Znate tuto Fabku???

Moderátor: Fazeey

Odpovědět
YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Lu82 píše:lidi berte to tak AXON je firma v ktere tečou hrozný prachy a todle dokázal kluk amater s pruměrným přijmem. (Sám bez pomocí firmy, prace ve dne v noci)
8) ale jo smekám klobouk práce super ,auto super, vnitřek ještě víc mě se líbí hodně moc jenom furt v těch spoilerech vidim axon to nic proti majiteli ten si to první místo zaslouží právem hezčí auto sem tam včera fakt neviděl 8)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Lu82 píše:no jo ale s fabkou se toho moc neda vymyslet, viděi jste tu fabku co měla předni naraznik vzadu? Aspoň na mě to pusobilo takovym dojmem. Spousta lidi fabku přeplaca všim co je na trhu. A tohle je takovej decent ale Martin určitě něco vymisli co nikdo nema
:D no rozhodně to je jedna z těch na který se dá koukat jinak máš fakt že tam včera byli i absoltní hnusy viz kombík né amogha ten druhej to je prostě děsný :lol:

Lada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lada »

Klobouk dolů pokud si tohle dělal sám.Vypadá moc pěkně.Moc tomu nerozumím,ale líbí se mi to.Né každý je vývojář,aby vymýšlel nové tvary a vzory.A kdo umí takhle solidně udělat autíčko z dostupných věcí je borec.Jen houšť.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Obrázek

Parodie na Amogha... :smich2:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Pro me je tahle kdyz jsme u toho Stylingu... :wink:

Obrázek

tel. 608 372 848

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D jj zemi i mě :wink:

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

no voe sem premejslel jestli tenhle prispevek s touhle fabkou poslat :lol: :lol: tak pozde no..presne i jak sme vcera rikali s klukama...18tky kola, snizit,rozsirit.. nic vic..a vypada to super 8) 8)
...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

A 1,2HTP...

tel. 608 372 848

amogh

Příspěvek od amogh »

ta na tech dynatechach je 1,4/44kW

jinak k ty zeleny aj nevim no, jako celkove vysledek je zajimavej, designove vyrovnanej ale proste nic novyho

jako ok delal si to sam ale co? jako ez delal sam klempirinu? to potom jo, jestl ito ze si koupil narazniku od axonu (ktery uz jezdi na dosti fabiich u nas) a nasadil je, prahy od topplastu k tomu svetla a pak hura do lakovny - no to proste nepovazuju za stylingovej zazrak - sorry

koukal jsem ze si ale pohral z brazdama za to urcite body :-))
Touran BMM

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Zemi píše:http://honda-pics.ic.cz/as/DSC_9040.JPG
Parodie na Amogha... :smich2:
ne to je fotka stara 3 roky kdyz Kaja zacinal :lol: (joke)
ta modra se mi libi :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

YANEK píše:
Lu82 píše:lidi berte to tak AXON je firma v ktere tečou hrozný prachy a todle dokázal kluk amater s pruměrným přijmem. (Sám bez pomocí firmy, prace ve dne v noci)
8) ale jo smekám klobouk práce super ,auto super, vnitřek ještě víc mě se líbí hodně moc jenom furt v těch spoilerech vidim axon to nic proti majiteli ten si to první místo zaslouží právem hezčí auto sem tam včera fakt neviděl 8)
no jo koupit na to narazniky, zrcatka prahy, jiny svetla a placnout to tam bych zvladl taky, a klempiriny ze by tam bylo nejak moc? akorat zadek, mraceni, a kliky, proste jak uz tady nekdo napsal je pekna ale nic novyho
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

amogh píše:ta na tech dynatechach je 1,4/44kW

jinak k ty zeleny aj nevim no, jako celkove vysledek je zajimavej, designove vyrovnanej ale proste nic novyho

jako ok delal si to sam ale co? jako ez delal sam klempirinu? to potom jo, jestl ito ze si koupil narazniku od axonu (ktery uz jezdi na dosti fabiich u nas) a nasadil je, prahy od topplastu k tomu svetla a pak hura do lakovny - no to proste nepovazuju za stylingovej zazrak - sorry

koukal jsem ze si ale pohral z brazdama za to urcite body :-))
koukam tady mne nekdo predbehl :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Pro mě byl jeden z Best ten cihlovej Golf I, jen ty M3 zrcátka mu to kazily, ty se tam podle mě nehoděj :ja_nic:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zdárek ta zelená byla ozdobou sobotního srazu.Je to nejlepší fabka která je.Ptica na to nemá ani nahodou.Amogh co to máš s kapotou?Nabral někde veverku ne?A ten s tou modrou vedle tebe měl zajímavej přední nárazník.Řekněte mu někdo v clubu at si do toho kopne i z druhé strany třeba mu naskočí tak jak má bejt.

amogh

Příspěvek od amogh »

