celolak, Montana Black
celolak, Montana Black
Zdravim,
Kdo tu ma celolak politej sprejema od montany? Kdyzat pridavejte fotky, zkusenosti, rady a tipy. Diky
Kdo tu ma celolak politej sprejema od montany? Kdyzat pridavejte fotky, zkusenosti, rady a tipy. Diky
- phaeton_esc
Re: celolak, Montana Black
celolak graffiti sprejem?
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Nedávno se to řešilo na VW clubu na FB, tak tam koukni. Někdo tam psal, že je lepší Gold nebo Clash, než Black. Prý to má menší tlak a líp se s tim pracuje...
Jinak já měl kola Montanou Gold a drželo to jako prase. Příprava skoro žádná a měl jsem to asi 2 roky, pak šlo punto dál. Jen bylo horší z toho dostávat prach z brzd.
Jinak já měl kola Montanou Gold a drželo to jako prase. Příprava skoro žádná a měl jsem to asi 2 roky, pak šlo punto dál. Jen bylo horší z toho dostávat prach z brzd.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
- LiberaleMiguel2
V čem je výhoda lakovat auto sprejem ?
Když už máš auto připravené tak ti ho lakyra v boxu polije za pár tisícovek a výsledek je úplně někde jinde....
Když už máš auto připravené tak ti ho lakyra v boxu polije za pár tisícovek a výsledek je úplně někde jinde....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Prave ze montanou je to nejlevnejsi reseni takrka bez priprav. Vyjde to okolo 2tis. A vypada to dobre, viz. Tyrkysovy Chamade na cernych mattigach.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
400ml stoji 89,- .. 10 spreju na auto staci, ne? takze 890,- http://www.montana-cans.cz/detail/2/mon ... VJ6KYl4C80" onclick="window.open(this.href);return false;
a trisky jsou prej dobry tyhle: http://www.montana-cans.cz/detail/78/fa ... M5vzCwYthp" onclick="window.open(this.href);return false;
a trisky jsou prej dobry tyhle: http://www.montana-cans.cz/detail/78/fa ... M5vzCwYthp" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) AR166 dne 01 úno 2015 19:26, celkem upraveno 2 x.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- F.l.a.n.e.l.
fotky?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- LiberaleMiguel2
Co to znamená "téměř bez přípravy" ? Jakože se tam nechají důlky, oděrky atd a budeš doufat, že to nový lak nějak vyhladí ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Tohle je strikany Montanou, fotky z VW clubu.. Myslim ze to neni vubec spatny
FoFo ST225
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja strikal trojku golfa s tim a cajk. na strechu a kapotu sem dal 2 vrstvy a spotreboval sem 11 spreju. delal jsem I vnitrky dveri a kapot, bez motoraku a vnitrku auta. diry apod sem vykitoval, cely auto sem vzal 800 pod vodou. uz je to 2 roky, auto jezdi porad a vypada to porad stejne, kdyz nepocitam otluceny od kaminku apod.
barvy si nevsimejte, auto mela mit segra a tak si vybrala barvu. nakonec to mela jen mesic a ted s tim jezdi otec a ja to mam jako nahradni vozidlo
jinak to chce strikat klidne ty 2 vrstvy, jinak jdou videt tahy
barvy si nevsimejte, auto mela mit segra a tak si vybrala barvu. nakonec to mela jen mesic a ted s tim jezdi otec a ja to mam jako nahradni vozidlo
jinak to chce strikat klidne ty 2 vrstvy, jinak jdou videt tahy
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
heeeej to je supr....do toho jdu ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- phaeton_esc
jo tak takhle....no, ale to není vůbec blbý
- Květoslávek
Potrebuju radu,chci to splichnout na alu kola,potreba nejakej zaklad nebo jen zbrousit,odmastit a hura? Docela me i zajima vydrz toho laku,auto mam na svizny svezeni,bordel od brzd a tak.cim to pripadne setrne umyt? A cca kolik potreba spreju? 17 ky petipaprsky ats. Tipuju 5 spreju...diky
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Já dělal 14" pavučiny. Pořádně jsem to očistil a pak jsem to jen trochu zbrousil nějakým jemným šmirglem. Měl jsem 2 montany a stačilo to na 2 vrstvy určitě. Drželo to jako prase, ani po 2 letech osekaný. Jen mi to trochu škrábnul při nazouvání, ale to jsem hned opravil a nebylo nic poznat. Ten prach z brzd je docela problém no, když jsem měsíc nebyl doma a s autem se jezdilo a kola samozřejmě nikdo neumyl, tak jsem myslel, že mě trefí. Prý se dělá i bezbarvá Montana, tak jedině to zkusit zalakovat tim. Přípravky na mytí jsem žádný nepoužíval...
