oživení původního laku - čím?
oživení původního laku - čím?
Poradíte někdo čím oživit lak? je to obyč červená...
původní majitel se o to nejspíš pokusil viz. elipsa. Já to zkoušel Tempo pastou, Turtle wax leštěnkou a nic
vypadá to, že by to jít mohlo...
mám pěkně vyšusovanou kapotu a přední blatníky, zadek je štříklej tak to mám dvoubarevný
včera jsem koupil od velvany leštěnku přímo na červenou tak uvidím, ale za 89 kaček asi nemůžu moc čekat...
Kdyby to šlo tak jak je to na tom růžku kapoty bylo by to super
Dík moc za rady!
původní majitel se o to nejspíš pokusil viz. elipsa. Já to zkoušel Tempo pastou, Turtle wax leštěnkou a nic
vypadá to, že by to jít mohlo...
mám pěkně vyšusovanou kapotu a přední blatníky, zadek je štříklej tak to mám dvoubarevný
včera jsem koupil od velvany leštěnku přímo na červenou tak uvidím, ale za 89 kaček asi nemůžu moc čekat...
Kdyby to šlo tak jak je to na tom růžku kapoty bylo by to super
Dík moc za rady!
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
to nejsou žárovky, ale gumičky na parkovačkách jedna stojí 6Kč původně jsem je měl objednaný do palubky, ale přivezli větší, tak jsem to zkusil do světel a do interiéru...jarda píše:OT: hele ty zarovky co mas v prednich svetlech sem mel taky a jsou pekne na hovno, pac asi po dvou mesicich praskly
dík za typzabicka.alenka píše:Tempo je dobre na kazdej starej lak.... ale je hrubej, tak na to pozor! Jinak ja mela cervenou micru a na tu jsem si koupila lestenku Super shine polish - od Pearl´s car care.... s tim jsem byla mooooc spokojena! Muzu doporucit!!!
2Gusto: taky dík za radu, budu mít od kamaráda půjčenou strojní leštičku... uvidíme
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Rozleštění laku
Stačí Čistič laku a Star Wax.
- Přílohy
-
- malucha oživení2,13mm.jpg (12.56 KiB) Zobrazeno 4119 x
hodně kilometrů bez nehod
Re: oživení původního laku - čím?
urcite bych to prenechal lakyrnikovi,ten ti to jednou dvakrat prejede masinkou a nepoznas to.Znam zenskou ktera auto umyvala dratenkou (ryhy na celem laku nebyly hluboke) a podarilo se to trochu zachranit
- Tommy-cupra
ja jsem kupoval ted na mycku novy tempo,je to na novy laky a uz jsme s tim delali treba uplne novou a6ku cernou co mela rejhy na kapote a v pohode,nic nebylo videt.chce to tempo a lesticku nebo hadr a drhnout,ale je to makacka. My tohle delame ale vyjde to tak na 1500kc.
SEAT LEON CUPRA
já svoje auto bral tempem, trošku to prokouklo, ale je místama poškrábanej a na to tempo nemá, pak sem koupil leštěnku na zelenej lak, ale to pomůže na miniaturní škrábance a navíc sem byl celej zelenej a navíc si musíš dávat majzla na různý černý lišty a tak aby nebyly taky barevný , takže já radši šetřim na celolak a bude
Velkoobchodní ceny S 19% DPH
ČISTIČ LAKŮ 500ml 142,- vystačí tak na 4- 5 středně velkejch aut. Neobsahuje konzervační vosk, tak doporučuju uzavřít voskem. Třeba STAR WAX 500ml 142,- 5-6 aut. 2x ročně natřít a lehce setřít. Samoleštící vosk vhodný k dlouhodobé ochraně laku.
Vosk na povrchově poškozené laky : WAX POLISH 500ml 5- 6 aut. 130,-
Je potřeba trochu přitlačit, nechat zaschnout a pak setřít čistým hadrem.
Pokud máte plasty, tak je před leštěním natírám přípravkem MULTI BRILL, který zamezí tomu, aby se do plastu zanesla leštěnka a zároveň vám plast, gumu, koženku... oživí a nakonservuje. Taky s ním blejskám umytý motory. Cena 300ml rozprašovač 142,- 500ml 213,- Malá spotřeba, lépe nanášet houbičkou nebo měkčím hadrem.
Vosk na povrchově poškozené laky : WAX POLISH 500ml 5- 6 aut. 130,-
Je potřeba trochu přitlačit, nechat zaschnout a pak setřít čistým hadrem.
Pokud máte plasty, tak je před leštěním natírám přípravkem MULTI BRILL, který zamezí tomu, aby se do plastu zanesla leštěnka a zároveň vám plast, gumu, koženku... oživí a nakonservuje. Taky s ním blejskám umytý motory. Cena 300ml rozprašovač 142,- 500ml 213,- Malá spotřeba, lépe nanášet houbičkou nebo měkčím hadrem.
- Přílohy
-
- rozdíl1.jpg (24.62 KiB) Zobrazeno 4098 x
Jako CCCO 1.8T ... + na větší škrábance 3M pasta s minerály, ale neprobrousit.
