zdravím sháním návod jak si sám nalepit fólie na okna-byl na to návod ´v TM ale nemůžu ho najít-tak kdyby ho mohl třeba někdo naskenovat tak bych byl vděčen nebo jen prostě nějakej návod...díky moc...
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Joker-hyundaiclub.net : celé auto mám za 3000-3500 kč Máš drahého kamaráda
A ohledně legálnosti, na přední okna ti atest může nalepit každý, ale zákon to zakazuje a když chytneš cipa, tak můžeš být nasraný jen sám na sebe až dostaneš flastr
+ poslední dobou bývá problém i na STK a evidenčkách
Kup si fólie, vydej skla který půjdou, skla umyj pořádně saponátem a pak odmasti technickým benzínem, pořiď si rozprašovač do něj dej vodu s kapkou jaru, popraš okno a fólii, přilož a obřízni si tvar okna z každý strany nech tak 2-3 cm, stěrkou vyhlaď bubliny, až budeč mít všechno dokonale hladký tak si perořízkem odřízni přečnívající časti, nech chvilku zaschnout a hotovo, jasně stručně, srozumitelně
Já to dělal dva roky zpátky s 80% foliema z mototechny za 190,- a drží v poho doteď
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
No a ještě ti zapomněli poradit, že čím míň se bude u práce prášit tím líp... První fólii jsem lepil pěkně venku na sluníčku a za chvíli ji trhal dolů a stěhoval se do stříkacího boxu bez prachu... rozdíl byl šílený...
Jeden návod jsem našla, je to na http://www.kadett.cz/technika/folie.htm. Ale asi je nejlepší si nechat udělat od nějaké firmy, vím minimálně o dvou z Jihlavy, kde jsou podle mě výborní. Ale pokud máš zručné ruce a místo, tak proč ne?
Pár aut už jsem nalepil a je dúležitá hlavě očista toho skla,pokud na to někdo kutil s cočkem a nezakryl skla tak pak už s tím člověk nic nenadělá... Holt bublinky budou... Ale pokud je to nějaký novější auto,tak v poho,hlavně nespěchat...
dovolím si oponovovat. Ty folie z burzy jsou dobré, ALE jsou určené na rovné sklo. Je to tam i výslovně napsáno. Tudíš třeba škodovku 12O nalepím pěkně, ale zadní okno je problem stejně jako všechny "kulaté" okna u novších aut
mám zatím nalepené jen trojúhelníky, při vyvařování se používalo cočko a pěkně jsem si užil s odstraněním kuliček, ale zdařilo se. Folie je lepší na otisky,prach a bublinky lepit v bazénku. Používal jsem fólie z burzy a jak říká flanel na rovných sklech naprostá pohoda ale kulaté zadní okno např. na fabii nebo felicii nemožné
Na zadní boční a zadní okno nemusí být... Předek musí být ztmaven jen na 35% myslím a musíš mít pod fólií atesty + kartičku velikosti techničáku v peněžence
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Chosse píše:Na zadní boční a zadní okno nemusí být... Předek musí být ztmaven jen na 35% myslím a musíš mít pod fólií atesty + kartičku velikosti techničáku v peněžence
Presne na to som myslel a kde to zoberiete atest ked si too nalepite doma ??
Snad zitra ukecam kamose a prijede pomoct jinak to zkusim sam... ale fotky nejdriv az za tyden ted ma fotak mamina u more Pokud teda bude jeste co fotit a folie nebude uz v popelnici
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
milosh píše:Bastlit folie doma je silenost, nikdy to neudelate tak kvalitne jako ve firme a navic bez zaruky...
no známej má ochcávku ll v kombajnu má v posledních malejch okýnkách nalepený fólie origo ve škodovce a vypadaj jako kdyby je někdo lepil doma v garáži
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný