fólie na okna-jak?
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Jezis ty ses nejakej chytrej. Na predek proste jak uz se tu psalo milionkrat nepatrej zadny krom ty z vyroby... Pokud das na predni jakykoli jiny muzes tam mit cokoli nalepenyho ale kdyz narazis na blba tak ti za to tu pokutu napali!Spiral píše:nesmysl... dozadu muzes mit az do propustnosti 5% a vpredu (samozdrejme krom predniho skla) do propustnosti 70% na to di daji v profi firme homologaci...Mia píše:Pokud mají fólie u nás vůbec homologaci tak jen na zadní skla, dopředu vůbec nepatřej....
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW
Re: fólie na okna-jak?
čelní musí být bez folie, u řidiče a spolujezdce propustnost 70% a dozadu propustnost pak už nevim ale myslim že 30%.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zadní okno můžeš mít klidně neprůhledný
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Každej říká něco jinýho...např. minulej týden jsem byl na STK a ten technik mi tam tvrdil, že na zadním okně může být jen ta dírkovaná folie, co se s ní polepujou autobusy reklamou
Když jsem mu řekl, co mi pověděli ve firmě, kde folie lepí, tak se začal smát a říkal "Pane, oni chtějí jen vydělat, tak Vám nakecají nesmysly, u nás byste s tím neprošel v žádném případě a můžete tam mít klidně 10 atestů." Tak jsem se jen od srdce zasmál, poděkoval za nálepku a rychle pryč
Když jsem mu řekl, co mi pověděli ve firmě, kde folie lepí, tak se začal smát a říkal "Pane, oni chtějí jen vydělat, tak Vám nakecají nesmysly, u nás byste s tím neprošel v žádném případě a můžete tam mít klidně 10 atestů." Tak jsem se jen od srdce zasmál, poděkoval za nálepku a rychle pryč
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak sou kriplove my v praci mame normalne predelany zadni skla reklamou nepruhledna folie a na stk nicSPEEDY píše:Každej říká něco jinýho...např. minulej týden jsem byl na STK a ten technik mi tam tvrdil, že na zadním okně může být jen ta dírkovaná folie, co se s ní polepujou autobusy reklamou
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
Slyšel jsem že folie lze nalepit pod vodou že tam nebudou bubliny, na jaře se na to také chystám.
Má někdo nějakou zkušenost ?
Má někdo nějakou zkušenost ?
Re:
ve firmě kartičku dostaneš pokud nemáš tónované skla od výroby a z výroby jsou přední boční okna tónované na 70% propustnost, zadní boční na 75% a zadní s čelním taktéž na 75%Novys píše:nemáš pravdu vepředu můžou být! asi tech 70 procent,ve firmě dostaneš kartičku o homologaci
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....