Gr33N MoNsT3R
3M je dobrý, ale trochu drahý.Shr3k píše:Jako CCCO 1.8T ... + na větší škrábance 3M pasta s minerály, ale neprobrousit.
Kup nejakou osvedcenou lestenku a kus hadru "Jelenice".Neni to jen o lestence,ale take cim to delas
- Tommy-cupra
riwax doporucuju,mel jsem od nich par vzorku na mycku a nektery veci jsou vazne dobry,hlavne vosk na tmavy auta,usetri to silene casu
SEAT LEON CUPRA
Děkuju za poklonu, už jsem se lekl, že Riwax nikdo nezná. Je pravda, že to používaj hlavně profíci v oboru mytí a čištění aut.Tommy-cupra píše:riwax doporucuju,mel jsem od nich par vzorku na mycku a nektery veci jsou vazne dobry,hlavne vosk na tmavy auta,usetri to silene casu
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz prodavame dodavku(vetsinou bilou) tak ji nejdriv prejedu tekutym piskem a pak Tempem....sice me pak dva dny bolej pracky, ale vysleek je jedinecnej....
VW PASSAT B5
Tak to jsem ještě nezkoušel. Jde to lehčejc.Fiesta píše:No kdyz prodavame dodavku(vetsinou bilou) tak ji nejdriv prejedu tekutym piskem a pak Tempem....sice me pak dva dny bolej pracky, ale vysleek je jedinecnej....
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Ivan...vis jak to je s dodavkama...a jeste k tomu s bilejma.....spina jiz nejde normalne umejt houbou(mastny fleky a smir) no a prave ten tekutej pisek to vse odstrani....i v drazkach....a lak to neposkrabe...coz je taky vyhoda..
VW PASSAT B5
- Tommy-cupra
moc lidi to nezna ale mel jsem par veci a na mycce od vas a spokojenost,ani nevim proc jsem neobjednal nic,mozna kvuli cene,uz ani nevim,ted to asi budu prodavat tak to neresim uz.Ivan Kuda píše:Děkuju za poklonu, už jsem se lekl, že Riwax nikdo nezná. Je pravda, že to používaj hlavně profíci v oboru mytí a čištění aut.Tommy-cupra píše:riwax doporucuju,mel jsem od nich par vzorku na mycku a nektery veci jsou vazne dobry,hlavne vosk na tmavy auta,usetri to silene casu
SEAT LEON CUPRA
takze budou nejake slevove akceTommy-cupra píše:moc lidi to nezna ale mel jsem par veci a na mycce od vas a spokojenost,ani nevim proc jsem neobjednal nic,mozna kvuli cene,uz ani nevim,ted to asi budu prodavat tak to neresim uz.Ivan Kuda píše:Děkuju za poklonu, už jsem se lekl, že Riwax nikdo nezná. Je pravda, že to používaj hlavně profíci v oboru mytí a čištění aut.Tommy-cupra píše:riwax doporucuju,mel jsem od nich par vzorku na mycku a nektery veci jsou vazne dobry,hlavne vosk na tmavy auta,usetri to silene casu
Tak jsem si minimálně za zkoušku koupil elektrickou leštičku v Baumaxu...
A chci se vás zeptat, co je pro takovou elektriku nejlepší. (3000ot./min, leští podobně jako ruka )..
Dále jsem v Baumaxu viděl toto ale radši jsem nic nekupoval, chci se nejdřív poradit. A jedno jsem našel doma jen už nevím co to je ...
Poraďte co koupit a co nekoupit, popř. ještě něco jiného.. Je to pro modrozelenou metalízu.
Jo a je to foceno tydlifounem tak omluvte kvalitu.
A chci se vás zeptat, co je pro takovou elektriku nejlepší. (3000ot./min, leští podobně jako ruka )..
Dále jsem v Baumaxu viděl toto ale radši jsem nic nekupoval, chci se nejdřív poradit. A jedno jsem našel doma jen už nevím co to je ...
Poraďte co koupit a co nekoupit, popř. ještě něco jiného.. Je to pro modrozelenou metalízu.
BMW...V8...
Tak jako profík ti poradím. Leštička za 500,- je dobrá akorát na rozleštění vosku. Když přitlačíš, tak se zabrzdí. Jako profík ti poradím, že je třeba sehnat něco profesionálního v amaterským balení. Je to Paint cleaner(čistič laku)od RIWAXu. Stojí to 142,- a mám s tím dost dobrý výsledky i bez obyčejný leštičky. Na rozleštění laků je potřeba mít rotační leštičku profi. Ta má otáčky od 800 - 2800 otáček za minutu. Pak na to musím natřít vosk. Pouze ručně. A pak to jenom utřu, jeko prach.Termik píše:Tak jsem si minimálně za zkoušku koupil elektrickou leštičku v Baumaxu...
nemohu poslat foto
chtěl jsem poslat foto, jak se to dělá a jak to pak vypadá, ale nejde to!