O negativní odpovědi mi nejde. Ale to jak to napíšou. Humus, výblitek atd. Todle je tak inteligence školáku základní školy. Jestli se pak ale cítí jak frajeři tak at si to užijí.Quide píše:Ano a jelikož je to diskuzní fórum a každý si tu může říct svůj demokratický názor, tak my jej můžeme říci také. Teď myslím ve vztahu k vaším negativním názorům na jeho auto.deywis píše:chápu že se chvála čte líp než kritika, ale když nechce číst negativní příspěvky tak to sem neměl dávat... jsme snad na diskusním fóru a každej tady může říct svůj demokratickej názor...
VW Golf V 2.0 TDI
Moderátor: Fazeey
Re: VW Golf V 2.0 TDI
Auto bylo dělané tak aby bylo odlišné. Je to paráda hodit nárazníky GTI cítit se jak frajer že za pár minut mám hotovo a pak po pár kilákoch potkat x stejně udělanejch aut. To mi opravdu radost nedělá. Tak vím že mám origo a ještě jsem stejné nepotkal. Jinak kola atd. je v plánu. Jen se nenašli ještě ty pravé.Quide píše:Asi takto.... sice VW jako značku nemám vůbec v lásce, musím se tady Pecana zastat....
Jsem sice také zastáncem decentního stylu (a když už, tak doplňky ze sportovních variant jednotlivých modelů př. Mpacket), ale myslím si, že už to tady dost přeháníte.... Když někde vidím téma Golf, nebo příspěvek o Golfu, tak rychle zavírám okna, ale kupodivu jsem si toto přečetl až do konce. Pecan z nezajímavého Golfa udělal celkem zajímavé auto, na které se dá dívat. Takže si drž svou a nenech se od nich rozhodit.... co by se mě ještě osobně líbilo je hodit kola do černé barvy s červenými límci .... v podstatě viz. Stanleyho příspěvek, ale já jsem to napsal slušnějc
''Hodit auto k zemi a našroubovat pořádný kola''
Pecan V : o té inteligenci by jsi měl asi pomlčet.Slovo výblitek z mé strany bylo k příspěvku od Takeshiho,vubec se to netýkalo tvého auta,proto jsem ho citoval
Tak to se teda omlouvám. Ale vyznělo to uplně jako další narážka.lefi píše:Pecan V : o té inteligenci by jsi měl asi pomlčet.Slovo výblitek z mé strany bylo k příspěvku od Takeshiho,vubec se to netýkalo tvého auta,proto jsem ho citoval
Klid, Lefi závidí tunink, protože sám jezdí starym pekáčem se zašlym lakem, kterej vydává za mat
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Tak každý něčím jezdí. Buh ví co má schované v garáži o čem netušíš.Starlet píše:Klid, Lefi závidí tunink, protože sám jezdí starym pekáčem se zašlym lakem, kterej vydává za mat
Lefi rád starý pekáčePecan V píše:Tak každý něčím jezdí. Buh ví co má schované v garáži o čem netušíš.Starlet píše:Klid, Lefi závidí tunink, protože sám jezdí starym pekáčem se zašlym lakem, kterej vydává za mat
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
To těžce zavání dvojsmyslem...Starlet píše:Lefi rád starý pekáčePecan V píše:Tak každý něčím jezdí. Buh ví co má schované v garáži o čem netušíš.Starlet píše:Klid, Lefi závidí tunink, protože sám jezdí starym pekáčem se zašlym lakem, kterej vydává za mat
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
starý pekáče jsou nej (auta) a starším pekáčům jak myslí kane 13 taky meze nekladu když jim neni víc jak 35
Lefi milfhunterlefi píše:starý pekáče jsou nej (auta) a starším pekáčům jak myslí kane 13 taky meze nekladu když jim neni víc jak 35
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz