Moderátor: Fazeey
no problémy, spíš je to asi tak že každej G-Lader se vysype, někde jsem čet že vydrží až 100tis km což znamená že většina z nich už bude po repasi.. koukni do annonce, skoro u každýho auta s G60 je tam napsano "repase G" ... výhoda je že se dá celkem lehce a levně zvýšit výkon až nad 200k, ale pak už je to o výměně motorovejch dílů.. narozdíl od toho VR6 vydrží hodně se seriovejma komponentamaShaity píše:jo a ještě něco lidi...já toho o G60 nějak moc nevím...ale co máme známýho co má prodejnu Vwček...tak ten mi říkal že G60 měli velký problémy z kompresema....hmm co je na tom pravdy....a teda jestli je to motor v pohodě co by bylo lepší G60 bo Vr6...je mi jasný že na přestavbu určitě G60 ale zas ten výkon Verunky
Vsak ten motor je 1.8 8V ne? Ja se ani nedivim ze odchazi kdyz to Gecko musi dodavat 80% vykonu motoru.Fazeey píše:no problémy, spíš je to asi tak že každej G-Lader se vysype, někde jsem čet že vydrží až 100tis km což znamená že většina z nich už bude po repasi.. koukni do annonce, skoro u každýho auta s G60 je tam napsano "repase G" ... výhoda je že se dá celkem lehce a levně zvýšit výkon až nad 200k, ale pak už je to o výměně motorovejch dílů.. narozdíl od toho VR6 vydrží hodně se seriovejma komponentamaShaity píše:jo a ještě něco lidi...já toho o G60 nějak moc nevím...ale co máme známýho co má prodejnu Vwček...tak ten mi říkal že G60 měli velký problémy z kompresema....hmm co je na tom pravdy....a teda jestli je to motor v pohodě co by bylo lepší G60 bo Vr6...je mi jasný že na přestavbu určitě G60 ale zas ten výkon Verunky
Mě si za poslední 2 roky s autem nemohl nikde vidět jelikož ho ještě nemám postavené a co je potřeba k přestavbě ,,kolik si ochoten investovat do přestavby vr6 do GII"Shaity píše:to robertvr6:hmm já su z jihlavy....což určitě víš kde je když tu vwclub mělů sraz na pávově a tebe jsem tam myslím taky viděl...teda tvýho mazla...:c))co všechno teda musím sehnat abych mohl zažít měnit...????bude to asi malej oprc co???
Eaton64 prej good... Mel ho na aute chvili clen "Tailer" v Corradu...zvooky píše:Jinak co se tyka kompresorů tak opravdu nemaji nijak extra dlouhou životnost, až mi odejde dam tam z MB