co třeba pozlatit nebo pochromovat 140ks šroubků na dělené kola, ale musí to vysržet dotahování, takže to musí být tvrdé. Jo a ty šroubky mám zkorodované
Ilegaltuner píše:co třeba pozlatit nebo pochromovat 140ks šroubků na dělené kola, ale musí to vysržet dotahování, takže to musí být tvrdé. Jo a ty šroubky mám zkorodované
to vubec neni problem, ze jsou zkorodovane ale je stim vetsi srani nez, kdyz by byli vpoho... tak nejak 20 az 25kč
Ilegaltuner píše:co třeba pozlatit nebo pochromovat 140ks šroubků na dělené kola, ale musí to vysržet dotahování, takže to musí být tvrdé. Jo a ty šroubky mám zkorodované
to vubec neni problem, ze jsou zkorodovane ale je stim vetsi srani nez, kdyz by byli vpoho... tak nejak 20 az 25kč
a vyrdží to? je to dost tvrdé?
Sice mám obědnané z e-bay, ale uýž na ně čeekám asi měsíc,nebo dva a furt nic. Hned jak je sundám z kol tak se ti ozvu a domluvíme se. chci na ně zlato
a vyrdží to? je to dost tvrdé?
Sice mám obědnané z e-bay, ale uýž na ně čeekám asi měsíc,nebo dva a furt nic. Hned jak je sundám z kol tak se ti ozvu a domluvíme se. chci na ně zlato
jj vydrzi, ale musis si davat bacha aby si to neokousal, pze to je pak skoda jak toho sroubu, tak toho chromu a vydrzi
Potřeboval bych Je to díly na Škoda Octavia:
Víčko - oleje, nádoby na ostřikovače, chladící kapaliny, nádrže
kryty u klobouků tlumiče,
Kolečko 4ks - štelování sedaček
Páku na štelování zdvihu sedaček
Plast pod sedačkou
Možná ještě nějaké maličkosti.
mohl by jsi mi zjistit orientační cenu měl bych urgentní zájem..
1. jak to dělá? vákuově?
2. jaky jsou záruky že to opravdu vydrží? to že mi to slíbíš mně moc neuklidňuje
3. nahoď proboha nějaké orientační ceny, takhle je to naprosto o ničem
cenik by se hodil, nemusi to byt na korunu, ale baj ocko. Jo a kde to sidli? Celkem me ted zacina chrom zajimat. alespon srouby, zamky kapoty
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Fanys píše:Potřeboval bych Je to díly na Škoda Octavia:
Víčko - oleje, nádoby na ostřikovače, chladící kapaliny, nádrže
kryty u klobouků tlumiče,
Kolečko 4ks - štelování sedaček
Páku na štelování zdvihu sedaček
Plast pod sedačkou
Možná ještě nějaké maličkosti.
mohl by jsi mi zjistit orientační cenu měl bych urgentní zájem..
Tak tohle co presne chces, stim by nebil problem, pze mame i v zasobe hele vsechny vicka 5.ks 2500kč a vice po domluve pres SM
AdieuD píše:cenik by se hodil, nemusi to byt na korunu, ale baj ocko. Jo a kde to sidli? Celkem me ted zacina chrom zajimat. alespon srouby, zamky kapoty
Tak to se odviji hlavne v jakem stavu ten sroub je, pze kdyz je stary a orezly tak stim je vetsi prace nez kdyz je neaj zachovalej baj ok chrom..20 az 25kc/ks gold je samozrejmne drassi
gold me nezajima, nejsem zlodej:lol: moje poloosy budou spinavy
Zrezly srouby se vestinou nachazej na mistech, kam mi nikdo v aute koukat nebude, takze to asi nebudu nechavat chromovat.
a zamek kapoty? treba? ten je jen spinavej a mastnej
Sroub kola?
A co treba cely kolo? (15") do toho bych sla s chuti
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Velbloud píše:co takhle ovladače topení (3ks) a kličky -2ks (vnitřní zavírání dveří) ?? na kolik by to cca vyšlo?
uz jsem to tady psal, ze plast je drassi nez kov a hlavne zalezi jak je to velike
to je mi jasný.. jen by mě zajímala orientační cena... jestli kolem pětistovky... či 2000 tisíce... atd. ;o)
hele radsi je pocitat vic nez min, tak treba 2000kč si myslim ze by slo, ale nejsem si jist, pze ta vyroba neni zrovna tak levna, ale lepsi je mit penize do foroty
AdieuD píše:gold me nezajima, nejsem zlodej:lol: moje poloosy budou spinavy
Zrezly srouby se vestinou nachazej na mistech, kam mi nikdo v aute koukat nebude, takze to asi nebudu nechavat chromovat.
a zamek kapoty? treba? ten je jen spinavej a mastnej
Sroub kola?
A co treba cely kolo? (15") do toho bych sla s chuti
cele kolo neni problem tak baj ok 4500 tak zamek tak 600kc
mc-otka píše:jedno kolo 15 tky ta 4500kč?nebo všechy?za 4500kč už koupíš hodně pěkný nový chromový kola.to bude asi za všechny ne?
jedno, to si klidne muzes koupit, ale je ti jasne ze kdyz ho odres a bude to nejake spatne kolo, tak se zacne loupat a budes to muset nachromovat cele kolecko