pecka jak cip......
FOTKY NAŠÍCH MAZLŮ SEM
Moderátor: Fazeey
- Stanleysniper
Moje Fiště,mněl jsem ho od 4.1-2.2.06 Zima je svině.
////////////////viewtopic.php?t=27078&p ... c&start=32
////////////////viewtopic.php?t=27078&p ... c&start=32
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY NAŠÍCH MAZLŮ SEM
No moc pěkné auto a taky dokáže být pěkně naleštěné.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- Tommy-cupra
to dela ta barva kdyz je to na slunicku, jinak diky, pristi tyden bude zas par zmen tak nafotim
SEAT LEON CUPRA
hej pane hezký poleso ale ty kapsy z tech prahů pryč:c))
bohuzel musim s tebou souhlasit, ty prahy se opravdu moc nepovedly! Bohuzel cena tech ktere by se mi libily je uplne astronomicka a bez nich to vypada divne, tak jsem zvolil tohle. Jinak ty mas taky pekne autiko okukoval jsem ho v Petrvalde a mas ho fakt pekne!noreking píše:vypada pekne!!!! takovy decent.....ale ty prahy bych mozna zvolil jine jak uz tady bylo receno....ale to je jenom muj nazor
Jo j
Jo polo OZZYho. Luxus auto. Ty co to tam sedí v tom autě za agenta? Vypadá jako přikrytá kuželka
VW golf II GT 1.8Turbo
skara ozzy...kudma jezdis, ze jsem te tu jeste nevidel....
jinka moooc pekny polo
co takhle jeste dat listy pryc a kliky do barvy?
jinka moooc pekny polo
co takhle jeste dat listy pryc a kliky do barvy?
Asi mě ukamenujete,ale mě se strašně moc páči ta Tigra,na těch Keskinech,to je fakt šupa!!
das Auto
kuva....to ut radeji nerikej.
bohuzel me taky
bohuzel me taky
fakie vw: to neni kuzelka, ale mrtvola co jsem vezl z garaze domu Jo jinak tady verejne dekuji fakiemu za pomoc s autem
dan: ooo moc dekuji, chvaly od tebe si moc vazim. Tyyjo, ale dyt ja te potkavam docela casto
no listy uz jsem resil, pokusil jsem se je sundat, ale co me cekalo pod nima brrr takze ted zvazuju ze je jenom prestriknu do barvy a co se tyce klik? Nevite nahodou nekdo cim to striknout at se to neloupe?
ty Keskiney jsou opravdu velmi mnamozni
dan: ooo moc dekuji, chvaly od tebe si moc vazim. Tyyjo, ale dyt ja te potkavam docela casto
no listy uz jsem resil, pokusil jsem se je sundat, ale co me cekalo pod nima brrr takze ted zvazuju ze je jenom prestriknu do barvy a co se tyce klik? Nevite nahodou nekdo cim to striknout at se to neloupe?
Oni me to smazali? to jsou ale hovadaV-Y-V-I píše:Asi mě ukamenujete,ale mě se strašně moc páči ta Tigra,na těch Keskinech,to je fakt šupa!!
jinak diky za pochvalu Cult style na Opla jde taky né
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
jojo to maš asi pravdu,ale Cult style proste miluju jak na Oplech tak na WVTROY píše:jde to,ale dělaj to oplisti,že kopírujou od VWALES píše:Oni me to smazali? to jsou ale hovadaV-Y-V-I píše:Asi mě ukamenujete,ale mě se strašně moc páči ta Tigra,na těch Keskinech,to je fakt šupa!!
jinak diky za pochvalu Cult style na Opla jde taky né
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Nejak poresit ty listy a kliky z neceho jinehopolo OZZY píše:fakie vw: to neni kuzelka, ale mrtvola co jsem vezl z garaze domu Jo jinak tady verejne dekuji fakiemu za pomoc s autem
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Tommy-cupra