A takhle to vypadalo +- po roce
A takhle to vypadalo +- po roce
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
- Květoslávek
No ja potrebuju i vnitrky nalakovat,radsi vezmu tech 5,hlavne to stoji pakatel.kdyz to bude nahovno. zkusim pohledat tu bezbarvou montanu.trysky jsi menil nebo jaky vzit?
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Pořád jsem se tu ale nikde nedočetl, jestli je na těch autech použitej nějakej základ nebo jen to "jen" cmrndnutá barva přímo na odmaštěnej plech?
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja trysky nemenil, ale musel sem je porad otirat pac slintaly a pak to prskalo ty kapky na auto. jinak bych na to asi jiny trysky dal I pokud bych delal znovu auto, ona ta origo ma takovej divnej tvar strikani, proste jsou na graffiti
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja to strikal bez zakladu. origo barvu sem prejel 800 smirglem pod vodou a tadaaaa
- Květoslávek
Jdu do odstinu copper chrome 5ks,trysky 3,4,5,6,a fat cap ruzovej...o vikendu to fouknu a postnu vysledek...
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
- Květoslávek
Tento vikend to nedam,ale zkusmo sem nastrikal kousek plechu...drzi to dobre(jen vryp necim ostrym zanecha stopu),krasne to kryje,rychle zasycha a trysky velka parada -presna prace.ale pro jistotu kola zalakuju 2k klarlakem s tuzidlem od motipu ..
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Mám zrcátka černým matem a jen doporučuji nepraská, neloupe se a ani v myčce se s tím nic nestalo.
Opel Astra F 2.0 16v
zkus te to někdo na třmeny nebo třeba blok motoru. zajímalo by mě jestli to vydrží já to nemám na čem zkusit
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
věřím tomu, že když to drží na fasádě, tak na autě to stačí odmastit
já to zkusím na svý audi.Někdo tam dřív doma stříkal na prase lak, tak horší už to určitě nebude...Chtěl jsem si to tak jako tak celý fouknout akrylátem z lakovny tak, jak se to dělat má, což by mě vyšlo na 8000,- minimálně, aby to za něco stálo....
láká mě představa mít celolak za dvojku za čtvrtinu času
já to zkusím na svý audi.Někdo tam dřív doma stříkal na prase lak, tak horší už to určitě nebude...Chtěl jsem si to tak jako tak celý fouknout akrylátem z lakovny tak, jak se to dělat má, což by mě vyšlo na 8000,- minimálně, aby to za něco stálo....
láká mě představa mít celolak za dvojku za čtvrtinu času
svět dospělých je pro mne záhadou......
- LiberaleMiguel2
Lordík na tvoje brzdy bych se toho nebál, ty je stejně nikdy nezahřeješ
tady spíš umělecký video.Nicméně fakt povedený
https://www.youtube.com/watch?v=h4chkHh3Byg" onclick="window.open(this.href);return false;
tady je zas krásně vidět, že to stojí za hovno.Jsou tam vidět tahy sprejem a venku bych to asi nefoukal.Trošku foukne a půlka barvy letí kamkoliv, jen ne na auto
https://www.youtube.com/watch?v=MTd5RJZSG58" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=h4chkHh3Byg" onclick="window.open(this.href);return false;
tady je zas krásně vidět, že to stojí za hovno.Jsou tam vidět tahy sprejem a venku bych to asi nefoukal.Trošku foukne a půlka barvy letí kamkoliv, jen ne na auto
https://www.youtube.com/watch?v=MTd5RJZSG58" onclick="window.open(this.href);return false;
- phaeton_esc
Tak tim asi striknu kola, akorat mi doma nejak neprosla svitive zelena, takze nejspis copperchrome
zelený a oranžový kola má dneska každej jouda
- Květoslávek
Celolak udelam zjara na delnikovi.
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Já asi fouknu černou lemy a nárazníky, abych to nemusel pořád oživovat
- phaeton_esc
Však taky jo, měl jsem je plastidipem na FiestěBreakthru píše:zelený a oranžový kola má dneska každej jouda