Poraďte s barvou ;)
-
- Kontaktovat uživatele:
Poraďte s barvou ;)
Poradíte jakou barvu na 17" na alfu? asi se tam nejvíc hodí ve stříbrné jak jsou, ale jsem posedlý bílíma kolama.Nebo uplně jinou?Co myslíte?
Naposledy upravil(a) filly dne 31 bře 2013 19:14, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte s barvou ;)
na komaxit jdou v každém případě (jsou hrozně dojebane)..ještě mě napadl černý mat ale to by asi bylo divné
A co takovy gunmetal ? Za sebe bilou rozhodne nedoporucuji Pokud to nebude lak, tak mas po sezone z toho spis "sloni kost".
-
- Kontaktovat uživatele:
komax mam zdarma jinak bych to neřešil..s tou bílou bych nesouhlasil co mám na mazdu letní tak ty jsou v bílem komaxu už několik let jezdil jsem je na 3 různých autech a jsou jako bys je zrovna vytáhl z pece..nesmí to přijít do kontaktu se solí to je pak zle..
Tak bila kola jsem mel 4roky a to jak komax tak lak a nikdy vic..
" www.autowerks.cz "
přesně tak.. opískuješ to a komaxitem to zabiješ úplně.. nech to kvalitně nalakovat.. měl jsem taky bílý komaxit jedno léto a z brzdového prachu jsem měl přední kola nažloutlé.. už nikdy více.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
-
- Kontaktovat uživatele:
bratr taky jezdí bílý komax a nam to prostě nežloutne tak nevím..nejaký profi lak řešit nebudu na to nejsou love..
nejsou love.. ty disky jsou křivé už z fotky, co chceš takové křiváky nakomaxitovat jen proto, že ho máš zadarmo? Se na to vykašli rovnou a nech to tak, ne?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
za mě tato barva, jen nevím jaký to je odstín
Life is too short to drive boring cars
Neni to nahodou ta co jsem postoval vys, gunmetal ?
ted jsem to hledal ale nenašel, měl jsem si to napsat,když jsem tu fotku stahoval. Nevím fakt, přijde mi, že je o něco tmavší
Life is too short to drive boring cars