Anonymous píše:Zdárek ta zelená byla ozdobou sobotního srazu.Je to nejlepší fabka která je.Ptica na to nemá ani nahodou.Amogh co to máš s kapotou?Nabral někde veverku ne?A ten s tou modrou vedle tebe měl zajímavej přední nárazník.Řekněte mu někdo v clubu at si do toho kopne i z druhé strany třeba mu naskočí tak jak má bejt.
ptica na to nema ani nahodou? dost nesouhlasim Ale nazor kazdyho samo

ja uznavam napad a nevsednost a v tehle kategorii ptica vitezi

me kapotu proste nakej kreten odrel, ja nic nenabral
Touran BMM

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Nejlepší příspěvky píšou stejnak anonymové :?:

amogh

Příspěvek od amogh »

klasika :-D
Touran BMM

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

hlavně na zeleny fabce, viděli jste někdo interier???? Skvělá prace, auto je celkově vyvažene. A sám PTica smekl před Martinovou prací

amogh

Příspěvek od amogh »

cervena k zeleny? no nevim, airbag fuc

ale jo prace dobra
Touran BMM

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

videl jsem to ted na vystavisti,nic moc,stalo tam takhle udelanych fabii vic,kazdej druhej ma narazniky od axonu,vzdyt to ani neni pekny,nechapu jak si tam nekdo muze takovou sracku dat
SEAT LEON CUPRA

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

Tommy-cupra jsi evidentě namachrovanej blbeček. Už jen ta barva na fabce je sama osobě moc dobra. cena je 9000 za litr teto barvy. Furt lepši axon než něakej hnusnej extrem co ma každe druhe auto

TOOMB

Příspěvek od TOOMB »

To Lu82: aby jsi se z te Fabky nepos... Tobe za to plati, ze ji tady tak vychvalujes :? :lol: Kazdej ma jinej nazor a hned nemusis oponovat, kdyz ji nekdo nevychvali do nebes. Vypada dobre, ale jak tady uz bylo nekolikrat receno, nic novyho ani zadnej zazrak :twisted:
VW Bora 2.3 V5 4MOTION
Obrázek

jizzle

Příspěvek od jizzle »

Je pravda, ze ted vypada Fabka o hodne lip, ale stejne si myslim, ze k dokonalosti ji chybi pekny kola (beru ze to je o vkusu). A jak uz tady nekdo napsal, vypada to hodne jako kopie te zlute, ktera je fakt hezka. Tolik o vzhledu, ale nikdo tady neresil jak to jede.. hm ?

jizzle

Příspěvek od jizzle »

tak se omlouvam, blbne mi IE, takze jsem nevidel, ze je tady vic prispevku..

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

TOOMB píše:To Lu82: aby jsi se z te Fabky nepos... Tobe za to plati, ze ji tady tak vychvalujes :? :lol: Kazdej ma jinej nazor a hned nemusis oponovat, kdyz ji nekdo nevychvali do nebes. Vypada dobre, ale jak tady uz bylo nekolikrat receno, nic novyho ani zadnej zazrak :twisted:
presne tak 8) 8) 8)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ta zelená je nejlepší fabka co jsem kdy videl.Prostě pecka.Myslím že Ptica a a červenej maj o čem přemýšlet.A i Ptica říkal že na ni nemá.Tak asi není co řešit.A že zelenej nevyhrál v Praze je jenom o tom že není z Prahy.Bejt to u nás tak to taky nevyhraje někdo z Prahy.

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Ale jó, je moc pěkná, a co že má nárazníky od axonu, každý druhý fáčko má taky Ellri, a proč? protože na fáčko nic vkusnějšího nesežeš, teda krom mistra Koška :lol:
Ale neměl si psát že to bude bomba, a že ostatní utřou :nono:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

amogh

Příspěvek od amogh »

anonym to opet rozlousk :-D

jinak ptica ani wasabi neutiraj protoze stale maji pouze a jenom jedinej bodikyt kerej nikdo jinej nema!! coz se bohuzel neda rict o teto zelene
Touran BMM

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Bože poměřovat auta takhle to tu snad ještě nebylo. Mě se víc líbí rozhodně Píčova fábie než tahle. Vzhled auta se ale neměří podle vložených peněz (sebdražší lak může být hnusnější než levnej), ale o tom jak to auto vypadá celkově. Tohle ještě neni vychytaný. A kombinace zelený a červený je doopravdy ošklivá.
Pevně doufám že mi taky někdo nazve blbečkem, minimálně dva se mě zeptaj co mam za úpravy já že kritizuju a budou si myslet že sem debil. Na to se těšim nejvíc. A tommy-cupra má pravdu a i když ho osobně neznám, jeho příspěvky o tom že je namachrovanej blbeček nevypovídají. Hele já když byl malej tak kamarádovo fáčko pro mě bylo prostě to nej a všechny ostatní nic moc. už mi ale došlo že sem byl hodně mimo. tak počkáme až to dojde i tobě člověče
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

amogh píše:anonym to opet rozlousk :-D

jinak ptica ani wasabi neutiraj protoze stale maji pouze a jenom jedinej bodikyt kerej nikdo jinej nema!! coz se bohuzel neda rict o teto zelene
A rozhodně zdařilejší bodykit než ta zelená 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „VW Concern Forum“