ale jo smekám klobouk práce super ,auto super, vnitřek ještě víc mě se líbí hodně moc jenom furt v těch spoilerech vidim axon to nic proti majiteli ten si to první místo zaslouží právem hezčí auto sem tam včera fakt nevidělLu82 píše:lidi berte to tak AXON je firma v ktere tečou hrozný prachy a todle dokázal kluk amater s pruměrným přijmem. (Sám bez pomocí firmy, prace ve dne v noci)
Znate tuto Fabku???
Moderátor: Fazeey
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no rozhodně to je jedna z těch na který se dá koukat jinak máš fakt že tam včera byli i absoltní hnusy viz kombík né amogha ten druhej to je prostě děsnýLu82 píše:no jo ale s fabkou se toho moc neda vymyslet, viděi jste tu fabku co měla předni naraznik vzadu? Aspoň na mě to pusobilo takovym dojmem. Spousta lidi fabku přeplaca všim co je na trhu. A tohle je takovej decent ale Martin určitě něco vymisli co nikdo nema
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj zemi i mě
ta na tech dynatechach je 1,4/44kW
jinak k ty zeleny aj nevim no, jako celkove vysledek je zajimavej, designove vyrovnanej ale proste nic novyho
jako ok delal si to sam ale co? jako ez delal sam klempirinu? to potom jo, jestl ito ze si koupil narazniku od axonu (ktery uz jezdi na dosti fabiich u nas) a nasadil je, prahy od topplastu k tomu svetla a pak hura do lakovny - no to proste nepovazuju za stylingovej zazrak - sorry
koukal jsem ze si ale pohral z brazdama za to urcite body )
jinak k ty zeleny aj nevim no, jako celkove vysledek je zajimavej, designove vyrovnanej ale proste nic novyho
jako ok delal si to sam ale co? jako ez delal sam klempirinu? to potom jo, jestl ito ze si koupil narazniku od axonu (ktery uz jezdi na dosti fabiich u nas) a nasadil je, prahy od topplastu k tomu svetla a pak hura do lakovny - no to proste nepovazuju za stylingovej zazrak - sorry
Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne to je fotka stara 3 roky kdyz Kaja zacinal (joke)Zemi píše:http://honda-pics.ic.cz/as/DSC_9040.JPG
Parodie na Amogha...
ta modra se mi libi
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
no jo koupit na to narazniky, zrcatka prahy, jiny svetla a placnout to tam bych zvladl taky, a klempiriny ze by tam bylo nejak moc? akorat zadek, mraceni, a kliky, proste jak uz tady nekdo napsal je pekna ale nic novyhoYANEK píše:ale jo smekám klobouk práce super ,auto super, vnitřek ještě víc mě se líbí hodně moc jenom furt v těch spoilerech vidim axon to nic proti majiteli ten si to první místo zaslouží právem hezčí auto sem tam včera fakt nevidělLu82 píše:lidi berte to tak AXON je firma v ktere tečou hrozný prachy a todle dokázal kluk amater s pruměrným přijmem. (Sám bez pomocí firmy, prace ve dne v noci)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
koukam tady mne nekdo predbehlamogh píše:ta na tech dynatechach je 1,4/44kW
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Zdárek ta zelená byla ozdobou sobotního srazu.Je to nejlepší fabka která je.Ptica na to nemá ani nahodou.Amogh co to máš s kapotou?Nabral někde veverku ne?A ten s tou modrou vedle tebe měl zajímavej přední nárazník.Řekněte mu někdo v clubu at si do toho kopne i z druhé strany třeba mu naskočí tak jak má bejt.
ptica na to nema ani nahodou? dost nesouhlasim Ale nazor kazdyho samoAnonymous píše:Zdárek ta zelená byla ozdobou sobotního srazu.Je to nejlepší fabka která je.Ptica na to nemá ani nahodou.Amogh co to máš s kapotou?Nabral někde veverku ne?A ten s tou modrou vedle tebe měl zajímavej přední nárazník.Řekněte mu někdo v clubu at si do toho kopne i z druhé strany třeba mu naskočí tak jak má bejt.
ja uznavam napad a nevsednost a v tehle kategorii ptica vitezi
me kapotu proste nakej kreten odrel, ja nic nenabral
Touran BMM
- Tommy-cupra
presne takTOOMB píše:To Lu82: aby jsi se z te Fabky nepos... Tobe za to plati, ze ji tady tak vychvalujes Kazdej ma jinej nazor a hned nemusis oponovat, kdyz ji nekdo nevychvali do nebes. Vypada dobre, ale jak tady uz bylo nekolikrat receno, nic novyho ani zadnej zazrak
Bože poměřovat auta takhle to tu snad ještě nebylo. Mě se víc líbí rozhodně Píčova fábie než tahle. Vzhled auta se ale neměří podle vložených peněz (sebdražší lak může být hnusnější než levnej), ale o tom jak to auto vypadá celkově. Tohle ještě neni vychytaný. A kombinace zelený a červený je doopravdy ošklivá.
Pevně doufám že mi taky někdo nazve blbečkem, minimálně dva se mě zeptaj co mam za úpravy já že kritizuju a budou si myslet že sem debil. Na to se těšim nejvíc. A tommy-cupra má pravdu a i když ho osobně neznám, jeho příspěvky o tom že je namachrovanej blbeček nevypovídají. Hele já když byl malej tak kamarádovo fáčko pro mě bylo prostě to nej a všechny ostatní nic moc. už mi ale došlo že sem byl hodně mimo. tak počkáme až to dojde i tobě člověče
Pevně doufám že mi taky někdo nazve blbečkem, minimálně dva se mě zeptaj co mam za úpravy já že kritizuju a budou si myslet že sem debil. Na to se těšim nejvíc. A tommy-cupra má pravdu a i když ho osobně neznám, jeho příspěvky o tom že je namachrovanej blbeček nevypovídají. Hele já když byl malej tak kamarádovo fáčko pro mě bylo prostě to nej a všechny ostatní nic moc. už mi ale došlo že sem byl hodně mimo. tak počkáme až to dojde i tobě člověče
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form