Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
tak kdyz uz se do me pustili na fabia klubu tak mi dejte zahul i tady
bez penez do hospody nelez aneb no money no funny
ale tak aspon par zmen jsem si dopral a myslim si ze slovo styling stale muze u mojeho auta zustat
jasny ze tak super jako loni to neni, ale zase se aspon nikde neloupe lak, nic nepraska, nic neodiram
ale snazil jsem se aby tam bylo aspon neco zajimaveho, jinak udelano nez tradicne bývá, takze proto cerne listy. koncovka mirne stranou (a hlavne zesikmena jak svisle tak pri pohledu zezhora, maska mattig cerne lakovana a ty cerne ramecky)
zasadni zmena:
podvozek HP sporting, predek stelovaci, snizeni vepredu cca 6 cm
dale maska mattig
zalakovani list a mrizek do cerne perleti
koncovka vyfuku pro Octavii II (original skoda)
cerne ramecky mlhovek
lakovane trmeny do slonove kosti
lakovani motoru do kremove barvy
bez penez do hospody nelez aneb no money no funny
ale tak aspon par zmen jsem si dopral a myslim si ze slovo styling stale muze u mojeho auta zustat
jasny ze tak super jako loni to neni, ale zase se aspon nikde neloupe lak, nic nepraska, nic neodiram
ale snazil jsem se aby tam bylo aspon neco zajimaveho, jinak udelano nez tradicne bývá, takze proto cerne listy. koncovka mirne stranou (a hlavne zesikmena jak svisle tak pri pohledu zezhora, maska mattig cerne lakovana a ty cerne ramecky)
zasadni zmena:
podvozek HP sporting, predek stelovaci, snizeni vepredu cca 6 cm
dale maska mattig
zalakovani list a mrizek do cerne perleti
koncovka vyfuku pro Octavii II (original skoda)
cerne ramecky mlhovek
lakovane trmeny do slonove kosti
lakovani motoru do kremove barvy
- Přílohy
-
- 238_3832.jpg (116.46 KiB) Zobrazeno 3030 x
-
- 111.jpg (77.66 KiB) Zobrazeno 3572 x
-
- 110.jpg (90.28 KiB) Zobrazeno 3030 x
Naposledy upravil(a) amogh dne 20 čer 2006 08:44, celkem upraveno 3 x.
Touran BMM
-
- Kontaktovat uživatele:
je to super! Me se to libi az tak...teda az na ten vyfuk, resp. jeho okoli...z ty fotky to vypada nejak divne chtelo by to lepsi fotu
jinak ta fotka s tim motorem mi hned pripomnela tuhle fotku
jinak ta fotka s tim motorem mi hned pripomnela tuhle fotku
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu
ty voeeeee kdo me to kopirujeee??? ))))) no to mi pomoz ja tuhle fotku vidim poprve
jinak z vejfukem to neni prca, docela sem tem chlapikum co to varili zamotal hlavu, neni uplne presne jak sem si ho pral ale nakonec se mi moc libi
ono neni jen tak napasovat koncovku do presne vyrizleho otvoru, tak aby nebouchala atd
jinak z vejfukem to neni prca, docela sem tem chlapikum co to varili zamotal hlavu, neni uplne presne jak sem si ho pral ale nakonec se mi moc libi
ono neni jen tak napasovat koncovku do presne vyrizleho otvoru, tak aby nebouchala atd
Touran BMM
i kdyz kurna ta ibizka mi je povedoma, ale ty pruziny v kremove sem si nevsiml
Touran BMM
-
- Kontaktovat uživatele:
no tu fotku sem poprvy videl asi pred rokem, mozna dokonce uz driv, takze myslim, ze kopirujici bude nekdo jinejamogh píše:i kdyz kurna ta ibizka mi je povedoma, ale ty pruziny v kremove sem si nevsiml
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
hezky az na ten pentagram na viku kufru...
