Srazik-Blatna 9.6.2007
Možná kdybych jel já, tak by byla větší kolona. Ale za mnou. Musím jezdit opatrně protože si pod sebou dělám trvale olejovou skvrnu a tlumiče KO.Mihala píše:Já myslel, že uděláme větší kolonu
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nás v sobotu ráno (na sraz do Blatný) sešlo požehnaně, obsadili jsme celou benzínku, cesta byla docela obtížná, ono udržet pohromadě v koloně 14 aut je makačka, jen jsem neměl jet jako první páč jsem měl svěřenou krásnou spolujezdkyni a koukal jí pořád do výstřihu jsem na jedné odbočce blbě odbočil a už jsme jeli někam úplně jinam, takže tak 20 km jsme najeli zbytečně ale nakonec jsme v pohodě a za včasu dorazili na sraz
V Blatné nebyla ani žádná kolona u vstupu, takže jsme byli za okamžik na place a vrhli se na mytí aut
Bylo pekelné vedro ale i přesto u nás vládla super zábava
Tak a teď co vlastně bylo vidět na sraze
Tak jsme si přivezli mnoho poháru za první místa
A nakonec jsme vše zajedli v pěkné pizzérii
End
V Blatné nebyla ani žádná kolona u vstupu, takže jsme byli za okamžik na place a vrhli se na mytí aut
Bylo pekelné vedro ale i přesto u nás vládla super zábava
Tak a teď co vlastně bylo vidět na sraze
Tak jsme si přivezli mnoho poháru za první místa
A nakonec jsme vše zajedli v pěkné pizzérii
End
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazik-Blatna 9.6.2007
fufu. velká gratulace.... docela sis to užíval. a to líbání no to ti závidim.super. moc pěkný to máš. a ta music. .... no koment.
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Stenlis: Tak vyhoď repro a budeš mít taky líbání. A možná i víc.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
... díky , také gratulace k , no já slyšel že si si chtěl odvést holky no mě se obě dvě do auta nevešlystenlis píše:fufu. velká gratulace.... docela sis to užíval. a to líbání no to ti závidim.super. moc pěkný to máš. a ta music. .... no koment.
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
jo chtěl odvíst. mě se líbila ta blondýnka. . no když tam nebyla music tam sem vezl jednou 14 lidí. takže se dvěma bych si poradil. byly moc pěkný. no nic tak se zas vrátim na zem.fufu píše:... díky , také gratulace k , no já slyšel že si si chtěl odvést holky no mě se obě dvě do auta nevešlystenlis píše:fufu. velká gratulace.... docela sis to užíval. a to líbání no to ti závidim.super. moc pěkný to máš. a ta music. .... no koment.
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.... taky se mě líbila ta blondýnka , no já než pozavíral auto tak mi zněj uteklistenlis píše:jo chtěl odvíst. mě se líbila ta blondýnka. . no když tam nebyla music tam sem vezl jednou 14 lidí. takže se dvěma bych si poradil. byly moc pěkný. no nic tak se zas vrátim na zem.fufu píše:... díky , také gratulace k , no já slyšel že si si chtěl odvést holky no mě se obě dvě do auta nevešlystenlis píše:fufu. velká gratulace.... docela sis to užíval. a to líbání no to ti závidim.super. moc pěkný to máš. a ta music. .... no koment.
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilů z EU:
http://sannycars.cz
Honda Integra TypeR -> http://girlstuning.com/clen.php?Clen=119
http://sannycars.cz
Honda Integra TypeR -> http://girlstuning.com/clen.php?Clen=119
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
Taky gratulujeme vsem co maj poharek nam se na zavodech taky darilo a mame doma svuj prvni poharek
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
No já ho přesvědčil, že by měl jezdit měřený, ale ne kvůli umístění ale kvůli tomu aby věděl jestli se zlepšuje a nebo ne , ale Mihala byl natřesenej, no škoda že jsme to nestihli tak snad příště
Mortem: díky a také blahopřeji k
Gismo: jo došel, ale jen tak tak zrovna odjížděli
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
S Mihalou jsem jela volnej - tak si muze udelat malicko odhad dle meho casu... Chtela jsem dat i proti Alikovi, ale to bohuzel nevyslo, tak snad v JHfufu píše:zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
No já ho přesvědčil, že by měl jezdit měřený, ale ne kvůli umístění ale kvůli tomu aby věděl jestli se zlepšuje a nebo ne , ale Mihala byl natřesenej, no škoda že jsme to nestihli tak snad příště
A jak jsi dopadla s Mihalou?zabicka.alenka píše:S Mihalou jsem jela volnej - tak si muze udelat malicko odhad dle meho casu... Chtela jsem dat i proti Alikovi, ale to bohuzel nevyslo, tak snad v JHfufu píše:zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
Skoda, ze jsem nemohl jet
GIV 1.8T
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
alik jel jen s esem a to je jednoznacne jasny kdo vyhral nozabicka.alenka píše:S Mihalou jsem jela volnej - tak si muze udelat malicko odhad dle meho casu... Chtela jsem dat i proti Alikovi, ale to bohuzel nevyslo, tak snad v JHfufu píše:zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
a ty s mihalou ste to meli jak?? a kolik si mela cas??
jo a kdy je presne ten JH?? tam by alik mohl jet uz posilenej