Srazik-Blatna 9.6.2007
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazik-Blatna 9.6.2007
jak jasny??? je to prece dvoulitr v turbu tak ma naprosto jiny moznosti nez moje atmosferaFlinta píše:alik jel jen s esem a to je jednoznacne jasny kdo vyhral nozabicka.alenka píše:S Mihalou jsem jela volnej - tak si muze udelat malicko odhad dle meho casu... Chtela jsem dat i proti Alikovi, ale to bohuzel nevyslo, tak snad v JHfufu píše:
No já ho přesvědčil, že by měl jezdit měřený, ale ne kvůli umístění ale kvůli tomu aby věděl jestli se zlepšuje a nebo ne , ale Mihala byl natřesenej, no škoda že jsme to nestihli tak snad příště
Mortem: díky a také blahopřeji k
Gismo: jo došel, ale jen tak tak zrovna odjížděli
a ty s mihalou ste to meli jak?? a kolik si mela cas??
jo a kdy je presne ten JH?? tam by alik mohl jet uz posilenej
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
GratulaceFlinta píše:jo to je sice hezky ale podvozek je mekejs takze si to drepne na prdel ....chce to vsechno udelat no ... eclipse nevysel tak se poladi tohle
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
proc pohoda?? jinak ja bych je jel fufu a mihala me prekecali...mihala me tam uz tahnul na registraci .......zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
nejvic me dostaval ten typek co tam jezdil stou cervenou L- Deltou......
jo a nema nekdo moji fotku jak litam na draze??
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
No protoze jsi rikal, ze je jezdit nebudes, tak jsem usoudila, ze se nic nestalo... Jsem netusila, ze ses nechal ukecat.Alik píše:proc pohoda?? jinak ja bych je jel fufu a mihala me prekecali...mihala me tam uz tahnul na registraci .......zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
zabicka.alenka píše:No protoze jsi rikal, ze je jezdit nebudes, tak jsem usoudila, ze se nic nestalo... Jsem netusila, ze ses nechal ukecat.Alik píše:proc pohoda?? jinak ja bych je jel fufu a mihala me prekecali...mihala me tam uz tahnul na registraci .......zabicka.alenka píše:fufu: jo takhleee... no Alik stejne rikal, ze nechce jezdit ostry, ne? Takze pohodaaa
Ale to vis!To on jenom povida ze ne a nakonec se ostatni nestaci divit!