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
to vize bych chtel jeste snizit ale nevim uvidime
co je spatnyho na pentagramu??? furt lepsi nez dve diry ve vratech
co je spatnyho na pentagramu??? furt lepsi nez dve diry ve vratech
Touran BMM
no rekne se t ojednoduse realizace je horsi
miska uz je stocena uplne dolu zejo
miska uz je stocena uplne dolu zejo
Touran BMM
jo jezdim s tim kazdej den na stavbu a uplne v pohodeRitchma píše:Je to pěkný, ale taky se mi nelíbí ten pentagram vzadu a na jinejch kolech by to bylo asi ještě hezčí, ale i tak je to krásný a hlavně se s tim dá jezdit bez problémů každej den ne?
herdek vy me dycky dostanete necim novim, co je spatnyho na tom pentagramu?? i kdyz je pravda ze mam vymysleny neco novyho misto nej, ale nic spatnyho na nem nevidim
Touran BMM
Jak novim? Já říkal že je hroznej jakmile se objevila fotka na který byl na fóru. Tehdá si tam místo toho snad měl chvilku i něco jinýho. Jinak takhle to má být hezký a naprosto funkční auto na denní ježdění Za to velká pochvalaamogh píše:jo jezdim s tim kazdej den na stavbu a uplne v pohodeRitchma píše:Je to pěkný, ale taky se mi nelíbí ten pentagram vzadu a na jinejch kolech by to bylo asi ještě hezčí, ale i tak je to krásný a hlavně se s tim dá jezdit bez problémů každej den ne?
herdek vy me dycky dostanete necim novim, co je spatnyho na tom pentagramu?? i kdyz je pravda ze mam vymysleny neco novyho misto nej, ale nic spatnyho na nem nevidim
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
no ja vim ze si kritizoval tu poklicku od milotecu to je jedno no co ty si vicko nadrze taky jeste nesundal nebo uz joo?? )))))))
Touran BMM
tak znas to nikdy nejses spokojenej niz by to fakt chtelo, a taky opravit odreninyiwi píše:Je to dobrý, k ničemu nemám připomínky, až na ten pentagram Ne dělám si srandu, vypadá to moc hezky a hlavně je to funkční, což se u některých výtvorů říct nedá. Nejdůležitější je, že jsi spokojený ta no ne?
Touran BMM
Tu taky? Já mam dojem že tam byl pentagram, tak sem řek že je hroznej a pak tam byla poklička od milotecu a na tu sem řek že taky neni nic moc ale je hezčí než pentagramamogh píše:no ja vim ze si kritizoval tu poklicku od milotecu to je jedno no co ty si vicko nadrze taky jeste nesundal nebo uz joo?? )))))))
Function > Form
Function > Form
Ne ne mě to přidává koněamogh píše:no ja vim ze si kritizoval tu poklicku od milotecu to je jedno no co ty si vicko nadrze taky jeste nesundal nebo uz joo?? )))))))
Function > Form
Function > Form
Koňové jste obaRitchma píše:Ne ne mě to přidává koněamogh píše:no ja vim ze si kritizoval tu poklicku od milotecu to je jedno no co ty si vicko nadrze taky jeste nesundal nebo uz joo?? )))))))
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
tak jestli ti to pridava kone tak to je jina, me zas pentagram chrani ))
nooo nejdriv sem tam mel logo crematory, pak poklicku a od lonska pentáč
nooo nejdriv sem tam mel logo crematory, pak poklicku a od lonska pentáč
Touran BMM
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
KAJO, MAS TO PEKNY......dokonce se mi to libi vic ted nez predtim...
VW PASSAT B5
no nekcej, to snad zas az tak ne ))
me uz na lonskym vzhledu treba sralo (teda krom prasklin a odrenyha laminatu) fakt ze auto je oplastovany a pri tom je furt mezera v podbehu jak svina
jenze snizit vic a nechat plasty bylo nerealny pro moje jezdeni, takze jsem radsi volil snizeni a plasty pryc
me uz na lonskym vzhledu treba sralo (teda krom prasklin a odrenyha laminatu) fakt ze auto je oplastovany a pri tom je furt mezera v podbehu jak svina
jenze snizit vic a nechat plasty bylo nerealny pro moje jezdeni, takze jsem radsi volil snizeni a plasty pryc
Touran BMM
Ta maska vypadá líp než jsem čekal.
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
neee ale v aktualnim cisle autotuning je ted clanecek
Touran BMM
ááá dalšííííKolegáček píše:Ta maska vypadá líp než jsem čekal.
Touran BMM