kolik za nový celolak?? jen venek!
Nebudu se s Tebou hádat, ale dnes jsem mluvil s lakýrníkem o tom všem, co jsem tu četl a jen nevěřícně kroutil hlavou. Dělá v tomhle oboru už 15 let (slovy patnáct!!) a třikrát do roka jezdí na školení, používá jen ty nejkvalitnější materiály - když Ti je tu vyjmenuju, stejně nebudeš vědět, o co jde a nalakovat auto za čtrnáct dní je fakt pí...a na entou. Ale ono asi u vás v Praze to jde, máte tam přecejen jiné podnebí a asi i hooodně kvalitní matroše, jak píšeš...Voyager píše:Tak teda mně de hlava kolem z tvého názoru. Já spíš než do tuningu dělám do spravování aut a praxe je taková, že potom co zaschne plnič, tak se obrousí a jede se do lakovny a večer už je to hotový a ráno si pro to zákazník de. A je to kvalitní a takové to i zůstává. Možná to je tim že používáme kvalitní matroš. A 14 dní na celolak máš u ze všech stran obušenýho auta. Prostě čas sou peníze a dnešní technologie ti umožňujou zvládnout to takto rychle.Civic_VT píše: Ale z některejch názorů mi jde hlava kolem...![]()
Celolak za čtrnáct dní??? To je špatnej ftip, ne?? Vždyť jen plnič by měl aspoň tři dny zrát. Dá se to stihnout, ale to vše se bude muset upéct v boxu - nepřirozeně a pak to taky bude na laku znát...ne hned, ale třeba za měsíc, za dva, až si to všechno sedne a vyleze kitování. Já osobně mám auto v plniči už 14dní a vůbec mi to žíly netrhá. Lak se fakt nesmí uspěchat!!!

Osobně jsem viděl, co dokáže udělat nevyzrálej plnič a fakt to není pěknej pohled...
Jak píšeš, čas jsou peníze, ale někdy si musíš za kvalitu zaplatit a někdy si na ní prostě musíš počkat...

Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chlapy neřeším.. živý se tim je to jeho práce.. zaruku dává to je důležity.. říkal 14 dní tak sme zvědav
jen se nehádejte..
jen se nehádejte..

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......