/h. Až pojedu nahoru 250km/h a dolu stejně, budu spokojen.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
O tom vím. To naráží výfuk o spodek auta. Zatím ho nechám narážet, než budu řešit kompletní výfuk v nerezu.Flinta píše:ja bych nerekl ze v motoru a ani bych nerekl ze syci... vcera jak si odjizdel tak bych rekl ze ti nekde kolem vejfuku rezonuje nakej plech..byl to takovej divnej zvuk kdyz si pridal plyn tak se to ozvalo
Tohle je zcela nový zvuk. Až se venku ochladí, tak se na to půjdu podívat. Bude to mít něco společného se sáním
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Až tam bude 400PS+, tak snad začne. Zatím to na pálení gum není. Nevýhoda je, že pak oddělám všechny 4 gumy.Anděl píše:ta čtyřkola má hrabat? (jen otázka)lisky píše:Jinak jsem konečně zkusil trakci na 1ku pod skoro plným plynem. Vyjížděl jsem od Agipu do zatáčky a vyrazil jsem hned za projíždějícím autem. To co se stalo nedokážu moc popsat. Za 2s jsem musel brzdit abych to auto předemnou nezbořil. A zase to nehrabalo Teda možná si kola trochu hrábly, ale to jsem nepoznal.
Zítra zkusím hořičák, kolik to tam dá. Alík dal 180km/h tak musím minimálně 200km/h. Až pojedu nahoru 250km/h a dolu stejně, budu spokojen. [/quote]
250nahoru? to i s NI mám maxku jen 240km/h nahoru
Rád ybch se případně zůčastnil tohoto pokusu
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
Fiesta Courier 1.8D
Fiesta Courier 1.8D